Mamici de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

mamanati, asa e, daca ciclul e mai lung, si DPN e mai tarziu. La mine ciclul e de vreo 35 de zile (chiar 45 uneori) si dupa calcul ar trebui sa fiu in sapt 21, dar ecografic toate masuratorile sunt de sapt 16 - 17.

Galushca 16+

Galushca 15 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mai fetelor,

cele care faceti TT aveti peste 35 ani sau aveti antecedente in familie ? ca eu tot ma gandesc daca sa-l fac, am 28 de ani si nu am pe nimeni in familie cu probleme...

sa-l fac sau nu ? aici costa 300 $, voi ce ziceti , merita ? m-ar linisti daca il fac ?

pupici,
miti14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Buna burticutze

Sunt asa de fericita! Saptamana trecuta vineri am fost la echo si l-am vazut pe puisorul meu . Nu am apucat sa mai intru pe forum sa va povestesc pt am avut musafiri in weekend. A venit familionul in vizita pt ca a fost si ziua mea. A fost super. Le-am aratat si lor filum cu echo si au fost foarte incantati.
Bebele e bine, are dimensiuni normale pentru varsta lui. Dr m-a intrebat daca vreau sa fac TT si chiar daca nu am peste 35 de ani si nici antecedente in familie o sa-l fac. Asa ca peste o luna merg din nou la echo.
Mi-a spus ca se pare ca e baietel, dar deocamdata e ca ghicitul in cafea, asa ca cicel nu ma trece inca pe lista. E mai bine sa fie sigur, desi si eu cred ca o sa fie baietel. Burtica mea incepe sa se rotunjeasca si sa se cunoasca, ceea ce imi place la nebunie
Va pup pe toate si aveti grija de voi si de bebei.

Ancutex 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by mamanati
A.cicel, da mama copilului nu s-a gindit inainte de a veni in vizita cu baietelul care avea rujeola. Eu am o fobie de rubeola si rujeola pentru ca nu am reusit sa-mi fac vaccin. Daca vad copilasi cu bubici ma stradui sa-i cam ocolesc. Am citit ca-i foarte periculoasa pentru femei insarcinate.
Va pupacesc, poate revin mai tirziu...

Pai nu a venit ea cu el, ca a venit singur baiatul. E fiul viitorului meu sot, dintr-o casnicie anterioara. Din fericire pana acum toate sunt bune si frumoase si nu mi-a iesit nimic pe corp. Sper sa nici nu mai iasa, ca si asa am destul stres cu alte probleme. Numai asta imi mai lipsea acuma.

12+
Mai am 18 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Cornelia felicitari pentru eco reusita si pentru miscarile lui bb! Mama ta cum se mai simte? Tu cum mai esti?
a.cicel cred ca sunt singura care nu ti-a urat pana acum casa de piatra si numai fericire! Voi cum mai sunteti cu pregatirile? Au inceput emotiile?
Lucruri tare ciudate se mai intampla cu mine! De cateva zile nu ma mai pot opri din ... frecat! Covor,parchet facut cu ceara,faianta,etc.
Zici ca nu-s intreaga daca nu frec ceva! Si asta in ciuda starilor de greata care persista!
Bine ca saptamana viitoare vine sora-mea si o sa am alte preocupari,nu de alta dar nu prea mai am ce sa curat
In privinta noi suntem la fel ca inaintea sarcinii,la frecventa ma refer,sotul a fost putin dezamagit ca de data asta nu a fost ca la David cand saream pe el chiar si de cateva ori pe zi . Hormonii astia

