Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -106

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Liana, gravideala la bibiloi mie niciodata nu mi-a dat ... greturi da dar nu, oricate simptome mi-am creat!

Asa ca eu inca mai cred (si sper sa am dreptate) sa fie de la gravideala normala!

Si nu mai atata ca face rau lui !

si "nu-ti pierde speranta"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Liana30

oricum raman la parerea lui asi...am fost si poate sunt gravi la cap

"Nimic nu-i imposibil!"

Eu jur ca am fost garvida de multe ori dar la cap si chiar am avut greturi si desi testele erau negative.Ca sa vezi ce mare e puterea de autosugestie am avut de vre-o 2 ori si intarzieri de 7-10 zile.
Nu neaparat e la fel la tine.Poate chiar esti .Pana nu vezi roshu.......speranta e mare.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, tare dor mi-a fost de voi...

Liana: da-l naibii de test, tu stii mai bine. Ia sa mai astepti 1-2 zile sa vezi cum te simti si mai vorbim. Iar daca tu nu ai voie sa dansezi, eu sigur am

cristinna:

catty: important este sa va intelegeti. Te rog sa ma crezi ce zic. Spuneti amandoi ce aveti pe suflet, vedeti ce asteptari aveti fiecare de la celalalt, aduceti-va aminte ca va iubiti si totul va fi bine. Trebuie sa comunicati. Hai, ca o sa fie bine. Imagineaza-ti cum se simte sotul meu care este pus la "racoare" de ceva timp incoace, ca tot am avut ba tratamente, ba operatie, ba stai sa-mi revin dupa operatie etc etc. Dar incepem serios din seara asta, desi perioada fertila s-a dus de mult

Intrebare de baraj: daca dr. mea este plecata din tara in perioada in care ar trebui sa fac instilatiile, pot totusi merge la spital? Mi le face altcineva? Sau trebuie neaparat sa fie dr. mea? Ca nu prea am chef sa ratez inca o luna. Multumesc !

Va pup pe toate, nu va mai enumerez aici, ca sigur as sari fara sa vreau pe cineva si s-ar supara pe mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tabi dar acum este doctorita ta?Daca da da-i un telefon si intreab-o cum sa procedezi ca sa nu mai pierzi o luna.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

asi: sa zicem ca e dr. mea personala, desi e dr. tuturor pacientelor ei. Serios vorbind, pana va reveni dr. Dracea, am decis ca merg inainte cu dr. Bucur. Aici, pe forum, am auzit ca intre 16 si 26 febr. nu e in tara. Nu prea imi da mana sa o sun sa-i spun ca umbla un zvon ca ar pleca din tara in perioada aia... Astept sa imi vina rushii si sa sun la asistenta Constantinescu, caci dr. asa mi-a zis cand ne-am vazut ultima data. Ca in prima zi sa sun si Constantinescu ma programeaza. Pana atunci zau ca mi-e tarsha sa sun... Ma gandeam ca poate stiti voi daca este obligatoriu ca instilatiile sa ti le faca dr. care te supravegheaza in mod normal sau ti le poate face si altcineva. Eu as zice ca le poate face si altcineva, dar mai astept pareri si oricum vom vedea ce imi zice asistenta cand voi suna. Eu totusi sper sa fac instilatiile luna asta si poate facem si o IAD, daca se poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

'Neatza fetelor, la noi e foarte frig -11, si nu mie foarte bine, inca nu au venit rusii dar am niste patari, si o durere de burtica de numa, dar asta e, viata merge mai departe, o noua luna o noua sperantza.
LIANA fac si eu ca Cristina, pina nu vezi rusii, nu pierde speranta, oricum iti tin pumnii in continuare.
CATTY multumesc, nu speram sa-si aduca cineva aminte de mine

Pupici la toate fetele si sa aveti o zii buna

sall Allahu wa 'alyahi wa saallam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Lianooo pana nu vin uratii considera ca esti,testele pot da erori!pt tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Io sunt de acord cu ASI!!!

Si mie mi-a intarziat 5 zile si am avut simptome "psihologice".
Si erau cat se poate de reale, asa ca sfatul meu Olteanco este sa astepti sa mai treaca cca. 1 sapt. de cand trebuia sa-ti vina..

Io sincer, chiar daca acum sunt in ziua 5 CM, am decis sa nu mai fac nici un test luna asta...

Sotul meu imi spune ca nu raman gravi pt. ca ma gandesc numai la asta, pentru ca stau si calculez prea mult si nu ma relaxez...oare asa o fi??

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

aventura parca il aud pe al meu sot ieri dim. Dar pana la urma se prea poate sa aiba ei dreptate, cine stie, dar e de luat aminte. Uneori imi dau si eu seama ca din 24 de ore, 23 imi este gandul la BB.Poate ar trebui sa incercam sa ne detasam un pic de problema asta si poate asa......vine si

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Liano nu iti pierde speranta..si eu la fel am zis ca nu sunt...si am fost.Asa ca stai linistita ca o sa vezi ca nu o sa vina uratii.

Te pup si BAFTA

5+

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput