Mamici de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Eu am fost ieri la controlul lunar,unde mi-a spus ca toate analizele de sange si urina mi-au iesit bine,si ca sint imuna la rujeola(pt ca eu nu mai stiam daca am facut sau nu).M-a programat pt TT,eu nu am antecedente in familie si am fix 35 ani,asa ca pt linistea mea o sa fac acest test.Si aici ,in British Columbia,nu costa,cum spunea cineva din Montreal.
Cosmina,si eu am nascut primul copil cu Dr.Maior la Polizu si pot sa-ti spun ca este extraordinara!
Am inceput si eu sa simt ceva miscari,dar mai ales seara cind stau intinsa in pat si relaxata,dar f lente si usoare!
Tot ieri i-am ascultat si bataile inimii,am fost f incintati,si eu si tati.
+14 saptamani

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Am scris si eu un mesaj si vad ca nu apare!
14 saptamani

Mergi la inceput

Cosmina,si eu am nascut cu D-na Maior si mi s-a parut extraordinara!
In rest am fost la doctor ieri,am analizele de sange bune,sint imuna la rujeola,m-a programat la TT(care aici e gratis),asta pt ca eu am 35 ani fix si pt ca am vrut eu ca sa fiu mai linistita,am ascultat inimioara lui baby si cam atit!
14 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Buna dimineata !
Ma ingrijoreaza si pe mine ceva: astazi dimineata dupa ce am fost la baie am observat pe hartie un fel de "scurgere" alba, dar mai groasa, mai tare si m-am speriat. O fi urmare a cerclajului sau e altceva? I s-a mai intamplat cuiva asa ceva?
Va rog sa imi spuneti daca stiti ceva sa ma mai linistesc pt. ca eu trebuie sa ma duc la medic la control abia pe 20 februarie si mi se pare o vesnicie.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mali_ spune:

Letizia, nu te speria! Eu am scurgeri mult mai abundente decat de obicei de cand am ramas insarcinata si parca de cand am intrat in trimestrul doi sunt si mai si. Nu pot sta fara absorbant zilnic. Dar este un lucru normal, datorita hormonilor. Poate o sa observi ca ai si nasul infundat, ceea ce se intampla tot din cauza concentratiei ridicate de hormoni.
Stai linistita ca e ceva normal in sarcina!

Mali 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce faceti fetelor?
Vad ca bebele meu ma saluta acum in fiecare zi, ceea ce ma face foarte fericita. In rest sunt chiauna ca Eduard s-a sculat la 4 dimineata si a mai adormit la 8. De 2-3 nopti am observat ca nu mai merg asa des la pisu'.Greturile au disparut complet. Azi avem si noi 16 saptamani fix.
In alta ordine de idei eu ma gandesc foarte serios sa schimb medicul si spitalul. Cel mai apropiat de mine ar fi Sp.Titan(Sf.Constantin si Elena) unde am auzit ca un dr foarte bun este Silviu Predoi. Fetele din Bucuresti stiti ceva despre spitalul asta??
MADYN si Mali, felicitari pentru baietei! Sa creasca mari la mamici in burtici!
eliza, cum te mai simti azi???
valentina, tot iei tu o bataita pana la urma de la una dintre noi! Si imi pare rau de unchiul tau.
stefania, felicitari pt cele 15 saptamani si la cat mai multe!! David se mai trezeste noaptea? Eduard renuntase la obiceiul asta dar de vreo 2 saptamani vad ca a inceput din nou.
Mia, ma bucur ca analizele sunt bune si nu te stresa prea rau nici cu TT!
lulu75, vroiam sa te intreb si eu cum te descurci cu baietelul tau, te ajuta cineva? Dar cand vor fi 2? Pe mine nu ma ajuta nimeni cu Eduard si deja m-a luat teama de ce va fi de la vara....Oricum pentru curajul tau toata admiratia!
Va pup pe toate!

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 16+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Letizia este de la cerclaj...la fel am patit si eu si m-am speriat la culme pana m-a dumirit medicul.Mucusul era,la mine, si cu firisoare de sange si turbam cand vedeam,ca doar ce avusesem o hemoragie inainte de cerclaj si 2 sarcinii pierdute...Trebuie sa stai linistita sa fii mai atenta la dureri si contractii si sa incerci sa te menajezi un pic mai mult,adica sa eviti pe cat posibil presiunea asupra colului prin stat mult in fund sau in picioare...
Banuiesc ca ai primit si tratament antispastic...daca mai pot sa te ajut cu ceva informatii,oricand...

Sarcini usoare in continuare

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by huacin
a.cicel casa de piatra, draga mea! S-ar putea, nu din fericire, sa ajung zilele astea prin zona ta... un unchi al sotului meu a fost luat de salvare, ceva de genul comotie cerebrala, dar cei de acolo de cate ori se duc, nu dau de medic sa afle mai multe; pe mine ma enerveaza chestiile astea, asa ca s-ar putea sa vin eu sa aflu! La cat sunt eu de infipta, sunt in stare sa-mi spuna tot, numai sa scape de gura mea Nu-ti fa atatea griji cu pojarul, slabe sanse sa nu fii deja iminizata; nu-ti fa griji nici cu nunta, sunt sigura ca va fi totul absolut perfect!!!!

imi pare rau pt unchiul vostru. Sper sa fie bine, si sa isi revina.Oricim, daca ajungi prin zona ia-ti haine groase. ca aici de 2 zile sunt iarasi -33 de grade. E jale. De dimineata m-a intrebat sefu' daca stiu cate grade sunt si cand i-am spus nu i-a venit sa creada. A spus ca sau termometrul nu e bun, su noi ne-am obisnuit deja cu temperaturile astea si nu nu mai simtim asa tare gerul.

12+
Mai am 17 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by letitzia

Buna dimineata !
Ma ingrijoreaza si pe mine ceva: astazi dimineata dupa ce am fost la baie am observat pe hartie un fel de "scurgere" alba, dar mai groasa, mai tare si m-am speriat. O fi urmare a cerclajului sau e altceva? I s-a mai intamplat cuiva asa ceva?
Va rog sa imi spuneti daca stiti ceva sa ma mai linistesc pt. ca eu trebuie sa ma duc la medic la control abia pe 20 februarie si mi se pare o vesnicie.

Eu am scurgeri din astea in mod frecvent si nu am cerclaj. Schimb lenjeria dedoua ori oe zi. Eu stiu ca nu sunt nici o problema daca nu devin urat mirositoare sau nu isi schimba culoarea.

Valetina, pls pls, menajeaza-te! Doar nu vrei sa patesti ceva tu sau bb. Las-o mai moale ca nu se termina pamantul daca nu te rupi tu muncind!

Madyn, sa va traiasca flacaul!

Kehleyr 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Loreen si Kehleyr multumesc pentru raspuns.
Loreen, dupa cerclaj tu ai intrat in concediu medical pana la nastere? Caci eu asa am auzit de la unele cunostinte desi dr. meu genicolog mi-a spus ca tine de organismul fiecaruia si nu e absolut necesar (depinde cat de repede se cicatrizeaza, etc). Oricum eu nu vreau sa ma mai intorc la munca. Momentan am 2 saptamani de CM (dupa care ma duc la control). Dr. meu de familie, ni-a spus ca ar exista o varianta de concediu medical in situatia mea. Tu ce stii? Si cat timp au tinut la tine?
Kehleyr daca ai scurgerile de mult nu ai intrebat dr. tau din ce cauza sunt?
Va pup
19+

Mergi la inceput