Miresele anului 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
BraveGirl spune:
Nu stiu cine zicea de verighete ca vrea sa vorbeasca cu preotul sa nu le puna nasii...faza e in felul urmator:la logodna iti pune preotul impreuna cu nasa verigheta lui , iar lui imptreuna cu nasul verigheta ta, apoi voi doi vi le puneti unul altuia pe deget...asa este slujba. Deci pana la urma tu ramai pe deget cu verigheta pusa de EL...
Corina
Albumul meu
elara spune:
Salutare si pupiciei tuturor fetelor.
Felicitari pentru cele ce v-ati luat rochita. :)
Sa le purtati fericite si sa va aduca si mai multa fericire.
Am fost si eu la targ si am probat 4 rochite la Creal si 2 la Cristian Ph.
Katerina, una din ele de la Cr Ph. cu niste bretelute, era 5.500 mil.
Parca tu intrebai de preturi incepand de la 3 mil cum a zis la Tv. La Creal ce am probat eu erau (2 din ele) erau 8.500.
Maine sper sa pot pune si eu cateva poze.
Anditza, partea cu verighetele si eu mi-o doresc la fel ca tine. Exact asa intrebam si eu cand m-am inscris pe forum . Inca nu am vb cu preotul despre asta ca nu ne-am programat noi, ci nasii, dar sper cat de curand sa aflu ce parere are preotul de ideeile mele si SPER sa fie si de acord!
Ralucah, am vazut si eu standul vostru (imi amintesc ca am admirat perdeluta cu luminite) dar eram asa ametita ca nu am vazut ca scria pe acolo si "Happy Family" .
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
pisoi_turbat spune:
Sal'tare gagici,
v-am ramas datoare cu niste poze? Parca, parca...
ok, intrati pe link-ul asta si aveti de toate!
http://www.arhimedia.ro/albume/cununie/
Va pupa fata,
si ne auzim dupa!
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by pisoi_turbat
Sal'tare gagici,
Va pupa fata,
si ne auzim dupa!
fii bun, daruieste, intelege...
Foarte frumoase pozele...vi se citea fericirea pe chipuri....Mi-a placut fff mult cum ai fost machiata si buchetul a fost superb. Ati fost doi frumosi.CASA DE PIATRA!!!
Corina
Albumul meu
SunSmile spune:
Super faine pozele, Pisoiule! Sa fiti fericiti! Daca te mai felicit mult, o sa crezi ca ma dau la tine....hmmmm...adevarul e ca-mi place fata..mumoasaaaa. Da' ma omoara nevasta de Ralu daca afla!
Pupici si tot binele din lume!
krelia spune:
quote:
Sal'tare gagici,
Va pupa fata,
si ne auzim dupa!
Super pozuci, super miresica, frumushica foc...super flori....Casa de Piatra, pisoiashule!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
elara spune:
Carmen, numai fericire in casnicie!
Super poze.
Si mie mi-a placut f mult machiajul.
Poti da detalii? Cine? Cat?
Iaca si poze cu mine la Romexpo. Sorry ca le-am ciopartit da' nu vreau sa devin vedeta inca.
Rochita cu floricele roz de la Cr. Ph era 18 mil (la targ ca dupa cica e mai scumpa). Era cu matasica... si m-au dat gata faldurile alea prinse din loc in loc de mici "buchetele" de floricele ca cele de pe corset. Asta e preferata mea .
Dar am probat si alte modele sa vad cum ma prind...
Creal_3 (cam prea lucioasa si incarcata pentru gustul meu) era 8.500 Ron.
Creal 3.1 si Creal_2 - sunt poze cu aceeasi rochie dupa cum se obs. Nu stiu cat costa.
Cea cu bretelute era 5.500 Ron si era cu tull.
Acum, astept opinii.
Ce stil ma prinde mai bine?
Pup si multumesc anticipat.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ciciep spune:
quote:
Sal'tare gagici,
Va pupa fata,
si ne auzim dupa!
fii bun, daruieste, intelege...
Salutare fetelor!
Iata si prima miresica. FELICITARI, CASA DE PIATRA SI SA FITI FERICITI!!
Eu n-am avut net la servici jumatate din saptamana trecuta, iar pe acasa n-am prea avut timp, asa ca v-am citit pe apucate dar am terminat! Vineri seara am avut si un necaz: am cazut cat eram de lunga in baie si m-am speriat teribil...eram si singura in casa si prima groaza a fost sa nu cumva sa ma lovesc la cap...iar a doua groaza (ca prima, din fericire nu se adeverise), a fost sa nu-mi fi rupt mana...va inchipuiti pe subsemnata a doua zi la targ proband rochitze cu mana in ghips. Dar, din fericire nu era nimic rupt cu toate ca manutza ma durea de inneabuneam. Si a venit si mitzicul meu de la servici la 12 si era sa ma duca pe sus la spital...bine ca l-am convins ca nu au ce sa-mi faca fiindca nu se umflase deloc si puteam sa o misc...si totusi s-a dus saracu' in miezul noptii la farmacie si mi-a luat unguent pt manutza...de-aia il iubesc eu asa de mult (ei, nu numai de-aia...).
In fine, sa nu fiu prea off-topic, a doua zi sambata am ajuns si noi la targ pe la 2 jumatate si, cu chiu cu vai si strangand din dinti, am probat si eu 2 rochitze: una la Gabriela de Luca si una la Bilutzi...frumoase, dar, evident nici una nu ma incapea...deci, cu atat mai mult nu le-am simtit "the one"... Am si niste poze facute de iuby pe telefon, sunt cam mici si naspa si nu ne mai merge programul de transfer pe calculator, de-atunci incerc tot felul de "combinatii" si nu reusesc...In rest, targul mi s-a parut slabutz fata de cele de anul trecut, dar am primit si eu un cupon de relaxare si numele unei tipe care face machiaj...sunt curioasa cum or lucra?
Va pup, ma duc sa fac pizza pt iuby
SunSmile spune:
Prima! Si tu tot la ea te referi? Iti statea super fain! Nu stiu..aratai a mireasa, asta mi-a placut! Succes la cautari si la alegeri potrivite! Pup
quote:
Originally posted by elara
Carmen, numai fericire in casnicie!
Super poze.
Si mie mi-a placut f mult machiajul.
Poti da detalii? Cine? Cat?
Iaca si poze cu mine la Romexpo. Sorry ca le-am ciopartit da' nu vreau sa devin vedeta inca.
Rochita cu floricele roz de la Cr. Ph era 18 mil (la targ ca dupa cica e mai scumpa). Era cu matasica... si m-au dat gata faldurile alea prinse din loc in loc de mici "buchetele" de floricele ca cele de pe corset. Asta e preferata mea .
Dar am probat si alte modele sa vad cum ma prind...
Creal_3 (cam prea lucioasa si incarcata pentru gustul meu) era 8.500 Ron.
Creal 3.1 si Creal_2 - sunt poze cu aceeasi rochie dupa cum se obs. Nu stiu cat costa.
Cea cu bretelute era 5.500 Ron si era cu tull.
Acum, astept opinii.
Ce stil ma prinde mai bine?
Pup si multumesc anticipat.
Seneca
Giova spune:
Pisoi fffff frumosi ati fost.
Multa fericire si casa de piatra!!!
Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!