Mamici de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

fetelor, mie nu mi-e bine deloc...cred ca de la augmentin am stari de voma...ca doar nu m-o fi apucat greata in trim 2...plus ca am impresia ca toate organele mele se reaseaza ca ma deranjeaza...ma simt si balonata...mi-e si somn......nu-mi place deloc starea pe care o am...parca nici pe scaun nu stau bine...si mai e si un frig afara...ca nici pana la chiosc nu imi vine sa ma duc, desi as manca ceva...nu stiu ce ca nu mi-e foame...ceva acru...

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Mersi mult de tot pt raspuns,o sa vb cu medicul de familie si vad ce zice si el.
Hai ca fug iar la treaba,vad ca mi se-ntoarce raceala,e destul de curent aici,eu mai am si o sinuzita de cativa ani,am tot facut tratament,insa nici un rezultat...si acum ma chinui,cum e putin frig,cum e curent ma ia raceala f rau,ma doare capul....si doar ce am reusit sa scap putin de viroza ca iar ma doare capul,imi curge nasul.....dar o sa supravietuiesc....

Oricum sper sa reusesc sa-mi fac program scurt.

Va pup

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Irinuca, eu anul trecut am trecut la 6 ore din luna 3 de sarcina, am dus hartiile de care ziceam mai sus si gata...si lucram intr-o companie mare, HR-ul s-a ocupat de restul si am luat acelasi salariu intreg

Cristina 18+

Mergi la inceput

Madacristina, uite aici:
Art. 13. - În baza recomandării medicului de familie, salariata gravidă care nu poate îndeplini durata normală de muncă din motive de sănătate, a sa sau a fătului său, are dreptul la reducerea cu o pătrime a duratei normale de muncă, cu menținerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementărilor legale privind sistemul public de pensii și alte drepturi de asigurări sociale. (OUG 96/2003 privind protectia maternitatii la locul de munca)

ticker bebe

Mergi la inceput

Cum ai spus tu lucrurilor pe nume, Eliza
Chiar ma pregateam sa scriu ca si medicul de familie ii poate da adeverinta aia cum ca ii recomanda program de 6 ore...sau ginecologul

Cristina 18+

Mergi la inceput

Mada_mxm, io pap multacarnita la gratar, vezi doar sa fie bine patrunsa, sa nu o papi cruda...eu cred ca mananc saptamanal gratar si de pui si de vita, de peste si chiar porc uneori cand mi-e pofta si cand gasesc file

Cristina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Mada_mxm, io pap multacarnita la gratar, vezi doar sa fie bine patrunsa, sa nu o papi cruda...eu cred ca mananc saptamanal gratar si de pui si de vita, de peste si chiar porc uneori cand mi-e pofta si cand gasesc file

Si eu mananc aproape zilnic carne la gratar. De cand mi-am luat gril, numai cu ajutorul lui prepar carnea. Si ies niste pulpite de pui delicioase...

12+
Mai am 18 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Va rog eu, nu mai vorbiti de mancare ca eu am ajuns sa le cer colegilor covrigi . Abia astept sa ajung acasa sa mananc ca lumea...

Eliza, eu ma tot foiesc pe scaun, mi-am dat spatarul la maxim pe spate, ma tot duc sa imi iau apa, dar parca tot nu mi-e bine si vreau acasa. Cred ca e normal sa mai avem si stari din astea nasoale...

Kehleyr 18

Mergi la inceput

Kehleyr, asa si eu...n-am stare pe scaun, desi stau mai mult "tolanita" pe el...

ticker bebe

Mergi la inceput

Kehleyr si Eliza, va cred si va inteleg cu munca si statul pe scaun atatea ore...daca va spun ca eu nu mai am stare acasa ma luati la fugareala, cred...dar imi amintesc cat de greu mi-a fost anul trecut si realizez ca e pt binele lui bebe sa nu ma mai stresez
Oricum sunt toata ziua ca intoarsa cu cheita si nu stau locului deloc in casa...sotul ma tot suna sa vada pe unde haladui si sa imi spuna sa am grija de fii-su' ....

Cum faceti voi cu prenatalul? V-ati gandit cat mai mergeti la munca si cum o sa faceti?

Cristina 18+

Mergi la inceput