Mamici de iulie - august 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by lulu75
Buna fetelor!
Eu sunt o mamica de iulie-august 2005 dar se pare ca voi fi si de iulie-august 2006. Fiind vorba de o sarcina survenita inainte de aparitia CM dupa prima nastere, nu stiu un DPN clar. Oricum nasterea o sa aiba loc in august la Maternitatea Giulesti cu doctorul Marcel Moisa.
Vezi pe prima pagina a site-ului, e un calculator pentru DNP. Parca se numeste "Cand vine barza" Si acolo treci UM, si iti calculeaza DNP.
12+Mai am 19 de zile pana la nunta
POZE
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by lulu75
Buna fetelor!
Eu sunt o mamica de iulie-august 2005 dar se pare ca voi fi si de iulie-august 2006. Fiind vorba de o sarcina survenita inainte de aparitia CM dupa prima nastere, nu stiu un DPN clar. Oricum nasterea o sa aiba loc in august la Maternitatea Giulesti cu doctorul Marcel Moisa.
Vezi pe prima pagina a site-ului, e un calculator pentru DNP. Parca se numeste "Cand vine barza" Si acolo treci UM, si iti calculeaza DNP.
Pai nu are cum, ca n-a avut menstruatie
Tu ce-ai mai facut cu rujeola?
Lulu, bine ai venit!
Kehleyr 17+
COSMMYR spune:
Am vazut ca in listuta din prima pagina sunt trecuti si medicii si spitalul unde vom naste.Eu voi naste la spitalul Polizu cu dr Maior Elisaveta.
Va doresc o sapt super!
COSMINA
17 SAPT
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Pai nu are cum, ca n-a avut menstruatie.
Tu ce-ai mai facut cu rujeola?
Lulu, bine ai venit!
Si eu cum o trec pe listuta? Mai exact unde? O trec la sfarsit?
Cu rujeola.... Pana acum se pare ca e ok, in sensul ca nu mi-a aparut nimic. Vineri a fost doar o alarma falsa. Deja e a 11=a zi de cand a fost la noi baiatul. Sper sa nici nu mai iasa nimic.
12+Mai am 19 de zile pana la nunta
POZE
cristina_ana spune:
Iulenca, eu in primul trimestru am facut sex la greu, in ciuda gretzurilor. Aveam tot timpul chef, cu toate ca eu inainte de a ramane insarcinata nu eram asa de disperata dupa sex. Acum am lasat-o mai moale pentru ca am incepeut sa am contractii si mi-e frica sa nu se intensifice. De fapt, de vre-o doua saptamani nu am mai facut nimic. Sunt asa de speriata sa nu patzeasca bebe-ul ceva, incit sunt in stare de orice sacrificiu (si sotzul la fel).
Cristina 19 +
Cristina_Ioana spune:
Cristina_Ana, noi nu am facut mai deloc
in primul trimestru, ca mi-a fost fff rau si vomam toata ziua, in plus ne-a fost si ff frica..acum facem dar mai rarutz asa...cam o data pe sapt...ca si mie mi-e teama de contractii si cand se intareste burtica nu imi mai arde de secs
Cristina 18+
Simba spune:
KEHLEYR,, multzu' pt. lamuriri (mie-mi placea cpt. Troy si am tot sperat sa-mi dezvolt abilitatile in directia aceea.. insa deocamdata nimic. Mai sper!)
[/[b]b]A CICEL si eu sufar de dureri de cap GROAZNICE. Au inceput in urma cu 5-6 sapt., ma tin cateva zile si nu am ce sa le fac. Uneori simt ca cedez nervos. Momentele cand e mai bine sunt acelea cand: fie sunt la dus, fie imi face sotul masaj tip presopunctura pe cap.
Eu am de gand sa incerc cu acupunctura sau reflexoterapie daca mai apar migrenele intrucat nu cred ca mai rezist.
CRISTINA IOANA - si eu sper sa simt totul "la dublu" deocamdata e liniste... va tin la curent.
PS Cum pot sa "ingros" sau sa colorez portiuni de mesaj?
15+
ralu80 spune:
Buna. Va urmaresc de cand am aflat ca sunt insarcinata, dar abia acum mi-am facut curaj sa va scriu. Asa ca va rog sa ma treceti si pe mine pe lista.
28.04.1980/DPN-6.07.2006 /Maternitatea Giulesti/Dr. S. Puia
Mersi
Raluca 19+
assa spune:
Salutare!
Am vazut ca se mai plangea cineva de cum a inceput ziua...si hop si eu, in acelasi ton! Dupa o noapte de nici 4 ore de somn linistit, m-au apucat iar greturile si implicit
. Si asa m-am chinuit toata dimineata....
. Si acum stupoare: din cauza efortului am facut hemoragie a ochiului drept....moooooorrrr !!!. Cum rezistati, spuneti-mi si mie ca eu sunt "varza"
. Sicer nu mai rezissstttt!!!Ei, glumesc, dar nici bine nu-mi e...ma mai descarc si eu aici la voi!
Assa
, 17+
an-k spune:
Mamanati
, ma bucur foarte mult pentru voi, va urez multa sanatate si 'sa fie intr-un ceas bun',multi
tie si lui bb din burtica
Citind, am vazut ca exista problema durerilor de cap pe care am avut-o si eu in sarcina, eu am dus primele luni de sarcina cu paracetamol recomandat de dr. pentru ca nu mai rezistam, va doresc multa sarcini usoare si bebei sanatosi
anca si micutza Bianca(14/03/2005)