Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -106
Raspunsuri - Pagina 9

Cristinna spune:
Hai mai Liano, nu pot sa cred. Sigur nu a fost bun testul
.Dupa toate simptomele care le-ai avut e imposibil sa nu fi gravidutza.
Eu zic sa il mai repeti dupa ce o sa intarzie ciclul
Noi doua suntem exact in aceeasi situatie luna asta, exact in ziua 26 amandoua, cu simptome diferite fata de alte luni si totusi test negativ...ciudat oricum
Hai capul sus, ca inca nu e pierduta cauza
Cristinna

Liana30 spune:
Cristina asta e... ..si eu imi repet intruna...
de ce? greturi inca mai am..de fumat nu mai pot fuma...semne de a veni scarbele ioc..
atunci??????
l'am facut prea devreme...asta e...
"Nimic nu-i imposibil!"

adela achim spune:
Liana,nu pot sa cred...Poate l-ai facut prea repede...si,vorba Cristinnei,cauza inca nu e pierduta...
ADELA

Liana30 spune:
adela crezi ca mie imi vine sa cred????
asta e pana nu vin scarbele inca mai sper...
"Nimic nu-i imposibil!"

Cristinna spune:
Asa te vreau Liana,barbata
Tu ai facut ceva stimulare luna asta sau ISA, ca sunt mai senila in perioada asta si nu imi aduc aminte sau totul a fost pe natural?
Cristinna

Liana30 spune:
stuart m'am uitat muica bine si inca ma mai uit la el
Cristina nu am mai facut nimik am crezut ca reusesc asa,,se pare ca am ratat..asta e..luna viitoare intru in fortza...
"Nimic nu-i imposibil!"

stuart spune:
Liana eu zic sa mai incerci si alta marca sau sa faci test de sange si daca tot - iese vezi de la ce sunt greturile, ca nu-i a buna! Sa nu te-oi fi procopsit cu vreo hepatita sau sa ai ceva cu bila!

Liana30 spune:
stuart test de sange nu fac pentru ca la noi dureaza 10 zile pana iti da rezultatul.. si nu ii vad rostu dupa 10 zile ma conving singura daca sunt sau nu..
o sa incerc maine alt test..
oricum raman la parerea lui asi...am fost si poate sunt gravi la cap
"Nimic nu-i imposibil!"

Madana spune:
Liana, olteanco scumpa scumpa de tine, cred ca e putin cam devreme. Hai sa mai asteptam macar 2-3 zile, si daca, Doamne ajuta, nu vin nesuferitzii mai faci un test ok?
Cristinica e valabil si pt. tine. Eu oricum va tin pumnii la amandoua
Catty Cristinnuca avea dreptate cand zicea ca nu trebuie sa faceti dragoste doar in perioada cu pricina. Am impresia ca domnul tau sufera de un sindrom acut de "lipsa de rabdare". Imi inchipui ca iti este greu daca nici el nu vrea sa inteleaga dar eu cred ca tu nu trebuie sa faci la fel ca el. Si poate chiar a glumit cand a zis ca-l agresezi sexual
Pica ce mai faci berbecutzo? Parca bunicutza ta era bolnavioara, sper ca e mai bine.
Eu sunt cam prinsa la servici dar tot ma gandesc la fiecare dintre voi.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"