Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -106

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Hai LIANA nu ne mai tine atata in suspans.
Asteptam cu nerabdare dimineata ce va sa vie si sa dea Domnul sa fie II ca o meriti din plin olteanco.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Liana trezirea...hai fa odata testu si apari sa dai verdictu..sper sa de-a Dumnezu sa fie cu 2 liniute si vezi ca tre sa dai papa si beuturaeu ma multumesc cu un suc de grefe
Pupici si mersi de incurajarile date...acum iti tin eu pumnii.!!

5+

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Liana, tinem pumnii!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetele,
Liana asteptam cu sufletul la gura confirmarea
Nadia bine ai revenit si fugutza repejor la graidurze

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Liana, am venit mai devreme la servici ca sa aflu vesti de la tine! Hai odata cu testu ala!!!

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

LIANOOOOOO
Hai muica ca plec de-acasa si mor de curiozitate...chiar asa nu ti-e mila si de noi???Fac si io galerie...stai sa-i chem pe toti!!!
bafta

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LACHI si CRISTINNA mai cred ca al meu sot are un radar antiovulatie ca de 2 luni numai asa imi face, iar la inceput era si mai rau. De aceea zic eu ca sunt la promotie atunci cand este cooperant. Frumos este ca aseara avea chef de alea alea si eu i-am spus ca este neinteresant si ca degeaba se gudura pe langa mine ca nu tine. S-a cam suparat, dar nu am ce sa ii fac. Vorbeste de copil, vrea, dar nu ma ajuta, asa ca pana nu invata si el cate ceva, nu mai vede nimic de la mine.
AAAAAAAAA, si stiti ce a mai scos zilele astea? Ca cica il agresez sexual si ca vreau sa il violez si ma da in judecata. Uite hal de barbat ce am eu la usa.
NADYA bine ai revenit printre noi.
LACHI hai o data cu testul ala puiule, ca avem nevoie de gravidute.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Catty scumpa, eu sunt convinsa ca sotul tau a glumit referitor la agresiunea sexuala si judecata. Poate a vrut doar sa te faca sa razi un pic, dar tu ai luat-o prea in serios
Dar trebuie sa fi si tu un picutel mai flexibila, sa faceti dragoste si cand vrea el, nu doar in perioada fierbinte, pt ca altfel chiar se va simti folosit.
Hai nu mai fi suparata si cu optimismul inainte
Liaaanaaaaaaaaa....unde esti?

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aci

e negativvv!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LIANUTOOOOOOOOOOOOOO de venit ai venit, dar nu ne-ai dat nici o veste. Ce mai astepti?
CRISTINNA mai trebuie sa ii dau o lectie. Luna de luna este botos cand vine invazia rosie, dar nu face nimic pt a coopera si a ajuta un pic. I-am explicat f clar ca voi si eu cooperanta atunci cand si el va coopera. Asta il doare mai rau decat daca tip la el. Oricum astept reactia lui si apoi vom vedea.

catalina

Mergi la inceput