Mamici de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Eu sunt suparata pe bebelina (),isi bate joc de mine! Dupa vreo 1 luna fara varsaturi,cine credeti ca imbratisa toaleta azidimineata?
Offffffff si iarasi nu am nici o pofta,nu pot sa mananc,continui sa slabesc
Tocmai cand incepusem sa imi revin,cel putin asa am crezut.
Sper sa nu fiu una din norocoasele care are parte de greturi pana la sfarsitul sarcinii,stiam ca de obicei dupa ce misca bb greturile dispar.Nah ca la mine nu-i asa
Ah,sa va mai spun ultima ciudatenie .au inceput sa imi curga sanii De ce spun ciudatenie? Pentru ca mi se pare muuuuuuuuult prea repede,fetele care sunteti la a doua sarcina voi ce ziceti?
Nu foarte mult,bobite incolore,dar curg. Trebuie sa ma aprovizionez din nou cu tampoane pentru sani,ah ce placere
Ce misto am inceput saptamana,nu? Am si o durere de cap de nu stiu ce sa mai fac.

Stefania 14+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

mamanati si Cosmmyr bine ati venit,sedere placuta,sarcina usoara si bebei sanatosi!

Stefania 14+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza burticutze
Am o durere de cap groaznica. Nu stiu car e cauza, dar cred ca o iau razna. Sambata n-am mai rezistat si am mers la mama, ca are bioptron si mi l-a pus pe cap. M-am mai lasat putin durerea, dar nu foarte mult.
Si ca totul sa fie OK, am avut si niste contractii sambata si duminica, si o stare de moleseala de nu am fost in stare sa fac mai nimic. Abia pre seara am reusit sa ma dau jos din pat. Iubi saracu a facut mancare, a spalat haine,a facut curatenie... Ce noroc am cu el.

12+
Mai am 19 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna dimineata burticute...va urez o saptamana reusita, fara greturi si fara probleme.

Eu pentru sensibilitatea gingiilor mi-am luat Sensodyne...mi se pare mai acceptabila decat Parodontax (de care am folosit la prima sarcina)

Nati si Cosmina, bine ati venit printre noi

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza burtici!!!

Chiar ma uitam sambata pe forum si era foarte slaba miscarea. Si acum vad ca a-ti trecut deja la un alt capitol. Ce mobilizare.... brava.
Am si eu o intrebare pt fetele care merg la Dr. T. Cand v-a recomandat voua sa mergeti la eco la Iosup, ca mie mi-a zis dupa 13+, am inteles bine ? Asta o sa fie eco morfologica nu? Intreb pentru ca am vazut ca alte fete o fac mai tarziu.
Saru-mana pt. raspuns.

AAAA, am uitat sa va spun.Pana acum nu prea am avut chef de , nu neaparat pt ca nu vroiam ci pt ca ba imi era greata, ba beam cate un kil de apa si ma umflam, ba adormeam. Acum ca s-au mai diminuat simptomele de 1st trimester mi-a revenit cheful. Ce incantata am fost eu da omu meu era stupefiat. Nu-i venea sa creada ce iubareatza m-am facut asa dintrodata, ba chiar imi zicea ca exagerez.
La voi cum e gagici?

Va pupic. O saptamana frumoasa fara greturi si dureri.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

iulenca la noi e liniste si pace. Iubi saracu rabda pauza asta prelungita... Nu stiu cat va mai dura, dar deocamdata....nimic.

12+
Mai am 19 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Iulenca, mi-e mi-a zis dr. t sa merg la dr iosup fix dupa ce fac 14 saptamani
cat despre si la noi e liniste si pace...sper numai pana fac 14 sapt...ca am si tratament pana atunci

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Salut,

Eu sunt o gravidutza de mai-iunie 2006, si trec putin pe la voi.
Vroiam sa o imbratisez din toata inima pe Mamanati, sa-i spun ca o iubim (stie ea cine ) si ca-i dorim din tot sufletul o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Stii, acum am vazut ca pe langa nume, avem si date de nastere apropiate... eu sunt nascuta pe 25 oct...

Cu toata dragostea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Bubutzica ce ai facut la control la dr. P? M-am gandit la tine!

cristina_bauer, este tot pe aici pe la sectiunea de sarcina un subiect intreg legat de tratamentele de constipatie, si sunt postate cateva remedii naturale.

Iulenca, ai intrat in trimestrul 2? Ca la mine s-a vazut clar schimbarea din punct de vedere al apetitului, spre incantarea sotzului.

adelapop, Clexane se da in cazul unui diagnostic cu totul special si destul de rar intalnit, cu antecedente etc. Nu te teme, ca nu se lipesc toate de noi .

Eu nu am contractii, dar ma cam supara niste apasari in partea de jos. Ieri am fost cu fi-mea cea mare la un loc de joaca si a trebuit sa o mai iau in brate, ceea ce nu e deloc bine , asa ca aseara am compensat si am stat numai intinsa.

Kehleyr 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna fetelor!

Eu sunt o mamica de iulie-august 2005 dar se pare ca voi fi si de iulie-august 2006. Fiind vorba de o sarcina survenita inainte de aparitia CM dupa prima nastere, nu stiu un DPN clar. Oricum nasterea o sa aiba loc in august la Maternitatea Giulesti cu doctorul Marcel Moisa.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput