Mamici de iulie - august 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Cum faceti voi cu prenatalul? V-ati gandit cat mai mergeti la munca si cum o sa faceti?
Cristina, tu stai acasa cu medical? Sau nu lucrai deloc?
Eu vreau sa stau cat mai mult la birou, daca ma simt bine. Oricum sunt convinsa ca nu voi ajunge la termen
, dupa cele 4 luni.Kehleyr
18
Cristina_Ioana spune:
Kehleyr, la fel si eu anul trecut, nu m-ai fi desprins de birou, am mers la munca zilnic pana am pierdut sarcina pe fond de stres si oboseala la 6 luni jumate, ca ma duceam la birou si cu contractii....asa ca anul asta cand am ramas gravida mi-am dat demisia pt ca oamenii aia ma munceau ca pe hotii de cai si nu ii interesa nimic de ordin uman sau personal...sotul m-a innebunit de cap pana mi-am dat demisia..acum am cartea de munca la sotul la firma, dar sincer nu prea ma duc pe acolo...
...nu iti imagina ca stau toata ziua in pat cu telecomanda in mana, nu sunt genul, dar cel putin nu ma mai stresez, acolo nu apucam nici sa mananc...
Si de-asta te intrebam, ca sunt cam in ceata cu legile alea...nu stiu daca tb sa fac vreo cerere la firma sotului cum ca intru in prenatal spre sfarsit...inainte de cei 2 ani de 8 mil fix...
Cristina 18+
Ancutex spune:
Fetelor am o MARE nedumerire! Parca sunt in zona crepusculara. Mesajele pe care le scriu eu pe forum dispar. Am scris unul chiar in dimineata asta, pe la 9, l-am vazut apoi ca a fost postat, m-am mai uitat peste vreo 10 minute daca a mai scris cineva si apoi am iesit de pe forum. Cand am intrat acum, mesajul meu de dimineata DISPARUSE! Mi s-a mai intamplat acu vreo saptamana aceeasi chestie, dar atunci mi-am zis ca sigur am gresit eu ceva.
Daca aveti idee despre ce se intampla va rog sa ma luminati si pe mine.
Ancutex 12+
geliza spune:
la mine e putin mai complicat cu serviciul...teoretic mi-as lua concediu de prin mai-iunie, dar practic depinde de aparitia legii privind reforma in sanatate, in urma careia postul meu ar fi preluat la nivel superior...asta daca se intampla in timp util...daca nu...habar n-am...oricum nu ma dau in vant dupa venit la serviciu..
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Si de-asta te intrebam, ca sunt cam in ceata cu legile alea...nu stiu daca tb sa fac vreo cerere la firma sotului cum ca intru in prenatal spre sfarsit...inainte de cei 2 ani de 8 mil fix...
Te duci la medicul de familie si incepand cu luna a 8-a (cred) el/ea are dreptul sa iti dea concediu prenatal, apoi concediu de maternitate. Concediul se da lunar, adica nu poti in iunie sa ceri si pe iulie, de exemplu.
Foarte bine ca te menajezi. Mai ales dupa experienta de data trecuta, si mai ales ca ai optiunea sa continui contributia la asigurari. Imi aduceam aminte de problemele tale, dar nus tiam cum ai rezolvat acum cu statul acasa...
nicole25 spune:
buna fetelor.
am si eu o intrebare desi nu e pentru mine ci pentru o verisoara a mea.Se acorda indemnizatia pentru cresterea copilului daca esti in somaj?
Mali_ spune:
Salut!
A.cicel, trece-ma si pe mine, te rog, cu un baietel si DPN-ul s-a schimbat. Acum e 15 iulie. De nascut o sa nasc la Spitalul Universitar. Inca nu a vorbit doctorita cu mea cu doctorita cu care o sa nasc. Cand ma duc cu rezultatul de la TT o sa ma trimita si la doctorita cu care nasc.
Astazi cred ca am simtit si eu miscarile puiului. Stateam pe scaun si am simtit cum ma imboldeste ceva. Si nu aveau cum sa fie gaze sau altceva, pentru ca erau prea jos si era alta senzatie. Din pacate, sotul meu e in delegatie pentru doua saptamani, asa ca ma bucur singura de aceste momente (ei, nu chiar singura, pentru ca am un familion mare care e cu ochii pe mine si mai sunteti si voi).
Am vazut mai devreme ca s-a dezbatut subiectul RH-ului. Vreau sa va spun sa nu va faceti probleme prea mari, doar ca trebuie tinut sub observatie. Mama mea are RH negativ si tatal meu pozitiv si au avut impreuna trei copii, toti sanatosi. De-abia cand au vrut sa il aiba si pe al patrulea (in ciuda opiniei celor din jur ca nu sunt sanatosi sa isi doreasca 4 copii) au aparut probleme si au intrerupt sarcina. Dar si varsta mamei a jucat un rol in acest lucru. Si noi toti trei avem RH pozitiv.
Eu sunt dintre norocoasele care se simt foarte bine. Acum vad ca am racit si eu putin si am nasul infundat. Cel mai rau a fost cu durerile de cap, pentru ca am avut doua zile cand m-a durut continuu capul. Dar au fost foarte putine zile in care sa nu ma simt bine. Nici cu mancare nu am nici un fel de probleme. O sa incerc sa mananc mai multe lactate, pentru ca au inceput sa ma doara oasele.
Mali
17 saptamani fix
Cristina_Ioana spune:
Kehleyr, asa ne-am gandit si noi, ca e imp sa contribui la asigurari si e chiar ok asa...adica nu mai risc nimic nimic de data asta...bebe este mai imp decat orice job sau suma de bani...
Atunci o sa vb cu medicul de familie...saru'mana de pont..si pentru cei 2 ani imi va da lunar concediu? sau ala de unde il iau?
Cristina 18+
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Mali_
Salut!
A.cicel, trece-ma si pe mine, te rog, cu un baietel si DPN-ul s-a schimbat. Acum e 15 iulie. De nascut o sa nasc la Spitalul Universitar. Inca nu a vorbit doctorita cu mea cu doctorita cu care o sa nasc. Cand ma duc cu rezultatul de la TT o sa ma trimita si la doctorita cu care nasc.
Felicitari pentru baietel

Am facut modificarile pe listuta.
12+Mai am 18 de zile pana la nunta
POZE
lulu75 spune:
Ce mai fac burticile?
Luminita si
Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei