tratament cu polidin

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Dr. nu ia dat nimic , in schimb bea de vreo3 saptamini Brinca ursului( am auzit ca ar ajuta cu ceva), nu avem probleme cu nr, doar cu formele aberante si cu mobilitatea lor.Oricum multumesc de raspunsuri si cred ca o sa incerc si asta... nu are ce sa strice.Va si Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Epidemie de polidin? Meda [red]Asiare perfecta dreptate, numai ca sotul trebuie sa le faca. Sau mai bine suferiti amandoi, nu are ce sa strice
Eu astept z1 sa incep dar intrebari:
1. Acest tratament poate influenta rezultatele unor analize hormonale pe care trebuie neaparat sa le fac?
2. Este adevarat ca daca CM incepe cu pete inchise la culoare 1-2 zile inseamna ca este instalata o infectie?
Va pe toate. O sa ne doara dar avem timp, trece pana la ziua 14.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Fetelor, multumesc pentru indicatii, dar am facut de mult analizeele infectioase. Deja dupa a doua sarcina pierduta am trecut la celelalte: hormonale si care mai sint ca nici nu mai stiu. Am fost si pe la topicul cu sarcini multiple pierdute. Eu colind peste tot. Si nu numai aici, ci si inferilitate.ro, copilulmeu.ro...Citesc sa ma mai lamuresc si sa imi mai treaca supararea. Luna aceasta am uitat sa incep cu polidinul ca m-am luat cu alte probleme si taman ce am vazut subiectul asta pe forum mi=am adus si eu aminte. Dar cind or venii necuratii aia ma apuc si eu iarasi. Nu are ce sa strice. Cu epidemiile astea de gripa care se anunta...Sau poate nici nu o sa mai fie nevoie. S-o lasa deja cu . Sa dea Domnul sa ne vedem cit mai curind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Da....si pe mine m-ar interesa cum e cu prima zi in care ciclul are o culoare maronie...Si la fel ultimele...

E normal?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ioana e normal.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Am facut si eu tratamentul cu polidin 3 luni consecutiv, din pacate fara rezultat! Sper ca voi sa aveti mai mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Motzunica si eu l-am facut luna asta dar nu cred ca va avea efect.
Cate zile pe luna l-ai facut?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Asi, am facut 2/zi timp de 5 zile in perioada CM, in plus am adaugat penicilina si kanamicina (la indicatia dr). Sper ca tu si celelalte fete sa reusiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

marrina, eu sunt din brasov si daca ti-ar face placere as apela eu la tine sa ma ajuti cu injectiile, daca se poate si daca nu te superi .
ca nu cred sa am mari succese luna asta si atunci as face si eu tratamentul cu polidin.
daca vrei, da-mi te rog un pm, poate mai discutam si altele.

va pup,

Maduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Asi, multumesc pt raspuns!

Fetelor, cumnatei mele i-a dat doctorita sa faca polidin cu gentamicina. Asta ar fi antibioticul care trateaza f bine anexitele...

Ioana

Mergi la inceput