Miresele anului 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

ANDITA, CLARISA superbe rochitele! sa le purtati iubite si sa va aduca noroc!
ooana imi plac amandoua!
gio sa-ti traiasca voinicul si sa fie sanatos, ca frumooooosssss este!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bine ai venit pe DC! Sa fiti fericiti!
Am o rugaminte...poti sa-ti activezi PM? In stanga sus..la profil personal! Ca sa putem vorbi, fara sa impuiem capul fetelor! Si, oricum, n-as vrea sa dau niste nr de telefon, fara acordul persoanelor respective, pe forum! Multumesc si te ajut cu cea mai mare placere!

quote:
Originally posted by nebunica-zapacica

Krelia,cununia religioasa va avea loc la ora 17.00 la biserica Bunavestire din Tulcea, iar petrecerea de dupa la restaurantul Insula, la ora 19.00
Cununia civila a avut loc acum 2 ani, aici, in Limassol, asa ca nu trebuie sa-mi fac griji pentru acte, o sa am multe altele pe cap atunci.
Andita, rochia ta este una din cele care mi-au placut mie foarte mult, pacat ca firma respectiva nu e din Bucuresti, eu la targurile de anul acesta nu pot sa ajung.
Anii trecuti parca au fost prin luna mai targurile de nunti, din cate imi amintesc eu, cel putin cel de la Mariott, dar poate ca ma insel, oricum, rochita imi gasesc eu si in aprilie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova
oana bine ai revenit!!!ti-a trecut?

Gio...acum sunt bine, mi-am revenit...da' ai o frumusete de baiat care a crescut multttt...iar poza cu voi 2 e superrrr!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Kreliutz am pus capitolele precedente la listutza. Habar n-am ce s-a intamplat. Cineva deschideacapitol nou, eu il inchideam si tot asa de nu stiam ce are. N-am reusit sa ma dumiresc ce s-a intamplat.

Sper sa nu sew mai intample!

Fetele cu White Lady, aveti mila de mine si ziceti-mi si mie ce preturi au rochitzele va rog.

Sunt superbe , absolut superbe. N-am avut timp sa stau sa le probez ca tare sunt dragutze. Sa le purtati sanatoase miresicilor.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Sa va purtati sanatoase si fericite rochiile, fetelor! Pentru fiecare fata in parte rochia de mireasa este cea mai frumoasa pentru ca este a ei si ii vine ca turnata. Asa cum promisesem sambata, am incarcat si eu pozele de la targ si le gasiti la Home page, in albumul "Targul de Nunti" (casuta de pe aceeasi linie cu "PM" sau "Reply with Quote" sau, si mai simplu, asta e link-ul catre poze.
In privinta sfatului cerut de Alynutza, cred ca cel mai bine ar fi sa-i spui preotului deschis ce iti doresti. Daca este un om al vremurilor noastre, va accepta, dar daca nu-l scoti din "asa se face" nu va fi de acord cu propunerile tale oricum l-ai lua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Bine ai venit pe DC! Sa fiti fericiti!
Am o rugaminte...poti sa-ti activezi PM? In stanga sus..la profil personal! Ca sa putem vorbi, fara sa impuiem capul fetelor! Si, oricum, n-as vrea sa dau niste nr de telefon, fara acordul persoanelor respective, pe forum! Multumesc si te ajut cu cea mai mare placere!
quote:
Originally posted by nebunica-zapacica

Krelia,cununia religioasa va avea loc la ora 17.00 la biserica Bunavestire din Tulcea, iar petrecerea de dupa la restaurantul Insula, la ora 19.00
Cununia civila a avut loc acum 2 ani, aici, in Limassol, asa ca nu trebuie sa-mi fac griji pentru acte, o sa am multe altele pe cap atunci.
Andita, rochia ta este una din cele care mi-au placut mie foarte mult, pacat ca firma respectiva nu e din Bucuresti, eu la targurile de anul acesta nu pot sa ajung.
Anii trecuti parca au fost prin luna mai targurile de nunti, din cate imi amintesc eu, cel putin cel de la Mariott, dar poate ca ma insel, oricum, rochita imi gasesc eu si in aprilie...

Am incercat sa activez PM, sa vedem daca am si reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Daaaa!!!
Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cineva ne saboteaza....
Si chiar cu mesajul meu a deschis capitolul.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mersic frumos de sfat, pepenash... Sper sa obtin ce vreau. Stiu ca e de acord cu adusul miresei la altar de catre tata, insa nu stiu daca le va accepta si pe celelalte.

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Hei frate, ce activitate aveti! Am intrat azi dimineata sa vad ce mai fac fetele mele, am citit ceva, dupa aia m-a lovit activitatea de la munca, si abia acum am mai putut intra....
Asa, sa va spun si eu telenovela de la targ...
Mers la targ cu iubitu', sora-sa si mama sa. Trebuia sa mergem sambata de la ora 10. Nu s-a putut pentru ca rudele mele din provincie mi-au stricat planurile. Am reusit sa ajung pe la 12.30. Frate, o inghesuiala de nu puteai sa respiri, d-apoi sa mai si probezi ceva...Probabil ca m-am vazit cu cateva dintre voi, da' de unde sa ne recunoastem??? Prima rochita probata; Cr. Phillipe - naspa. Imi statea ca dracu' asa ca am plecat repede de acolo. A doua rochita probata Gabriela de Luca...ei, se schimba Kalimera...frumos nene, finuta, frumusica...da' nu the one...Incercam o a doua...la fel de bine imi statea (zic eu, da' dupa balele lui puiu cred ca aratam binisor...) da' tot nu the one...
Spre nefericirea mea profunda, poposesc la standul Mariaj LUX, rochiile de la Demetrios. Proasta inspiratie ...murit pe loc de extaz...Bey nene, se vede kalitatea...Se vede diferenta...klasa...ce mai nene...Da' acu vine partea mistoaca...V-am spus compania in care eram...Va puteti imagina fata mea ...ei, aceasta fata o avea si socrela...Care s-a uitat la pret si a spus senina...citez "mama, daca tie iti place, e rochia visurilor tale, si o vrei cu adevarat, mergi la ei la magazin, probeaza ce iti place si comanda!!!O PLATESC EU!!" Era dispusa sa dea 50 bulioane pe o rochie, ROCHIA MEA DE MIREASA!
Sunt eu nebuna, dar nici chiar asa...Asa ca i-am spus ca rochia (de fapt rochiile) visurilor mele este de la Maggie Sottero...Nu stiu altele cum sunt, dar stilul ala ma reprezinta...
Asa ca am pus-o pe o prietena din Berlin sa caude magazinul care are si rochii MS, sa probeze, ca e aprox cat mine, si sa-mi spuna preturile...
Iar daca sunt prea mari, o sa mi-o fac. Am vazut o rochie in stilul ala la Pisu_miau, careia o croitoreasa de la casa Venus a reusit sa-i faca o rochita de clasa...
Hai ca am vorbit prea mult...
Va pup dulce de tot

Mergi la inceput