tratament cu polidin

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetelor, va vorbeste o veterana in tratamente...am auzit si eu de celebrul tratament, pe la inceputul investigatiilor (sterilitate neexplicata), am facut (la indicatiile medicului) o cura de 20 polidin(2/zi)+instilatii, rezultat nik. Apoi, dupa multi ani am reluat 3 zile doar 2 fiole/zi (mi le faceam singura ). Deja eram dupa 3 inseminari ratate, ma saturasem de tratamente si investigatii (erau 7 ani la mijloc ).Deci, am facut injectiile in decembrie, nu s-a intamplat nimic si nici in ianuarie . Intre timp nu mai faceam nimic decat monitorizari si in ianuarie dupa monitorizare am facut 2 fiole de pregnyl de 5.000 ui. Rezultat: un mic bobisor care acum are 1 an si 2 luni si care e viata noastra.
Coincidenta sau nu?!
Succes la toate aspirantele!
Asi, iti tin pumnii!!!!!

aime si vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Aime multumesc.

Ma bucur ca mai treci pe la apirante.Poate ti se face pofta de bebe2.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Asi da Doamne sa fie cu folos cura asta de polidin.
Abia astept s-o incep si eu, dar inca nu mi-au aparut uratii. Sunt in ziua 27 a cm , ISA facuta in ziua 13 , deci ar cam trebui sa apara nesuferitii
Va pe toate

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Asi multumesc frumos de incurajare.

Fetelor, din suflet va urez succes .

Diana

Mergi la inceput

Cristina pana nu vezi roshu sa nu crezi ca nu poate sa fie bebe.Sper sa fie cu succes cura.

Diana

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Neata fetele,
ziua 28 ciclu ioc inca.
Asinu am cum sa sper la BB pt ca nu am nici cel mai vag simptom. Sper doar sa nu ma fi dereglat de la duphaston. Ar fi pentru prima oara , pt ca eu am mai luat si imi venea la fix menstruatia.
Sa aveti o zi buna si sa va fie cu folos "intepaturile"

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Cristinna N-ai nevoie de simptome. Ci de . O sa vina!!!!!

aime Asa veste buna

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele, nu va suparati ca mai intru si eu pe la voi, nu?

quote:
Originally posted by Cristinna
Asinu am cum sa sper la BB pt ca nu am nici cel mai vag simptom. Sper doar sa nu ma fi dereglat de la duphaston. Ar fi pentru prima oara , pt ca eu am mai luat si imi venea la fix menstruatia.

Cristina, si eu am luat duphastone si-mi veneau rushii la fix. Cat despre simptom, e devreme sa simti ceva. Cand am facut testul nu aveam nimic, doar sentimentul ca e ceva si faptul ca nu aparusera rushii, f punctuali de obicei. Abia apoi au aparut sanii intariti si durerosi...o usoara greata dimineata (asta prin saptamana 6a)...eu am fost o fericita si-am avut o sarcina de vis, fara greturi urate, fara alte suparari....ceea ce iti doresc si tie...si de fapt tuturor fetelor

aime si vladimir

Mergi la inceput

Aime esti binevenita pentru ca esti exemplul viu ca se poate.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Aime saru'mana.

Cristinna

Mergi la inceput