Sabana, n-am stiut ca ti-a recomandat medicul repaos total..in cazul asta asculta-l ca e numai spre binele lui bb, abia te mai odihnesti si tu...gandeste-te ca si eu stau cuminte acasa si tot pentru bb o fac, nu mi-e usor...o mai zbughesc prin oras cand nu e foarte frig, imi fac de lucru fara sa ma obosesc insa...
Tu visezi deja la nastere, dar mai avem atata drum de parcurs...suntem aproape de jumate abia ![]()
Letitzia, imi pare rau nu ma pricep la acte si contabilitate, dar nu vreau sa mai plangi pentru niste patroni tampiti, menajeaza-te si ai grija de voi doi...ia-ti concediu si da-i in ma-sa, odihneste-te ca il agiti pe bebe inutil
Cristina 18+
Va invit la un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68676" target="_blank">aici
13+
Mai am 16 de zile pana la nunta
POZE
Buna fetele!
Tzuni multumim ca ne-ai dat vesti despre Pumpkin! Salutari din partea noastra!
Fetelor eu de cateva zile am niste dureri de cap dezastru. Cand chiar nu mai suport mai iau un paracetamol, dar incerc sa nu iau prea multe. Am mai auzit si ca alte fete se plangeau de dureri de cap, poate e ceva normal in sarcina.
Si eu m-am apucat, de plictiseala, sa mai citesc si niste carti pe langa tv, calc si invatat. Acum citesc Memoirs of a geisha de Arthur Golden. E foarte faina cartea e interesanta ca vb de traditiile lor.
Pupici la toate!
------------------------
13+
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm