ce parfum
Raspunsuri - Pagina 3
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
mai multe despre parfumuri, cu descrierea lor gasiti la www.imaginationperfumery.com
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Merci de link
mi-am gasit noua mea iubire Sicily de Dolce & Gabbana mult mai ieftina decat la magazin. Poate imi si comand de la ei.Oana_B
Mona_B spune:
Parfumurile mele favorite sunt cele de la Guerlain: Samsara, L'Instant- folosesc in prezent- Shalimar si Champs Elysees.Nu exista nici un dubiu in privinta calitatii lor. Casa Guerlain are reputatia calitatii si traditiei in materie de parfumuri. Sunt mai scumpe decat altele, normal.
Imi mai plac unele marci japoneze: Issey Miyake - L'Eau d'Issey, Shiseido - Feminite du bois, Annayake - Pour elle.
Imi plac insa si Poison si Dune de la Dior.
Magie Noire de la Lancome.
lena spune:
Oana b si mie imi place Sicily, este un pic mai tare, dar este wow...bine si reclama cu monicutza belucci e tare de tot
la el...ce am eu asa la suflet sunt Lancoamele, aproape toate: Miracle, Tresor(asta e asa ca un port-bonheur pentru mine), O de Lancome...pe urma Dioarele
clar: J'adore, La Dolce Vitta, Addict...dar sincer am mai multe, le folosesc prin rotatie
bine am si slabiciune la parfumuri, asta e...frate miu facea o gramada de glume pe seama asta, zicea ca sa inventeze astia direct canistra de parfum pentru mine, sa nu ma mai chinui cu sticlutele alea amarate
.
"One of the biggest curses that can befall man is the loss of the sense of humour"
Hospodarske Noviny(un ziar ceh)
Elise spune:
eu am obsesie, nu slabiciune....![]()
daca n-am un pic de parfum mi se pare ca nu-s femeie.... nici macar in pijama nu pot sa stau daca nu ma parfumez, macar un picutz....
din pacate, pe barbatu-meu nu pot sa il parfumez asa cum imi place (de ex. cu Issey Miyake) pentru ca are un PH care schimba parfumul in cele mai bizare moduri.
I se potriveste YSL...si cam atit.
nu ca eu nu le-as schimba: de ex. am incercat Azzaro Azzura, si imi place la nebunie dar pe mine miroase groaznic.
singurele care imi vin sint din gama Poison (dulci).
Dune in schimb ma face sa stranut non-stop!!!
Cred ca fac alergie.
A venit o prietena pe la noi si, spre rusinea mea, nu stiam cum sa fac sa plece mai repede din acest motiv.
Elise
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by lena
Oana b si mie imi place Sicily, este un pic mai tare, dar este wow...bine si reclama cu monicutza belucci e tare de tot
N-am vazut reclama da' asta mi-a placut ca e dulce da' nu dulce sa ma doara capul

Boala grea parfumurile astea, ma uitam la o emisiune pe hgtv , extreme houses sau cam asa ceva si era unul care avea tot in casa supersized, era ca un piticot in casa unui urias si nevasta-sa avea o sticla de parfum Dior (cred ca Dune era) de 5 galoane
Oana_B
pet.cost2005 spune:
Eu am lucrat intr-o fabrica de aprfumuri, creme, sampoane si mi s-a cam acrit de astfel de mirosuri. Oricum, printre preferintele mele se numara JUST CAVALLI (pt. femei) si ACQUA DI GIO' (pt. oameni).
angelina - Bulgari ala maro se cheama Omnia. A mai iesit anul trecut, spre sfarsit, Bulgari Serpentine care este iarasi destul de bun, cel putin mie imi place.
Petro

catalynaa spune:
Uite un link de la un subiect mai vechi,deschis chiar de mine....lectura placuta!![]()
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53991&SearchTerms=ce,parfumuri,folositi
angy11 spune:
Catalynaa,acum ce facem continuam aici,sau cadeti de acord si faceti un singur subiect.
Imi spun parea si hotarati voi.
Imi plac in mod deosebit COCO si CHANCE,de la Chanel,TRESOR de la Lancome,PANTHERE de la Cartier,OBSESSION,de la Calvin Klein,VENEZIA si inca unul cu Diapason,de la Laura Biagiotti.Cele de la Givenchi,Organza, Air du temp(nu cred ca am scris bine,dar flaconul nu-l mai am de multa vreme.
CORNELIAP33 spune:
Sunt topita dupa parfumuri, asa ca am incercat multe..., dar in continuare preferatele mele au ramas Champs Elisee - Guerlain,
L' eau par Kenzo, Sicily de la Dolce Gabana, iar anul trecut am descoperit intr-un duty-free Love is All de la Guerlain, uitati aici :http://www.basenotes.net/ID26123825.html . Imi place tare mult....
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by angy11
Catalynaa,acum ce facem continuam aici,sau cadeti de acord si faceti un singur subiect.Imi spun parea si hotarati voi.
Imi plac in mod deosebit COCO si CHANCE,de la Chanel,TRESOR de la Lancome,PANTHERE de la Cartier,OBSESSION,de la Calvin Klein,VENEZIA si inca unul cu Diapason,de la Laura Biagiotti.Cele de la Givenchi,Organza, Air du temp(nu cred ca am scris bine,dar flaconul nu-l mai am de multa vreme.
Angy,pai daca Tomecica a deschis subiectul discutati aici,ar fi chiar o idiotenie din partea mea sa va cer sa scrieti la subiectul deschis de mine