Stefania 14+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

mamaluidavid multumesc frumos. Cu pregatirile stam bine. Mai avem de luat doar sucuri, apa minerala, sampanie si fructe. Dar toate astea dupa ce stim nr de persoane, adica cu o saptamana inainte de nunta. Azi am fost sa ne facem analizele medicale pt certificatul prenuptial si am stat la niste cozi...
Felicitari pentru harnicia ta. Eu sunt exact pe dos.Nu am chef sa fac nimic. Daca as sta toata ziua in pat si iubi mi-ar aduce mancarea acolo ar fi excelent. Dar stiu ca nu se poate, asa ca mai misc si eu cate ceva prin casa. Ca iubi saracu' ... ma mir ca ma mai suporta la cat de lenesa sunt in ultima vreme si fara nici un chef. Si ma vaiet toata ziua ca ma doare ba una, ba alta..parca sunt o baba de 100 de ani. Stiu ca e normal sa te mai doara cate ceva, sa mai apese sarcina, dar daca ma vaiet,parca nu ma mai doare asa tare

12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

TT se face in aceeasi zi cu eco morfologica. pentru ca riscul se calculeaza in functie de detaliile scrise in hartia primita de la eco si valorile din sange din aceeasi zi.
mititoata lumea stie ca se face dupa 35 ani TT. si eu ma intrebam de ce m-a trimis dr sa il fac pentru ca nu am nici macar 30. insa ieri am citit un articol unde spunea ca din cazurile de sindrom down de anul trecut doar 2% aveau mame peste 35 ani..
asa ca daca dr tau te trimite sa il faci...il faci. daca nu inseamna ca nu exista risc.
oricum mai scria ca din muuuulte cazuri care ies cu posibil risc, nu au copii nimic. nasol oricum..te stresezi aiurea si cand colo e totul ok.
un dr chiar zicea ca el nu recomanda ac TT pentru ca a avut probleme cu multi parinti care au avut risc marit si copilul nu avea de fap[t nimic. iar parintii se gandeau la un moment dat ce sa faca cu bebele..trist dar adevarat.
a.cicel te apropii cu pasi repezi de ziua cea mare..relax. e totul pregatiti? rochita te mai incape..poantofioroii la locul lor???
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

sorry am intrebat cum stai cu pregatirile in timpul in care tu dadeai raspunsul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adelapop

a.cicel te apropii cu pasi repezi de ziua cea mare..relax. e totul pregatiti? rochita te mai incape..poantofioroii la locul lor???

Pai am incercat rochia, ca multa lume m-a intrebat daca imi mai vine. Si DA,imi vine, e perfecta. Si acum am ce pune in corset (ca doar mi-au crescut sanii ). Si pantofii sunt ok, cu toc mic, sa pot rezista toata noaptea, numai iubi nu are inca camasa (dar am facut comanda) si vesta cu lavaliera. Asta chiar nu stim de unde sa o luam ca in fiecare zi mergem prin magazine, poate-poate au primit, dar nimic deocamdata.

12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by emiliapop
Fetelor cine imi spune si mie nr. de tel. de la Emilia Irza ca m-a trimis acolo ptr. TT si cum se procedeaza, nemancata si la ce ora dimineata, cu echo de seara?

Se recolteaza de luni pana vineri intre orele 8.30-10.30 si rezultatul il ai in saptamana urmatoare miercuri sau joi. Nu stiu telefonul, dar nu este nevoie sa te programezi. Intri pe la camera de garda (cum te uiti la cladire, pe straduta din dreapta) si este la et.2, cabinetul de genetica (scrie mare pe usa recoltari triplu test). Nu este nevoie sa fii nemancata si nebauta, aia e numai pentru analizele de sange care au legatura cu ficatul. Eu am avut eco din ziua anterioara, cam greu sa ai din aceeasi zi avand in vedere orele de recoltare...

A.cicel, uitandu-ma pe la stiri nu m-am gandit decat cum faceti voi nunta pe gerul asta . Poate se mai imblanzeste un pic vremea pana atunci...

Fetele, sa nu va obositi. Sa nu ridicati nici o greutate. Eu aseara dupa ce duminica am luat-o pe fi-mea in brate, m-a jenat sarcina toata seara. Simteam cum ma apasa, fara sa ma doara. Nu am stat decat intinsa. Sper sa nu mi se fi scurtat colul...

Kehleyr 18

Mergi la inceput