ce parfum
Raspunsuri - Pagina 6
roz6 spune:
O descriere a ce esente contin parfumurile gasiti aici:
http://www.sephora.com/brands/complete_list.jhtml?SectionID=brands
Sephora are reprezentanta si in Romania sub numele de Beauty Shop:
http://www.sephora.com/help/stores/allStores.jhtml?country=romania
tumpi spune:
quote:
Originally posted by tomecicaquote:
Originally posted by daniela_b
m-am hotarit la "Gucci eau de parfum by Gucci" FRAGRANCE NOTES - Vanilla Absolute, Heliotrope, Cistus, Orris, Thyme, Orange Blossom, Cumin, Musk....
Imi plac multe parfumuri dar cel care m-a dat pe spate a fost unul de la Van Cleef & Arpels care costa 11.000.000 lei vechi si pretul asta mi-a interzis sa-l cumpar. In schimb mi s-a parut cel mai grozav parfum din lume, merita fiecare banut daca as fi avut suma asta. Ramine pentru cind voi iesi la pensie si voi avea bani strinsi la ciorap!
mai multe despre parfumuri, cu descrierea lor gasiti la www.imaginationperfumery.com
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
cum pot sa comand un parfum de aici??
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
si pe mine m-ar interesa daca a facut cineva c-da de aici,cum sunt.
dana, tu ti-ai c-dat de la ei?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
daniela_b spune:
tumpi, eu nu am comandat de acolo, am pus link-ul orientativ, pentru descrierea parfumurilor...
Eu sint dintre cele care se mai roaga de cite un "strainez" sa-i aduca parfum original ( la preturi chiar mai mici decit in Romania...)
Ca sa fiu sincera, nici nu-mi place sa fac cumparaturi online, eu trebuie sa pun mina, sa vad despre ce vorba, sa miros...etc...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
dianaiulie2009 spune:
Allure Gabriella sabatini - Devotion si inca unul pe care nu mi-l amintesc acuma .
Revin !!!
albumele noastre
teo1970 spune:
19 - Chanel
Omnia Cristalline - Bulgari
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

cait spune:
Ce mi-a mai placut mie Shelimar de la Guerlane
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Asterix spune:
Am regasit si eu in preferintele voastre, parfumuri preferate, dar voiam sa scriu ceva despre alt fel de parfumuri, altele decat cele gasite in magazinele de specialitate. Cand am fost in sudul Frantei, am vizitat si capitala mondiala al parfumurilor, orasul Grasse, unde am avut ocazia sa vizitez una din parfumeriile de aici, si anume Fragonard. Dupa ce ni s-a prezentat fabricuta cu laboratoare si metodele de a se obtine parfumuri din florile de pe nesfarsitele campuri de lavanda, iasomie si alte plante din Provence sau din alte surse vegetale sau animale, tehnologia fabricarii sapunului, dupa metode traditionale, modelate manual si altor produse cosmetice. Si cum in orice muzeu iesire se face prin magazinul sau, am ajuns si acolo. Am gasit aici niste parfumuri superbe, fara sa imi fie cunoscute numele lor, dar deosebite si deloc ieftine. Mi-am cumparat si eu in premiera parfumele solide, daca mai tin bine minte, Lune de Miel si Emilie si am fost foarte incantata de achizitia facuta. Fara sa sune a reclama, va recomand sa va uitati pe site-ul lor, fragonard.com, alaturi de alte parfumerii din zona, Molinard, Galimard, etc. si sa descoperiti lumea parfumurilor din Grase, iar daca aveti ocazia sa treceti pe acolo, nu le ocoliti, toate se viziteaza gratuit si merita. De pe pagina lor se pot si comanda parfumuri (sau seturi de mini-doze) si alte produse cosmetice.
bruxinha spune:
Daniela_b, parfum dulce, greu, izbitor mi s-a parut Shalimar by Guerlain. Are un flacon superb, dar ma ia durerea de cap de la el...
A, sa va spun: am incercat chiar ieri Love in Paris by Nina Ricci si m-am indragostit
OOOffff...
teodora35 spune:
mie imi place pret-a-porter iar mai demult am primit un parfum de la cineva din elvetia indian sumer al lui priscila presley bun parfum acum imi pare rau ca atunci l-am consumat prosteste
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

19+ si
Oana(03.04.2003)