tratament cu polidin

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Asi, multumesc pt raspuns!

Fetelor, cumnatei mele i-a dat doctorita sa faca polidin cu gentamicina. Asta ar fi antibioticul care trateaza f bine anexitele...

Good luck!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Anamadalina Cu placere ti-as da un PM dar nu ai activata optiunea de mesaje private. Dupa ce rezolvi scrie-mi tu un PM.

numeioana, katthy Din cate am citit eu pe DC am aflat ca petele maronii care apar inainte de cele rosii ar insemna deficitul de progesteron. Nu stiu sigur daca e asa, eu le aveam dintotdeauna si le-am considerat normale. Dar de cand iau Vitex care ajuta la faza luteala defecta sau mai imputinat, adica dureaza mai putine zile (o zi, maxim doua). Analizele hormonale nu cred ca au cum sa fie influentate de Polidin care e un vaccin. Dar cele care sunt legate de infectii (numarul de leucocite de exemplu) cred ca da.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Sa aveti o saptamana cat mai usoara si totodata un Happy Valentine's Day pe maine. Eu sunt in ziua 4 a cm si tot ziua 4 de polidon. Daca pana la sfarsitul lui martie nu se lasa cu, ma asteapta in aprilie laparoscopia.
Dar nu-i nimic, mergem inainte.
Va pe toate

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

fetele, in seara asta am aflat o veste traznet. eu care nu credeam in polidin.
a venit o amica la mine(pe care nu am vazut-o recunosc demult), este medic. nu raminea insarcinata, infertilitate, CM la 75 de zile, dereglari, kg multe in plus, spermograma sotului asa si asa.
tratament recomandat de o asistenta de a ei, batrina:
pe ciclu: 1 polidin dimineata, unul seara
ampicilina sau gentamicina 1/ 8 ore
indometacin : 2 supozitoare/zi
a facut tratamentul 2 luni, a zis ca fara rezultat.
surpriza- supa 1 zi de CM a zis ea , a facut un test.arata II
nebunie- 9 luni fericite. bb sanatos beton, fetita, elena, 4,3 kg la nastere. are 1 an si 6 luni
acu iar amica mea are CM - 45 zile; vrea sa faca iar trat pt al 2 bb
mie mi se pare un trat tipic pt anexita, da amica mea nu a fost diagnosticata cu asa ceva ci cu infertilitate medie.
ce ziceti?
eu o sa il aplic, sper, de luna viitoare.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Iulia,cate zile a luat prietena ta gentamicina si indometacin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Io am poponetzu plin cu 10 polidine .

Da nu-i nimc, daca e cazul, luna viitoare o pun pe mama sa goleasca farmacia de seringi si toate alea.

Pentru toate fetele cu injectiile pe cap, le dedic melodia Jokero, formatia Akcent.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Va doaresc un Happy Valentine's Day la toate.
Eu azi ziua 5 a cm si ultima zi de polidin...si cam atat deocamdata
Va pe toate

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Buna fetele!
Desi eu nu tin ziua asta.. fiind "imprumutata" - dupa parerea mea.. va urez tuturor celor care tineti cont de ea.. "Sa fiti iubite, fericite si in curand !"

Si acum... In legatura cu subiectul de aici..
Eu astept un BB de aproape 3 ani.. motivul?? Anexita cronica diagnosticata, trompe infundate sau deficit de progesteron (parerea mea, pt ca inca nu am facut HSG si nici dozare de hormoni) .. Am tot sperat ca se rezolva..
Tratamente.. Polidin recomandat de medic impreuna cu antibiotic cel mai frecvent Augumentin.. de la care normal ca ma aleg cu ciuperci... si.. nici nu mai tin minte ce..
Polidin...? Am facut si eu (si de la mine putere.. tocmai ca-l stiam bun) de nu mai stiam cum sa stau in fund :) ultima data am facut 20 fiole (adica 10 zile cate 2/zi) si.. nimic.. :(

Nu pot zice ca situatia nu s-a schimbat deloc.. Aveam dureri infioratoare, de care am mai scapat.

Am vazut ca marrina zice ceva de niste pete maronii..

Treaba asta mi se intampla si mie de ceva timp, dar ele nu apar doar cu 2 zile inainte de CM ci uneori si cu 1 saptamana.
Ultima luna a debutat si mai "frumos".. Cu durere de sani din ziua 13-14 a CM (ceea ce nu mi s-a mai intamplat) si cu aceste pete maronii din ziua 19 si k sa fie tot tacamul uratii au venit si mai devreme.. Desi eu speram sa fie ALTCEVA.. mai ales dupa 10 zile de Polidin..

Deci parerea voastra este ca aparitia acestor pete maronii inainte de CM este un semn al deficitului de Progesteron??
Eu trebuia sa fac dozajul luna asta dar dc m-am pomenit cu toate odata pe cap.. am lasat-o balta zicand ca nu mai iese ce trebe..

Trebuie neaprat sa merg la dr.., dar sincer nici nu mai stiu la care.. Oscilez intre Dr. Corina Grigoriu (Municipal) si Dr. Rodica Cristian (Elias) Dc puteti da o sugestie..

Acum va las ca tre sa ma pregatesc pt serviciu..
toate aspirantele si astept raspunsul vostru.
Romantic day!

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

pt valiburu: prietena mea a facut mereu(adica 2 luni) tratamentul pe perioada CM, adica in cazul ei 5 zile. din experienta mea proprie, stiu ca un antibiotic actioneaza dupa 3 zile minim de tratament calumea, asa ca, dupa 5 probabil face ceva pe acolo.
nu stiu ce sa zic, dar asa cum am citit mai sus, intr-adevar nu stiu ce mai poate strica daca facem aceste tratamente cu polidin, simple sau cu altceva incorporat.
eu ramin la parerea mea ca este un tratament tipic pt anexita, da o sa il incerc oricum.
IULIA
poate luna viitoare, dupa polidine, o sa aveti vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

De azi incep si eu cu Polidinul. Sunt pentru ca e prima data in viata mea cand CM are doar 25 de zile. Azi dimineata era sa cand am vazut. Mai ales ca nu mi-au dat nici un semn inainte.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput