Mamici de iulie - august 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
adelapop spune:
stiu ca nu a intrebat nimeni nimic, dar am postat acest raspuns la un alt subiect si ma gandeam ca v-ar interesa. fetele se intrebau ce fel de creme sa foloseasca ca sa evite aparitia vergeturilor, si se intreceau in produse care mai de care insa eu am citit intr-o carte ca nu hidratatrea este cauza aparitiei vergeturilor ci lipsa unor elemente esentiale din organism.
vergeturile: apar incepand cu mijlocul sarcinii pana la sfarsitul acesteia.
cca 90% dintre femeile gravide au vergeturi in diverse grade.
asigurati-va ca dieta dvs contine surse adecvate de nutrienti necesari pielii sanatoase - in pp vitaminele C si E . de asemenea un suport de proteine este necesar. intelegeti ca vergeturile sunt produse din interior si ca tratamentele externe nu le pot indeparta sau preveni.
banii cheltuiti pe scumpe sau creme exotice pot sa va dea sentimentul ca faceti ceva , dar nu vor determina disparitia vergeturilor.
chiar daca va pastrati pielea hidratata si moale , asta nu duce la prevenirea lor, ci doar la diminuarea lor si asa poate va simtiti mai bine.
unele femei considera ca untul de cacao le ajuta.
desi vergeturile nu dispar dupa nastere, acelea care raman se decoloreaza de obicei si devin de un argintiu discret.
aportul de vitamina C: citrice (grapefruit, portocale, lamai, mandarine, lamai verzi), capsune, cartofi, rosii, brocolli, ardei gras, varza si varza creata. deoarece organismul nu depoziteaza vitamina C, aveti nevoie de un supliment din aceasta vitamina in fiecare zi.
vitamina E: germeni de grau, ulei din germeni de grau, ulei de floarea soarelui, ulei de sofran, ulei de soia, ulei de porumb, migdale, alune, arahide, untul si uleiul de arahide, uleiul din ficat de cod, homarul, somonul si cerealele integrale.
dupa cum vedeti nu toate produsele sunt disponibile pe piata noastra. dar consumam produsele ce ne sunt noua acesibile si disponibile.
^per sa va ajute aceste informatii.
16+
Muuh spune:
Cristina_Ioana unde mergi la Vladareanu? La Alta meddica? Sa iti i iei memorystick cu tine si sa ii zici dinainte ca vrei pozele pe stick. , altfel nu le salveaza si nu le poti lua. decat pe print
Eu la serviciu vreau sa merg cat mai mult, atat cat o sa ma simt bine e si sper sa fie cat mai mult timp, asa pana la inceputul lui iulie
Mitza
15
Cristina_Ioana spune:
Muuh, saru'mana de pont, dar nu am memory stick...pot sa ii duc CD? 
Cristina 18+
MADYN spune:
Buna seara burtici!
Trebuie sa va spun ca o sa fiu mamica de
! Tati e super incintat ca e baietel, iar mami e super fericita ca e sanatos! Iar dl dr. Iosup e de milioane!
14+
Bebelica
Muuh spune:
Cristina_ioana nu stiu de CD. Ia-l cu tine sa fie. Eu nu am avut decat memorystick dar m-am trezit la sfarsit si a zis ca altadata si sa ii zic de la inceput ca il am la mine. Si sa nu te sperii ca Alta Medica pare o clinica inchisa (asa era cel putin acum o luna) dar apare portarul si ii zici ca esti la Vladareanu.
Mitza
15
adelapop spune:
cu multa placere cristina ioana.
sper ca aceste sfaturi sa fie folositoare cat mai multor viitoare mamici. oricumnu renuntam nici la hidratarea din exterior.
ce stiti despre dozarea de anticorpi pt rh negtiv?
16+
huacin spune:
Fetelor, va pup! Asta seara am fost in pragul unei severe crize de nervi; mi-a capotat windows-ul si cele mai multe programe ale mele lucreaza sub windows. Fata isteata cum sunt, am si suse linux instalat, dar folosindu-l rar, imi mananca sufletul, in plus nu poate rula toate programele... Ma vait si eu, vorba cuiva, parca-s mai suportabile asa...
a.cicel casa de piatra, draga mea! S-ar putea, nu din fericire, sa ajung zilele astea prin zona ta... un unchi al sotului meu a fost luat de salvare, ceva de genul comotie cerebrala, dar cei de acolo de cate ori se duc, nu dau de medic sa afle mai multe; pe mine ma enerveaza chestiile astea, asa ca s-ar putea sa vin eu sa aflu! La cat sunt eu de infipta, sunt in stare sa-mi spuna tot, numai sa scape de gura mea
Nu-ti fa atatea griji cu pojarul, slabe sanse sa nu fii deja iminizata; nu-ti fa griji nici cu nunta, sunt sigura ca va fi totul absolut perfect!!!!
Bun venit fetelor nou-intrate, sarcini usoare, bebei sanatosi si mancaciosi!
Eu incep sa am dubii ca sunt insarcinata; am 49 kg in continuare, muncesc pe branci, nu dorm, nu mananc, etc... Cred ca merg in zilele urmatoare sa fac o echo. Contractii am, jene din belsug, sper sa nu am probleme din cauza neglijentei si a supararii.
Aveti grija de voi, stresul face mai mult rau decat orice altceva!!!
Valentina
14+ (30ani),
Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)
mamaluidavid spune:
Buna burtici!
Mai,mai ce de baietei au aparut,foarte bine,lasati fetele la mine ![]()
Madyn si Mali felicitari pentru vesti,sa va fie sanatosi flacaii!
Va multumesc pentru grija,ma menajez si eu cat pot.
Lulu75 cred ca de tine e si mai greu,te descurci? Macar David merge,nu il car mereu in brate. Esti curajoasa! 
Saptamana viitoare poate reusim sa tragem si noi o fuga la eco,sa vedem ce mai face bebelina,cred ca s-a facut atat de mare!
Stefania 14+
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
mamaluidavid spune:
Mi-am modificat semnatura,azi am facut 15 saptamani,ce bine ca am scapat de 14,nr. cu ghinion pentru mine 
Stefania 15 fix
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica