Miresele anului 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

nebunel zapacel cat esti in perioada de proba nu vei putea trimite mesaje private. ti-am explicat la subiectul celalt pe care l-ai deschis motivul.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

quote:
Originally posted by Andita

Da' de rochita mea nu zice nimeni nimica???
http://www.whitelady.ro/mirese1.html

Au mai ramas...
Poze

Buna Andita!

Ti-ai ales o rochita SUPERBA!!! Am intrat pe site si mai toate rochitele de la WL sunt super! Dar, din pacate, am vazut ca nu au si in Bucuresti reprezentanta..:(( Sunt tare suparata...ai idee daca vor participa si la urmatoarele targuri care vor avea loc in Bucuresti?
Multumesc mult!

Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Uffff!!!
Ce greu e!
Am citit cu intarziere mesajul de pe celalalt forum.Zapacita, ce sa fac!
Perioada de proba cat e, nu de alta, dar sa nu mai fac si alte gafe pe viitor!

SunSmile, mai asteptam cu discutiile pe Privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by Freia

Kreliutz am pus capitolele precedente la listutza. Habar n-am ce s-a intamplat. Cineva deschideacapitol nou, eu il inchideam si tot asa de nu stiam ce are. N-am reusit sa ma dumiresc ce s-a intamplat.

Sper sa nu sew mai intample!

Fetele cu White Lady, aveti mila de mine si ziceti-mi si mie ce preturi au rochitzele va rog.

Sunt superbe , absolut superbe. N-am avut timp sa stau sa le probez ca tare sunt dragutze. Sa le purtati sanatoase miresicilor.

Freia si Alexa

Avem mila, cum sa nu avem...Freia, cele mai scumpe rochite de la WL erau 15 milioane. Deci mai jos poti gasi, dar cred ca mai sus de pretul asta nu. Am uitat sa va spun ca si au probat 3 rochite de la ei. Faine de tot.
Si da, vor veni si la Casa Poporului (asta nu era pentru tine Freia...ca tu deja stii...)
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Freia

Kreliutz am pus capitolele precedente la listutza. Habar n-am ce s-a intamplat. Cineva deschidea capitol nou, eu il inchideam si tot asa de nu stiam ce are. N-am reusit sa ma dumiresc ce s-a intamplat.
Sper sa nu sew mai intample!

Sper si eu ..cine-o fi acel cineva.....am vazut modificarea..am modificat si eu..ca ramasese un [font= ....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

White Lady vin la Mariott si Casa Poporului.

Daca vreti ceva anume ii sunati sa va aduca. Eu asa am facut Am probat la targul asat ce am vrut si a ramas sa platesc la Mariott cand imi aduc marimea mea . Dar acu ma bate gandu sa imi iau si rochia de la ei in fc de bani.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Dupa ce am dat comanda de rochita (toata lumea care a vazut-o in poze mi-a zis ca are o fusta zapacita ca si mine :)))))))))), am reusit sa dam comanda si de invitatii.
Le-am luat cu reducere 30% (asa ziceau ei), costa 20.000 cu scris cu tot si sunt dulci foc...simple, de culoare crem si cu multe inimioare aurii.

Le-am pus si pe ele la "Au inceput pregatirile".

Usor, usor vad ca se aduna toate.

Ralucah...ei eu te-am admirat de la distanta in timp ce vorbeai cu un cuplu. Am asteptat o vreme, uitandu-ma pe invitatii dar tu erai in continuare ocupata si nu am vrut sa te deranjez.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Dragele mele,

Imi puteti recomanda, va rog mult, un loc in Bucuresti unde se fac invitatii dragute si la pret acceptabil? Am nunta pe 20 mai si mai este un picutz! :)
Multumesc!!!!

Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by Gabitza1977

quote:
Originally posted by Andita

Da' de rochita mea nu zice nimeni nimica???
http://www.whitelady.ro/mirese1.html

Au mai ramas...
Poze

Buna Andita!

Ti-ai ales o rochita SUPERBA!!! Am intrat pe site si mai toate rochitele de la WL sunt super! Dar, din pacate, am vazut ca nu au si in Bucuresti reprezentanta..:(( Sunt tare suparata...ai idee daca vor participa si la urmatoarele targuri care vor avea loc in Bucuresti?
Multumesc mult!

Gaby

Stiu sigur ca vin la argul de la Marriott. Cat despre pret, a mea rochita a fost 10 milioane 7 sute de mii, si voalul 3 sute de mii, in total 11 milioane tot tacamul. Mia aveau si coronite, dar nu le adusesera din masina. Erau 450 de mii, mi-a zis tipul ala. Mie mi se par OK preturile, si raportul calitate-pret e super OK din punctul meu de vedere.

Au mai ramas...
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Gabitza1977

Dragele mele,
Imi puteti recomanda, va rog mult, un loc in Bucuresti unde se fac invitatii dragute si la pret acceptabil? Am nunta pe 20 mai si mai este un picutz! :)
Multumesc!!!!
Gaby

Sa fie intr-un ceas bun! Te scriu pe listutza si asteptam detalii!
Un loc cu invitatii la pret acceptabil, si cu modele varaita gasesti in pasaj la Lipscani...daca vrei mai multe informatii, trimite-mi un mail

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput