tratament cu polidin

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Si eu am facut iarna trecuta. Eu stiu ca numai 3 zile este de ajuns, cite 2/zi, o singura intepatura. Tot in timpul CM. A iesit cu ochisori dupa a doua sau a treia luna. Nu mai stiu. Si incercam de 6 luni. Din pacate am pierdut sarcina la 8 saptamini: avort spontan. In toamna dupa mai mult de 6 luni am reluat iarasi polidinul dupa ce ma saturasem de toate metodele. In paralel am facut si o cura de vreo 3 luni cu vitamine ptr ca slabisem destul de mult. Si iarasi a fost cu ochisori. Sa fi fost pura coincidenta? Nu stiu. Dar fericirea nu a fost nici de data aceasta de lunga durata: sarcina oprita din ev la 7 saptamini. Acum vreau sa incep iarasi. Deocamdata sint in perioada fertila dar nu cred ca o sa iasa nimic luna asta. Simt eu ca nu e sa fie. Asa ca astept rusii si o iau de coada cu polidinu. Mai ales ca se anunta si epidemiile de gripa. Numai bun pentru 2 iepuri. Sper sa fie cu bine pina la final de data aceasta. Multa bafta si voua. Sa ne vedem la mamici de 2006 cit mai curind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tanima ar trebu sa faci ceva investigatii(gen toxoplasmoza) sa vezi de ce pierzi sarcinile.

Mai fetelor eu fac tratamentul asta dar sincer nu imi pun mari sperante ca va iesi bebe.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetele
Raportez: ziua 1. In sarsit au venit uratii azi noapte , deci incepand de azi trec si eu pe cura de polidin.
Asigandeste-te ca nu faci tratament, ci doar o cura pt intarirea imunitatii. Si daca e sa se lase cu cu atat mai bine. Hai , nu te descuraja de pe acum.
Tanimasunt de acord cu Asi, trebuie sa faci neaparat niste investigatii mai amanuntite.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Tanima Bun venit! Si eu iti recomand sa faci mai multe investigatii.
Poti trece pe la subiectul:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56599&SearchTerms=sarcini,multiple,pierdute

Multa sanatate iti doresc si tau!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor. As avea o intrebare ,noi avem probleme cu mobilitatea (35%) si cu formele normale ale (20%) credeti ca trat. cu polidin ar ajuta la ceva ? MEDA

Mergi la inceput

Meda tratamentul il facem noi nu sotii nostri.Nu stiu ce efect poate avea la barbati.

Cristina

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Asi, stiu asta, dar poate nu am intrebat eu corect, vroiam sa stiu daca se poate sa ramin si eu in urma acestui trat. daca avem probleme cu sotului, iar dr mi-a zis ca nu am sanse sa ramin insarcinata pe cale normala din aceasta cauza.

Mergi la inceput

Meda asta nu e un tratment specific pentru infertilitate dar poti incerca.Sotul tau nu face tratament de nici un fel?
Succes!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by medamaya1

Buna fetelor. As avea o intrebare ,noi avem probleme cu mobilitatea (35%) si cu formele normale ale (20%) credeti ca trat. cu polidin ar ajuta la ceva ? MEDA

Cu cat la tine sansele sunt mai mari cu atat e mai bine! Polidinul ajuta la infectii in sfera uro-genitala, raceli deci nu poate sa-ti strice absolut de tot. Dar asta nu inseamna ca ar avea vreo legatura cu (asa cum stii de fapt). Intrebarea mea este care e numarul de ? Pe la subiectul despre Oligospemie ai intrat?

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Meda uite ce am gasit pe prospectul polidinului:
"Tratament adjuvant in :
-infectii genito-urinare(anexite ,metrie,prostatite)"

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput