ce parfum

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Eu postand imediat dupa tine asta am simtit sa spun,e ok pussy din partea mea!Chiar eram in ceata ce iese,scriu sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by angy11

Eu postand imediat dupa tine asta am simtit sa spun,e ok pussy din partea mea!Chiar eram in ceata ce iese,scriu sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

m-am hotarit la "Gucci eau de parfum by Gucci" FRAGRANCE NOTES - Vanilla Absolute, Heliotrope, Cistus, Orris, Thyme, Orange Blossom, Cumin, Musk....
Imi plac multe parfumuri dar cel care m-a dat pe spate a fost unul de la Van Cleef & Arpels care costa 11.000.000 lei vechi si pretul asta mi-a interzis sa-l cumpar. In schimb mi s-a parut cel mai grozav parfum din lume, merita fiecare banut daca as fi avut suma asta. Ramine pentru cind voi iesi la pensie si voi avea bani strinsi la ciorap!

mai multe despre parfumuri, cu descrierea lor gasiti la www.imaginationperfumery.com

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

cum pot sa comand un parfum de aici??

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulianne spune:

HYPNOTIC de la DIOR e belea.Cand l-am mirosit am stiut ca e al meu! RAMONA MAMI LUI DENISSI GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Casmir-Chopard, Christian Dior-Dune,Gabriela Sabatini , Dolce gabana
depinde din care gasesc , cand mi se termina unul .

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

de unde pot cumpara parfumuri online, parfumuri originale?aveti idee?ati cumparat vreodata?aveti incredere?stiu ce parfumuri vreau si ar fi super sa le primesc direct acasa!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Acum am Carolina Herrera 212, dar sunt innebunita si dupa 212 On ice (editie limitata)...Miroase extraordinar...
Si imi mai plac la nebunie Chanel Mademoiselle, Samsara de Guerlain si Noa de la Chacharel.

In Romania se gasesc originale la Beauty Shop si la Ina center...mie mi le aduce cineva de afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

eu folosesc cam de toate.adica imi plac la nebunie anumite parfumuri dar nu le pot folosi "over and over".dupa ce s-a terminat nu imi pot lua acelasi parfum.
pur si simplu nu le mai pot cumpara dupa ce s-au terminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

scuze.

acum am "Flower" de la kenzo,"Oranza" de la givency,"Pure poison " si "J`adore" de la dior si "Obsession"

pentru mine este foarte important sa am mirosul potrivit starii din momentul respectiv.nu cred ca ar trebui sa te reprezinte numai un tip de parfum.

cu siguranta el trebuie sa fie apa de parfum si cumparat din alta parte decat din romania.o sa descoperi ca au un alt miros ,alta consistenta.si costa la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

momentan 5th avenue de la elisabeth arden e preferatul meu. mi-au mai placut mult organza (ghivency), diva (ungaro), desnuda (ungaro).

ah, era sa uit (oh!) de ma moschino il iubesc.

Oana si Matei (25 februarie 2004)

Mergi la inceput