Mamici de iulie - august 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
dariana spune:
Vad ca nu sunt singura de pe aici cu dureri de cap! La mine au inceput de cateva zile, inseamna ca de la sarcina e toata treaba![]()
Bebele meu nu a miscat inca dar il astept cu nerabdare.
Iar greturile, ce sa zic, n-am avut eu greturi asa insuportabile, dar cand credeam ca m-au lasat, la fel ca mamaluidavid, m-au apucat mai rau! Pana acum vomam numai dimineata, acum am inceput si seara
sanziana spune:
Buna fetelor!
Eu din nou cu vesti proaste! Ca in bancul cu Tica si Tache, cand nu e unul e celalalt si viceversa...
Vin acum de la dr de la ecografie. Nici nu m-am dumirit prea bine ce este cu hepatita B ca la eco s-a vazut un nodul (pe care il aveam si innainte) care de la ultima eco s-a dublat ca dimensiune:
- la 9 saptamani avea 17 mm
- azi la 12 saptamani are 35 mm
Dr mi-a intrerupt injectiile cu gravibinon, spera ea ca din cauza lui sa fi crescut.
NU STIU CE SA MAI FAC! Oare am sa pot duce sarcina cu bine pana la sfarsit? Mi-e si frica sa ma mai duc la dr. ca cine stie ce se mai iveste. O sa ajung cu nervii la pamant..

S-a mai intamplat cuiva problema asta?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
bubutzica spune:
Buna burticutzelor !
Va doresc la toate o saptamana linistita, fara greturi si dureri de cap si sanatate la bebici!
Sanziana eu aveam 2 "noduli" ,de fapt sunt fibroame care pot fi si de natura hormonala ....cand crestea unul cad scadea celalat si invers....se imbiba cu apa ptr.ca sunt tesuturi..... linistita si fara eforuri si dupa cateva sapt.o sa le acopera placenta si e OK !
Revenind la odiseea sarcinii mele, de 3 saptamani Kehleyr pot sa-ti spun ca am ajuns la dr.P vineri si dupa ce i-am expus problema TT punandui-le in fata rand pe rand ....m-a privit putin nedumerit de situatie si a zis ca puteam sa mai fac inca 3 TT ca tot diferite una de alta ieseau.Dupa ce l-a masurat pe BB mai mult de 30 min.( aveam si eu monitor in fata si vedeam tot ce facea si pe BB super)bine-nteles ca eu tot intrebat daca e bine si mi-a zis ca "ce am spus eu ca e de rau!?" dE RAU DOAR CA BB are hiperactivitate ptr.ca i-am dat destula adrenalina si sa ma linistesc, a insistat chiar, ptr.ca nu ne face bine, iar la intrebarea de amniocenteza a zis sa o elimin ptr.ca bb E SUPER OK. si ne vedem la 25-28 sapt.
Poti sa banui ca o sa fie la 25 sapt.Pot sa zic ca m-am mai linistit dar tot ma duc vineri pana la dr.Vladareanu sa-si dea o parere si abia astept sa vina al meu dr.din concediu sa-i trag un smotru ca nu a fost aici 2 sapt.si sa vad ce zice !
Acum ma chinuie
o raceala de amigdale cat casa si nas infundat si sug homeogen intruna de 3 zile.
PS:Vin si eu la intalnirea noastra a mamicilor !
Pana atunci o sa fiu nasa la un bebelin-baietel pe 25 februarie ! Trebuie sa-mi caut costumatie de "ocazie" !
Va pup pe toate !
Flori
+ BB 18+
mamanati spune:
Buna burticilor,
Simba, sa colorezi portiuni de mesaj poti in felul urmator: cu "clic" pe stinga la mouse hashurezi portiunea care vreai sa fie colorata, apoi cu cursorul "mergi" la cutia unde scrie culoare (la Format), chiar deasupra mesajului care-l scrii, si alegi culoarea dorita. Referitor la "ingrosarea" cuvintelor: tot in FORMAT (duce ce hashurezi portiunea care vreai sa vie "ingrosata" alege litera B adica BOLD. Sper ca m-ai inteles, adica sper ca am lamurit explicit.
Bun venit noilor burtici.
Sarcina usoara si bebici sanatosi.
Sanziana, da medicul nu ti-a explicat de ce nodul e vorba. Stiu pe cineva care a avut nu una ci citeva miome care cresteau odata cu bebe si au esit la nastere impreuna cu bebe. Are tipa o bomboana de fetitza! NU te alarma, gindestete ca totul nu trebuie si nu poate fi altfel decit BINE!
A.cicel, da mama copilului nu s-a gindit inainte de a veni in vizita cu baietelul care avea rujeola. Eu am o fobie de rubeola si rujeola pentru ca nu am reusit sa-mi fac vaccin. Daca vad copilasi cu bubici ma stradui sa-i cam ocolesc. Am citit ca-i foarte periculoasa pentru femei insarcinate.
Va pupacesc, poate revin mai tirziu...
B.N.
cornelia_laura spune:
Buna seara fetelor!
Abia acum reusesc si eu sa ma asez la calculator.
Am fost azi la eco la dr.Chitescu si bebe e bine, avem 15 sapt si 4 zile si DPN este 27 iulie. Este intradevar mai mic cu o saptamana din cauza ovulatiei tarzii, ca de crescut a crescut normal intre cele 2 ecografii. Abia a reusit sa-l masoare ca nu statea o clipa locului. Mi-a confirmat din nou ca e baietel. Bineinteles ca m-am emotionat toata si am plecat de acolo super fericita. Ma duc din nou pe 13 Martie la morfologia de 21 saptamani.
A, si asta seara l-am simtit si eu pe bebe prima data si recunosc ca mi-au dat lacrimile...desi cunoasteam senzatia....e ceva divin...
lulu75, cosmina, ralu80, bine ati venit si sarcini usoare in continuare!
a.cicel, ma bucur tare mult ca pana acum nu a aparut nimic si sper sa ramana asa!
Ma chinuie si pe mine durerile de cap, cam de 2 ori pe saptamana si atunci cand nu mai pot iau cate un paracetamol.
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
15+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
sanziana spune:
Dr. nu mi-a explicat nimic, mamanati, pentru ca nici ea nu stia ce sa imi spuna. Stiam de acel nodul inainte de a ramane insarcinata si dr a sperat ca odata cu sarcina va disparea. Dar ce ma ingrijoreaza cel mai tare est faptul ca si-a dublat dimensiunea in trei saptamani.
Am intrebat dr cum imi poate afecta sarcina si mi-a spus: "nu vreau sa iti spun cum te poate afecta, sa speram ca se va opri din crestere daca intrerupem gravibinonul."
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
mamanati spune:
Sanziana, cred ca denumimirea lor corecta totusi e fibroame cum a zis si Bubutzica. Stiu ca e greu sa pastrezi calmul dar totusi incearca sa fii linistita... pentru bebe!
Cornelia_laura, felicitari ca la eco a fost totul bine, sper si in continuare sa fie tot bine si ai un baietel sanatos. Pot sa te intreb ceva? Tu de unde stii ca ovulatia a avut loc mai tirziu: masurai temperatura bazala sau ai ciclul mai lung? Daca e ciclul mai mult de 28 zile nu e si DPN mai tirziu? Am mai adresat aceasta intrebare dar nu mi-a luat-o nimeni in sema.
Bubutzica, bravo si voua. Bebele tau e mare acrobat.
Fetelor, sorry, dar ce e TT, ca prima data aud de asa ceva?
SI eu am inceput sa simt miscarile lui bebe!![]()
Pupici si noapte buna,
Nati
13+
B.N.
cornelia_laura spune:
mamanati, in primul rand multumesc de urari. S-a presupus de la inceput o ovulatie tarzie pt ca eu am ciclu de 32-36 zile dar l-am avut si de 40 sau 60 de zile. La 6 saptamani de la ultima menstruatie(UM) inca nu se vedea nimic la ecografie. Da, daca ai ciclu mai lung de 28 de zile si ovulatia are loc mai tarziu si automat DPN e decalat si el. Eu am 16 sapt si 6 zile de la UM dar in realitate dupa ecografie bebe are 15 sapt si 4 zile. Si DPN in loc de 18 iulie este 27 iulie. Sper ca am reusit sa-ti explic. TT= triplu test
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
15+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
emiliapop spune:
Buna fetelor,
Am fost si eu azi la control, totul e OK.
Bebele misca bine mai ales cand m-a controlat. Si mi-a confirmat si doctora ca sunt miscarile lui bebe
, ca sotu' zicea ca sunt gaze si mama ca sunt prea devreme.
Fetelor cine imi spune si mie nr. de tel. de la Emilia Irza ca m-a trimis acolo ptr. TT si cum se procedeaza, nemancata si la ce ora dimineata, cu echo de seara?

Emilia
14+
mamanati spune:
Cornelia, mersi pentru lamurire. Eu nu sunt sigura ca la noi se fac teste TT. Poate sa-i cer medicului sa mi-l faca?! Si am observat ca si analizele si tratamentele difera de ce le din Romania.
B.N.