Mamici de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna fetelor,
Cornelia, multumesc de intrebare...azi sunt mai bine si sper sa ma tina starea asta...mai am doar 2 pastile de Augmentin (am luat 6 zile, sper sa fie suficient) si abea astept sa scap de ele...Azi fac 13 sapt, mai am un pic si scap si de tratamentul cu Pregnyl si utrogestan...si pe 20 merg la eco (abea astept...atunci sper sa aflu si sexul)...miscari nu am simtit pana acum, desi sunt f atenta ce si cum

Madyn, felicitari pentru baietel
Valentina...mai ia si tu o pauza si aminteste-ti ca un bebe in burtica
Cornelia, sper sa apuci si tu sa te mai odihnesti...ca o sa te doboare cate ai pe cap

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by letitzia
Kehleyr daca ai scurgerile de mult nu ai intrebat dr. tau din ce cauza sunt?

Sincer, nu, pentru ca citisem ca sunt normale in sarcina. Sunt alibicioase si nu in cantitate mare. Plus ca am facut recent (acum 2 sapt) analiza de secretie si este totul OK.

Nasa mea a facut cerclaj la ambele sarcini si a continuat sa lucreze pana la nastere...

Eliza, eu am simtit miscarile abia pe la 17 saptamani... sa nu te sperii.

Kehleyr 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Letitzia, si eu am din cind in cind secretii exact asa cum le-ai descris tu. Groase si albe. Chiar ieri am avut. Dar nu m-am speriat, pentru ca stiu ca sunt normale in sarcina. Stai linistita, ca nu e nimic rau. Sau daca chiar esti ingrijorata, suna-ti medicul si intreaba-l pe el.
Fetele care mai avetzi contractii, voi in afara de no-spa mai luati ceva? Eu am auzit ca ar ajuta si MagneB6, dar parca nu imi vine sa iau asa de capul meu. Si stiu ca cel mai bun e Ginypralul, dar ala e pentru contractii puternice, si din fericire deocamdata nu e cazul la mine.
Cristina, 19+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_ana

Letitzia, si eu am din cind in cind secretii exact asa cum le-ai descris tu. Groase si albe. Chiar ieri am avut. Dar nu m-am speriat, pentru ca stiu ca sunt normale in sarcina. Stai linistita, ca nu e nimic rau. Sau daca chiar esti ingrijorata, suna-ti medicul si intreaba-l pe el.
Fetele care mai avetzi contractii, voi in afara de no-spa mai luati ceva? Eu am auzit ca ar ajuta si MagneB6, dar parca nu imi vine sa iau asa de capul meu. Si stiu ca cel mai bun e Ginypralul, dar ala e pentru contractii puternice, si din fericire deocamdata nu e cazul la mine.
Cristina, 19+

Eu am luat la ambele sarcini MagneB6, 2 pastile pe zi, prescris de doctor incepand cam cu sapt. 16. Nu stiu daca e pentru contractii. Tie nu ti-a dat? In afara de NoSpa se mai pot lua supozitoare cu Scopantil sau mai ziceau fetele de Scobutil.

Kehleyr 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mit spune:

Buna ziua! Maine am programare la doctor Iosup, spuneti va rog ce trebuie sa iau cu mine : Memorystic, caseta. disc....
cum sa face pe burtica sau .......?
Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Cristina mie mi-au facut Gynipral perfuzii in spital inainte si dupa cerclaj, iar dupa ce am iesit din spital dr. mi-a dat Gynipral pastile. Partea proasta e ca organismul le suporta f. greu: eu am palpitatii, tremur, stari de agitatie, anxietate si nesomn. Nu te sfatuiesc sa iei. Eu am sa il intreb pe dr. cand ma voi duce pe 20 la control daca e chiar necesar sa continui tratamentul cu ele, caci simt ca nu le mai suport. Oricum - in afara de Gynipral - mi-a dat si No-Spa si supozitoare Scompantil, obligatoriu, dimineata si seara (amandoua luate concomitent).
Kehleyr nasa ta a mers la serviciu pentru ca a vrut ea sau pentru ca nu a putut sa isi ia concediu medical pe toata perioada?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by letitzia
Kehleyr nasa ta a mers la serviciu pentru ca a vrut ea sau pentru ca nu a putut sa isi ia concediu medical pe toata perioada?

A vrut ea. E firma de familie si ii place ceea ce face. Si a condus masina pana in ultima clipa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Kehleyr si Letitzia, multumesc pentru raspuns. Cred ca am sa incep sa iau si eu MagneB6. Am omis sa scriu ca pe langa no-spa iau si scobutil. Intr-adevar, ginypral-ul am auzit si eu ca da reactii urate rau de tot, cu palpitatii si tremuraturi, asa ca sper sa nu ajung sa fiu nevoita sa iau. Oricum, contractiile mele nu sunt foarte puternice si nici dureroase. Adica, asa ceva, ca un fel de jena simt in momentul respectiv, dar oricum trece in citeva secunde. Si mai mult seara ma apuca. De-abia astept ecografia de saptamana viitoare, ca sa imi spuna lungimea colului. Acum asta e problema mea majora. Nici macar sexul bebe-ului nu ma mai intereseaza asa tare. O sa il iubesc mult de tot indiferent de ce este.
Cristina, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Pupici pe burtici!
Multumesc pentru bataia in format electronic, stiu ca o merit!
Azi a fost chiar mai rau decat saptamanile trecute, de aseara am cedat nervos, fara gluma, desi sunt o persoana echilibrata in mod normal. Dar chiar nu mai pot... Stiu, e manifestare clara de depresie; in momentul in care spui "nu mai pot", presupunind ca nu e spusa in permanenta...
Aveti grija de voi si de pui... Nu-i uitati nici pe tatici, amintiti-va de ei macar din cand in cand...

Valentina 14+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Pardon, azi am implinit 15 sapt

Valentina 15+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput