Mamici de iulie - august 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
Sabana spune:
Buna fetelor. Nu am mai scris de ceva vreme. Bun venit noilor mamici. Eu sunt in concediu medical, pe frigurile astea nu ma mai incumet sa ies afara, asa ca stau cumintica in pat. Cu mici exceptii sunt ok. Mai am cate o durere ici colo, cateodata dimineata de la o vreme ma incearca iar stari de greata, dar ma abtin cu stoicism, pana acum am reusit, sper si de acum incolo. Bebelina mea misca, e foarte activa, aseara am vazut-o la eco, era cu degetelul in gura, se zbenguia, doar ca ieri statea cu capul in jos. Ma streseaza un pic chestia asta, dar poate ca sa ii placea ieri ei sa stea. Va pup si va mai tin la curent.
huacin spune:
sabana nu te speria, la ecograf iti vei vedea bebelina stind in toate pozitiile; asa fac bebeii in burtica, mai tarziu e amuzant, cand o vei simti cum se intoarce.
Valentina
15+ (30ani),
Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)
Tzuni spune:
Buna fetelor! Va salut din partea lui Pumpkin, cu care tin zilnic legatura. Este bine, bb la fel, imi povestea ca se misca fff mult, mai ales seara. Si pana si noaptea simte cum bebelina danseaza in burtica! Si, cand am fost la Paris, m-a lasat sa pun mana sa o simt si eu pe bb! A fost super-emotionant. Am admirat-o pe Pumpkin la Paris cat de atent si de sanatos mananca. Nu glumesc cand spun ca e ca o capritza
: intotdeauna la masa avea salata verde, laptuci, rosii, castraveti...O admir! Si iaurturi Si mere multe!
...asa, ca sa stiti ce face!![]()
Daca vreti va mai tin la curent cu actiunile ei pana se intoarce! Oricum de fiecare data cand vorbim ma intreaba de voi! Asa ca stau in umbra si va citesc, si-apoi...va torn!![]()
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
huacin spune:
Tsuni, evident ca vrem sa stim ce face pumpkin, eu sigur vreau!!!!
Caprita, ha?
Poate ne molipsim si noi, mie nu mi-ar strica! Transmite-i caa o pupam, sa aiba grija de ea si de bebelina!
Valentina
15+ (30ani),
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by huacin
Tsuni, evident ca vrem sa stim ce face pumpkin, eu sigur vreau!!!!
Caprita, ha?Poate ne molipsim si noi, mie nu mi-ar strica! Transmite-i caa o pupam, sa aiba grija de ea si de bebelina!
Valentina15+ (30ani),
DA, DA... o salutam si o pupam si noi pe pumpkin. Ne e dor de ea. E bine ca are grija de ea si de bebelina. Sa o tina tot asa.
13+Mai am 16 de zile pana la nunta
POZE
hannen spune:
Salutare burtici!
Nici eu n-am mai dat pe aici de multa vreme,rusine sa-mi fie.
Tzuni,saluta capritza noastra .Ma bucur ca este bine si maninca sanatos si ca deja il simte pe bb.
Cit are ea,ca am uitat?
Eu deja am pierdut sirul saptaminilor,am avut altele pe cap.Astea mai mari
in comparatie cu bb din burtica bineinteles,sunt mereu racite.Am fost si in spital cu aia mica
Sper sa-mi fac timp sa ajung si la dr.
Sanatate multa la burtici
-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)
Ancutex spune:
Salutare la burtici si la bebei. Felicitari mamicilor care stiu sexul. La echo de 12 sapt dr mi-a spus ca se pare ca voi avea baietel, dar deocamdata e ca ghicitul in cafea, asa ca mai astept. Oricum, tot ce ma intereseaza este sa fie sanatos pentru ca deja il iubesc atat de mult ca nu-mi imaginez viata fara bebele meu
.
Intrebare - voi de cand ati inceput sa aveti contractii? Eu am 13 sapt si nu pot sa spun ca am avut. Cateodata simt ceva crampe in burtica dar sunt foarte usoare. Astea or fi? Saptamana viitoare mai merg la consultatie si o sa-mi intreb dr. Nu mi s-a recomandat deocamdata nici un medicament si va aud pe voi cu no-spa, scobutil si alte chestii.
Voi aveti stari emotionale mai puternice ca inainte? Mie cateodata imi vine sa plang, dar simt ca e de fericire..
Salutari lui pumpkin la Paris.
Va pup pe toate si aveti grija de voi si de bebei.
Ancutex 13 
pika-pika spune:
Burtici,va salut cu drag.
Nu am mai apucat sa scriu,va citesc mereu,ce e drept cam pe fuga dar incerc sa nu pierd nimic.
La 18 sapt fix l-am simtit si eu bine de tot pe bebe,de fapt si inainte cred ca-l simteam dar destul de rar.
De atunci l-am simtit in fiecare zi pana ieri....ieri si azi nu l-am simtit deloc.Mi-am intrebat cateva prietene si spun ca e normal.Sper sa nu fie nici o problema.Abia joi merg la doctor.Ma gandeam sa dau un telefon azi.M-ar ajuta mult parerea voastra.
Pumpkin are 19+ ca si mine.Salutari si din partea mea,Tzuni!
19+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
misy spune:
Buna burtici si bebici.Nu am mai intrat de mult pe forum,in urma cu cateva capitole v-am cerut ajutorul in cea ce priveste lamuriri legate de TT si dr. Iosub insa desi am citit tot ce a-ti scris in timpul in care eu nu am mai comunicat nu am reusit sa gasesc raspunsul!Sunt profund impresionata sa vad cate mamici suntem si cate mamici au aflat deja sexul bebelusilor.Desi eu as fi vrut sa nu stiu inainte de nastere,sa fie surpriza incep sa-mi schimb parerea :),parca as vrea sa stiu si eu si parca nu as vrea sa stiu si eu:)...
15+
Cristina_Ioana spune:
Sabana, nu te mai panica si supara pentru toate modificarile aparute, ca il agiti pe bb si nu va face bine nici unuia dintre voi..
Relaxeaza-te si ai grija de tine!
Bine ca ti-ai luat concediu, profita si plimba-te si fa ce-ti place tie, gandeste pozitiv si fii optimista...
Pika-pika- ma bucur ca ai simtit bebelul miscand, e fantastic, eu ma topesc toata cand simt cum cotrobaie pe acolo 
19 sapt zici? am impresia ca ai intrat in 5 luni, inseamna, asa zic astia pe DC
Ancutex, ai fost haioasa rau cu ghicitul in cafea
oricum, orice ai avea sa vezi tu cat de topita o sa fii
Tzuni, pupici capritei noastre plimbaretze 
Cristina 18+