ce parfum

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by anacezara

Casmir-Chopard, Christian Dior-Dune,Gabriela Sabatini , Dolce gabana
depinde din care gasesc , cand mi se termina unul .

albumele noastre

De care Sabatini folosesti? Eu am fost indragostita de Cascaya ani de zile, din pacate nu se mai fabrica :-((

Ma uimeste cita lume agreeaza parfumul Davidoff... Personal mi se pare ca pute ca naiba. Deh! Gusturile difera..

La mine in casa zici ca e magazin de parfumuri.
Momentan am asa: De la Chanel: NR. 5 si Allure hence my nickname, de la Dior: J'adore, Dolce Vita si L'eau de Dolce Vita, Vera Wang (super!), Par Amour de la Clarins (divin), Samsara de la Guerlain, Miracle de la Lancome (asta nu-mi mai place, nu-sh de ce, si mai am de un deget in sticla..cine-l vrea, il donez )

In vizor am urmatoarele: Coco de la Chanel, Anais-Anais de la Cacharel, Incanto de la Salvatore Ferragamo. Toate sint bestiale!

Cel mai tare insa imi pare rau ca s-a desfiintat Manifesto al lui Isabella Rosellini. Il stie cineva? Era magnific!!! Cred ca o sa-mi comand unul de pe net cit inca se mai gasesc.

Drunk with fragrances!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

anais-anais...o revelatie...
my manifesto ...o deceptie...
si daca e sa facem discutie ...uite si o intrebare de-a mea pentru femei care folosesc parfumuri ca sa sublinieze personalitatea:
ce parfum dulce, puternic, tipator, moscat, persistent si agresiv ati intilnit pina in prezent? Eu asa ceva vreau sa-mi cumpar si nu stiu ce sa cer la magazin, toata lumea imi "arata" organza, omnia, eau de cartier, dolce e gabbana ... dar mie mi se par superdemodate, nu-mi place aroma aia de pepene verde care a fost la moda ...vreau ceva violent si dulce , care-ti agreseaza narile si te intriga...Pina si hipnotic poison mi s-a parut cam usurel...vreau ceva tare, izbitor!
Astept sugestii...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

allure - incanto de la Salvatore Ferragamo este intr-adevar bestial.

Si trebuie sa fac o rectificare, noul Serpetine nu este de la Bulgari, asa cum am scris mai sus, ci de R. Cavalli. Scuze!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

Daniela, ai incercat vreun parfum de la Thierry Mugler? imi vine in minte Angel. este izbitor, artificial, oarecum sufocant, NU trece neobservat, este ca un spectacol de teatru bun. nu oricine il poate purta. stiu ca a fost intr-o vreme la moda...

si eu sint in cautarea parfumului perfect pentru mine. nu l-am gasit inca si e greu de spus in cuvinte

Oana si Matei (25 februarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu am Lacoste-Eau de parfum care mie una mi se pare super(sunt vreo 3 in gama asta dar restul sunt km nasoale)
Miss Dior Cherri care la fel imi place
Flower by Kenzo si Promesse de la Cacharel care l-am pus in pachet sa i-l expediez mamei ca nu-mi place deloc.
De la thierry Mugler mie mi-a placut Innocent-eau de parfum e super.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

anais-anais...o revelatie...
my manifesto ...o deceptie...
si daca e sa facem discutie ...uite si o intrebare de-a mea pentru femei care folosesc parfumuri ca sa sublinieze personalitatea:
ce parfum dulce, puternic, tipator, moscat, persistent si agresiv ati intilnit pina in prezent? Eu asa ceva vreau sa-mi cumpar si nu stiu ce sa cer la magazin, toata lumea imi "arata" organza, omnia, eau de cartier, dolce e gabbana ... dar mie mi se par superdemodate, nu-mi place aroma aia de pepene verde care a fost la moda ...vreau ceva violent si dulce , care-ti agreseaza narile si te intriga...Pina si hipnotic poison mi s-a parut cam usurel...vreau ceva tare, izbitor!
Astept sugestii...

Iti recomand in acest sens parfumurile de la Boucheron, Opium de la YSL, Mahora de la Guerlain.
Nu-mi plac deloc parfumurile de la Davidoff, Chanel, Estee Lauder, Pure poison, Lolita Lempicka si gama Givenchy. No offence meant, amatoarelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by Mona_B

Nu-mi plac deloc parfumurile de la Davidoff, Chanel, Estee Lauder, Pure poison, Lolita Lempicka si gama Givenchy. No offence meant, amatoarelor!

Nu cred ca se ofenseaza nimeni daca pe linga ce ne place, spunem si ce nu ne place. Ar fi culmea sa ne placa la toate aceleasi marci!!

La mine e o poveste ciudata cu unele parfumuri..De exemplu Chanel mi-a fost complet "antipatic" acum citiva ani. Nici nu puteam sa suport Nr. 5-ul! Pina cind intr-o buna zi a inceput sa mi se para interesant.. si am continuat sa-l miros ori de cite ori eram prin magazine, ca pina la urma sa constat ca m-am inamorat de el si sa-l cumpar.

A mai patit cineva asa ceva?

Pentru Daniela_b: Intradevar Angel este foarte dulce si tipator si atrage atentia fara doar si poate. Dar mie mi se pare ca miroase a ciocolata

Ce nu-mi place este ca e usor de etichetat. Daca e linga mine cineva parfumat cu Angel, imediat il recunosc. Mie imi place ca parfumul meu sa aiba o nota de mister..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Am uitat sa zic: nu-mi place Angel, mi se pare usor fructat ascutit, mai degraba ceva spre "opium" vreau ( greoi, dulceag-amarui, agresiv..), moscat ( am zis deja), pudrat, lemnos, ierbos...ufff, ce greu e sa descrii in cuvinte ceva care tine de miros...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Eu ma dau in vant dupa Very Valentino si Isabella Rosselini. Imi placea la nebunie si Voice, de la Betty Barclay (usor condimentat), dar nu l-am mai gasit nicaieri.
La mine de obicei ori e "dragoste la prima vedere" ori nimic... la parfumuri, vreau sa zic.
Cert e ca mi se pare dubios ca nu toate magazinele care vand parfumuri au testere, ceea ce e de-a dreptul jenant, asa ca tind sa cred ca testerele fac piciore prin buzunarele vanzatoarelor...
Eu nu mi-am luat niciodata parfumuri din Ro, numai din duty-free-uri sau din Germania, ai nostri au niste preturi de te-mpusti nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

Am uitat sa zic: nu-mi place Angel, mi se pare usor fructat ascutit, mai degraba ceva spre "opium" vreau ( greoi, dulceag-amarui, agresiv..), moscat ( am zis deja), pudrat, lemnos, ierbos...ufff, ce greu e sa descrii in cuvinte ceva care tine de miros...

Incearca Moschino- Couture
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P87402&shouldPaginate=true&categoryId=2547

Preferatul meu e Prada (e fascinant desi e un pic cam dulce)
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P76001&shouldPaginate=true&categoryId=5764

Imi mai plac (in general parfumuri senzuale): Chanel 5, Gucci (in cutie mov), Tresor (Lancome), Eden (Cacharel, L'Air du Temps (Nina Ricci)...
si... Max Mara

Mergi la inceput