Mamici de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr
A.cicel, uitandu-ma pe la stiri nu m-am gandit decat cum faceti voi nunta pe gerul asta . Poate se mai imblanzeste un pic vremea pana atunci...

Fetele, sa nu va obositi. Sa nu ridicati nici o greutate. Eu aseara dupa ce duminica am luat-o pe fi-mea in brate, m-a jenat sarcina toata seara. Simteam cum ma apasa, fara sa ma doara. Nu am stat decat intinsa. Sper sa nu mi se fi scurtat colul...

Noi speram sa treaca frigul. Nu de alta, dar in dimineata asta iar au fost -30 de grade.Eu deja sunt obisnuita cu temperatura asta, cu conditia sa fiu imbracata gros. Dar la nunta, numai cu rochita si o blanita pe mine... e cam nasol.

Cu ridicatul ai dreptate. Eu maferesc de asemenea chestii. Mai mult de o paine nu cumpar niciodata daca sunt singura in oras. Si chiar si in conditiile astea tot ma apasa sarcina. Dar la mine probabil e si din cauza stresului, a alergaturilor din ultima vreme. Dar o sa trec si peste asta si apoi voi sta mai linistita.

12+
Mai am 18 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

sanziana, cred ca sunt singura dintre mamicile de aici care a mai patit ceva asemenator tie din cauza gravibinomului. sincera sa fiu, ai facut foarte bine ca l-ai oprit. eu am facut gravibinom una la 4 zile de la 6 saptamani si pe la a 6-a injectie am inceput sa am sangerari si dureri si la eco a aparut un fibrom maricel in apropierea placentei. la inceput, nimeni nu a facut legatura cu gravibinomul dar dupa inca o injectie am patit-o iar si mie mi-a trecut prin cap ca asta ar fi. dr. mea si-a dat seama si ea si mi-a recomandat sa-l intrerup. de atunci, s-a resorbit si fibromul si nici nu mai am dureri. placenta s-a sudat la loc si totul e ok. ai grija ca nodulii, fibroamele sau chisturile astea se resorb sau se elimina si atuci apar sangerari nedureroase maronii. sangele se scurge mai greu dar nu trebuie sa te sperii daca se intampla.
stai linistita si o sa fie bine.

calatoria lui
aproape 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Kehleyr multumesc mult pentru lamuriri !
Echo facuta seara trebuie sa fie morfologica sau normala? Doctora a scris doctorei de la echo sa masoare grosimea pliul nucal, dar eu nu stiu cum sa fac programarea pentru echo, adica de care echo sa fie?

Miti mie initial nu mi-a dat doctora TT, am intrebat-o eu si mi-a raspuns : hai sa il facem ca sotu tau are 35 de ani si mi-a dat trimitere. Dar il fac in saptamana 16, cu echo facuta cu o seara inainte.
Sper sa iasa bine ca sa nu incep cu alte aiureli acuma!

Emilia 14+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

Kehleyr multumesc mult pentru lamuriri !
Echo facuta seara trebuie sa fie morfologica sau normala? Doctora a scris doctorei de la echo sa masoare grosimea pliul nucal, dar eu nu stiu cum sa fac programarea pentru echo, adica de care echo sa fie?

Miti mie initial nu mi-a dat doctora TT, am intrebat-o eu si mi-a raspuns : hai sa il facem ca sotu tau are 35 de ani si mi-a dat trimitere. Dar il fac in saptamana 16, cu echo facuta cu o seara inainte.
Sper sa iasa bine ca sa nu incep cu alte aiureli acuma!

Emilia 14+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Eu i-am spus doctoritei de la ecografie ca o fac pentru TT. Mi-a masurat pliul nucal, si mai trebuie sa iti estimeze cat mai precis varsta sarcinii. Nu e morfologica propriu-zis...

Sanziana, chiar nu stiu ce sfat sa iti dau. Nu am mai auzit de o asemenea situatie...

Kehleyr 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna fetelor,

uite am reusit sa mai intru si eu..am fost in medical,am facut o viroza,dar acum sunt bine,am ajuns la servici si e nebunie,am mult de lucru,nu stiu dc o sa termin vreodata.Bebe e bine,v-am spus ca e baietel,parca,de cand nu am mai intrat nici nu mai sunt la curent cu ce se mai intampla,oricum sper ca toate sunteti bine....

