Mamici de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Pt Galushca, eu nu nasc in Pitesti pt ca nu imi plac medicii de aici.Eu merg la Polizu si acolo voi si naste.Cu dr de acolo am si facut tratamente pt anexita si voi continua acolo.Daca ai nevoie de mai multe informatii sau vrei sa mergi cu mine ma anunti

COSMINA 17 SAPT

Mergi la inceput

Pt toate fetele,va multumesc pt primire

COSMINA 17 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by COSMMYR

Pt toate fetele,va multumesc pt primire

COSMINA 17 SAPT

Bine ai venit, si sarcina usoara. Spune-ne te rog DNP, ca sa te pot trece pe listuta.

12+
Mai am 20 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Buna, cosmina ! Bine ai venit, sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!

mada are dreptate, cea de-a doua varianta pentru gingii era Paradontax! Poate voi reusiti s-o suportati, eu am facut eforturi supraomenesti sa nu vomit si inainte sa raman insarcinata Acum o foloseste sotul meu si trebuie s-o ascunda, nu suport nici s-o vad, desi nu prea ma deranjeaza alte chestii, asta ma omoara! Ideea este, oricum, sa nu uitam la o luna sa alternam pastele de dinti; am fost sceptica la inceput - acum vreo 7 luni - dar se cunoaste; eu nu am avut o dantura prea frumoasa sau gingii cuminti, dar acum sunt super! Singura problema e decalcifierea de care va spuneam zilele trecute, dar nu pot decat sa incerc s-o tin sub control.

Valentina 14+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Bine ai venit, si sarcina usoara. Spune-ne te rog DNP, ca sa te pot trece pe listuta.
Nu stiu ce inseamna DNP ca sa iti pot raspunde

COSMINA 17 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

lili ce ai facut la dr. badiu? cum faci zilnic injectii? offf saracuta de tine. de fapt de fundul tau. da sa fie totul bine si nu mai conteaza un fundulet ciuruit....bebe sa creasca si sa sa nasca bine si sanatos. de unde ai aflat c ai diagnosticul ala?
eu m-am linistit, acum imi fac injectiile si sunt bucuroasa ca am facut pana acum 2 la municipal, chiar la etajul de ginecologie si m-au intrebat asistentele cine mi-a recomandat pregnyl si cand le-am spus ca dr tutunaru s-au luminat la fata si mi-au zis ca e un dr ffff bun, un adevarat profesionist.
doamne ajuta!
cosmina[/b]sarcina usoara si bine ai venit
dpn este data probabila a nasterii
se calculeaza adaugand 7 zile la prima zi a ultimului ciclu si scazand 3luni.
15+

Mergi la inceput

Multumesc pt ajutor.
DNP - 14 iulie

COSMINA 17 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

huacin nici sotul meu nu poate sa vada parodontax, nici mama, eu o tin ascunsa si parca scot pe furis cand ma spal cu ea . Cand ma satur de aia homeopata atentez la parodontax, dar doar cand nu sunt ei in preajma ca le vine sa ma .
Cosmina bine ai venit.

Mitza 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Mersi, fetelor, ca m-ati acceptat in rindurile voastre.
A.cicel , iti multumesc ca m-ai inclus in listutza cu burtici.
Noutati nici eu nu prea am. Saptamina viitoare merg la eco. Sint atit de emotionata, parca nici nu am curaj sa merg.

Am vazut ca multe mamici au DPN 09-AUG-2006, si eu am avut UM pe 2-NOV-05 si respectiv as avea acelasi DPN, dar deoarece la mine ciclu nu e de 28 (standard) zile, ci de 30, imi ese DPN 11 august. Credeti ca calculez corect?
O saptamina linistita va doresc la toate,
Pupici,
Nati 13+

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetele intradevar pasta aia are gust nasol la inceput dar eu m-am obisnuit cu ea repede, acu depinde si de persoana. Dar o folosesc chiar daca nu are gust tare bun pt ca am avut pb f mari cu gingiile. Am ajuns de la o simpla sangerare de gingii la o infectie grava de toata frumusetea si dureri oribile si tratament vreo 2 sapt mers la medic everyday. Deci nu ma mai joc cu gingivita ca m-am ars data trecuta. Si mie mi-a mai dat doctoritza sa ma spal cu parodontax si apoi folosesc o apa de gura speciala Plak-Out care tot asa e scumpa si de la farmacie luata dar este eficienta. Trebuie folosita la o jumatate de ora dupa ce te-ai spalat pe dinti. Mie doctoritza mi-a zis ca apele de gura din comert gen colgate etc. sunt pur comerciale si cu aromele de menta salbatica si etc. si nu sunt eficiente.
Eu folosesc cele doua recomandate de doctoritza si intradevar am avut mult mai putine pb de atunci.

------------------------
13+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput