Mamici de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misy spune:

NU INSEAMNA CA NU SUNT CURIOASA CI DOAR CA AS FI VRUT SA ASTEPT PANA CAND MINUNEA NOASTRA SE V-A NASTE!ACUM INSA NU MAI SUNT SIGURA CA VREAU SA ASTEPT....

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Misy, am o fosta colega de liceu care are 2 fetite, ultima nascuta in dec si la ambele sarcini ea nu a vrut sa stie sexul...si mereu ma miram cum rezista sa mearga la eco si sa nu intrebe....si iti spun si tie, esti tare daca reusesti

Cristina 18+

Mergi la inceput

Cristina_Ioana e tare fosta ta colega!Eu inca nu stiu ce o sa fac...:).
15+

Mergi la inceput

Misy, da si eu m-am marcat, mai ales cu tehnologia asta din ziua de azi, cate se pot vedea si afla, auzi si tu, sa nu vrea ea sa stie daca e cu putza sau cu pasa...
Eu una abia asteptam sa se poata vedea sexul, nu ca as fi avut vreun stress sau ca vroiam sa fie ceva anume, dar muream de curiozitate si vroiam sa stiu cum sa ma adresez, ca vb cu el toata ziua...

Cristina 18+

Mergi la inceput

Am o prietena care a nascut in iulie anul trecut o fetita dulce,sanatoasa si voinica si nu vroia sa afle pana la nastere insa in timp ce facea o ecogarafie,cred ca pe la 5 luni,nu-mi sigur cand,
medicul a intrebat-o :"Si cum o sa o cheme?Andreea?"Asa ca nu a avut ce sa mai spuna si chiar unul din cele doua prenume este Andreea!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Tzuni spune-i lui Pumkin sa ne trimita si noua niste poze ca ne este dor de ea.

http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]

Mergi la inceput

Sa sti ca si eu vorbesc toata ziua cu minunea mea!Si chiar ne gandim la ce nume ii vom pune in ambele situatii,in cazul in care este un baietel sau daca este o fetita!Si ma topesc in momentul in care fac ecografie si vad bebelusul,imi vine sa nu mai plec de acolo!Mi-as face in fiecare zi cate o ecografie!:)

15+

Mergi la inceput

Ia ca aparu Angelli

Misy, tare rau faza cu prietena ta.. vezi sa nu iti faca si tie asa vreun dr...
Si eu ma duc sa fac cate o eco aproape lunar, ca nu rezist sa nu il vad..sunt topita toata...

Cristina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina stau acum cumintica in casa. Sa ies afara nici nu se pune problema, trebuie sa stau numai in pat si doar la baie, o saptamana. M-am stresat prea tare saptamana trecuta cu acel cerclaj, m-am speriat inutil, dar in urma acestui stres mi-au aparut niste contractii nedureroase ce e drept, dar tot mi s-a spus repaus total. Bineinteles ca dupa o zi de stat in pat ma simt mult mai bine si nu am stare sa stau ca o closca, tot mai ma misc asa un pic ici colo, mai mananc si eu la bucatarie, ma mai duc un pic la calculator, mai imi pun niste hainute in dulap. Nu pot chiar asa sa stau degeaba. Ma plictisesc groaznic de tare. Pana si Tv ma plictiseste. Am zis ca o sa imi caut o carte sa ma apuc de citit.
Bebelina mea face multe tumbe, cel putin dimineata si seara se zbenguie de nu se poate. Abia astept sa vina iulie si sa nasc. Nu mai am stare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Sabana te inteleg cu statul acasa; eu am iesit din spital sambata, stau de cateva zile acasa si nu am stare. Cu toate astea m-am hotarat sa vad cum fac sa imi iau concediu medical pana la nastere(am fost luni la serviciu sa duc formularele de medical si m-am certat cu patronul meu in asa hal incat nu am putut sa dorm toata noaptea; a doua zi mai mult am plans).; drept pentru care m-am decis sa fac orice as face si sa incerc sa ma linistesc acasa toata perioada.
In schimb am si eu o intrebare pentru fetele care sunt contabile (sau care au habar de asa ceva): in ceea ce priveste concediul medical (chiar si cel prenatal) conform OUG nr. 158 din 17 nov. 2005 se considera stagiu de cotizare si perioadele de concedii medicale; in acest sens sa inteleg ca daca eu stau in concediu medical platit cu 75% sau 85%, luna urmatoare baza de calcul ia ca stagiu de cotizare si luna trecuta care deja a fost platita cu 75% sau 85%? sau, de exemplu, la prenatal: sa presupunem ca stam in prenatal 3 luni; prima luna esti platit cu 85% din media veniturilor de pe ultimele 6 luni - o.k.; luna viitoare iti ia in calcul si luna care a trecut si care a fost platita cu 85%? (adica vom lua 85% din media a 5 luni de munca + luna trecuta platita cu 85%)? si apoi luna urmatoare vom lua 85% din media a 4 luni de munca + luna platita cu 85% + ultima luna platita cu 85 din 85%??? Daca mai pun ca mai este si postnatalul cel putin 42 de zile....
Nu stiu daca m-am facut inteleasa. Ordonanta a intrat in vigoare cu 1 ianuarie 2006, m-am uitat peste ea si asta am inteles.
Stie cineva ceva?

19+

Mergi la inceput