Azi nu prea pot sta pe aici,insa dc reusesc sa termin treaba mai repede o sa ma apuc sa mai citesc ce ati scris.

Vreau sa va intreb ceva,poate ma puteti ajuta,as vrea sa stiu dc-mi pot face program scurt la servici,de 4 sau 6 ore pe zi,si in cazul in care se poate cum se procedeaza si dc mai iau salariul intreg sau nu...am cam inceput sa nu prea mai rezist...e destul de obositor si vreau sa-mi fac program scurt....poate ma puteti lamuri voi.

Va pup pe toate si sa aveti grija de voi si de bebei.

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Kehleyr ai dreptate cu ridicatul insa eu de exemplu chiar nu am ce face
Avem dormitoarele sus la etaj iar ziua stam jos,in living.
Ei dimineata cand se trezeste David,coboara cu el in brate pe scari,la amiaza cand doarme urca cu el pe scari iar cand se trezeste din nou coboram.Seara e sotul acasa deci nu se pune.
In rest ma menajez cat pot si nu il iau in brate,am incercat sa il invat sa urce macar singur(la coborare imi e mai usor) dar e prea mic,inca nu poate.
Nu stiu ce o sa ma fac cand va fi burtoiul mare,probabil ca va veni mama mai repede sa ma ajute si inainte sa nasc.
Mereu imi e frica sa nu cad pe scari,cobor sau urc incet de tot.
Deocamdata sarcina nu mi-a facut probleme,sa ma apese sau sa ma doara burta,probabil s-a invatat bebelina

Stefania 14+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Stefania, ai grija de tine si sa nu cazi pe scari
Incearca si tu sa schimbi programul sau sa ii iei cumva de manuta pe David, ca sa nu il mai cari de atatea ori pe zi...zic si eu...

MadaCristina, chiar ma intrebam ce e cu tine de nu mai apari
Poti sa treci la 6 ore si sa iei acelasi salariu..tb sa iei o adeverinta de la medic (sa scrie el acolo ca iti recomanda program redus 6 ore, evitarea stresului si bla bla), mai trebuie o adeverinta de salariat si o cerere pe care o faci tu catre sef...parca asa imi amintesc, eu anul trecut am lucrat 6 ore...dar tot a fost mult in final

Cristina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Mada-Cristina - legal nu ai cum sa-ti scurtezi programul.legea prevede o micsorare a normei dar la femeile care alapteaza.
Eu la sarcina trecuta am facut asa.M-am inteles cu seful meu ca cele 30 de zile de concediu de odihna pe anul in curs sa nu-mi fie date si sa lucrez 60 de zile cu jumatate de norma.El a fost perfect de acord si toata lumea a fost fericita.Incearca si tu..poate merge.

Irinuca 17+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mamaluidavid si mie imi este frica sa nu cad pe scari. La noi scarile sunt acoperite si cu mocheta si e usor sa te impiedici. Tot timpul cobor incet incet si urc la fel ca mie frica tare. Eu sunt si mai impiedicata din fire, deci...
Cu ridicatul am patit-o si eu, am dus cosul cu rufe jos la masina de spalat si era arhiplin si greu si cand am urcat iar sus a trebuit sa ma intind ca ma durea burtica tare. Incerc sa evit cat pot sa ridic lucruri grele, dar cateodata mai trebuie ca logodnicul e la munca toata ziua si mai trebuie facut si treaba prin casa. Si referitor la cump am rezolvat-o si pe asta ca mi le livreaza ei la usa.
In rest am si eu o intrebare: Stiti cumva daca e indicat sa mancam carnitza la gratar? Ca mi s-a facut o pofta de gratar si vrem sa invitam niste prieteni pe la noi in weekend sa facem un gratar ca nu am mai facut de la ziua mea anu trecut. Si plus ca am luat si niste vinete si le-as face la gratar ca ies tare bune.

Va pup pe toate!

------------------------
13+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sapt viitoare ma duc si eu la eco 4D la dr Vladareanu si abia astept.
In martie am alta eco la Iosup Clucerului, iar in aprilie la Herghelegiu...si uite asa nu pot sta o luna fara sa imi vad bebelul

Cristina 18+

Mergi la inceput