Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -106
Raspunsuri - Pagina 7

asi spune:
Mai Liano vaz ca lumea se agita tare pe aici.Zi-mi si mie care-s mai grea de cap tu esti sau doar te faci?(ca de multe ori m-am facut si eu ca sunt
)
E pozitiv testul ala sau nu?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

KITTA spune:
Fetelorcare sunteti mai documentate: eu pe sambata ar trebui sa fac a doua ISA (ziua 12) cam cu cate zile inainte trebuie abstinenta? Barbosu' meu are destui Ultima oara avea 35 mil. Da' parca de data asta as vrea sa fac, ca la carte. Ca nici Utrogestan nu mi-a dat dr. Oare de ce nu stiu? Chiar trebuie sa o intreb de toate? Atunci hai sa luam de capul nostru....
P.S. Barbosu' imi tot da tarcoale, iar mie nu imi da inima sa-l refuz....

Avalon spune:
KITTA, da-i voie azi lui Barbosu', dar 3 zile tine-l in stand-by!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

KITTA spune:
AvaloaneBarbosu' iti multumeste:):) Hai ca fugim la sau asa
Revin....dupa o scurta pauza

Laura Ioana spune:
Pup toate fetele
Am bagat okiul pe aici sa vad ce mai faceti si vreau sa stie Liana ca-i tin pumnii sa fie Cand vei face testul de sarcina pana la urma?
Laura cu
33+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Liana30 spune:
am primit un mesaj de la o buna prietena..zic io ..ea nu's daca zice asa
deci mesajul suna asa"m'ai disperattttttttt"
acu va zic io vou....
..........M'ati disperattttttttttttt
ok..ok...maine fac testu,,ca vaz ca nu vreti sa ma lasati sa visez si io macar cateva zile...
ok???????
e mai bine acu???????
apropooooo KITA te astept maine sa mi'l faci
"Nimic nu-i imposibil!"

danyalo spune:
Nu mai e nimeni pe aici??
v-ati dus la culcare!!??
Astept maine sa primesc numai vesti bune ...sa fie cu II...pt. cine se stie cu musca pe caciulitza!!!
DANY
Noapte buna va doresc!!

Liana30 spune:
eram io pe'aci
da cu ma duc la nani...maine trebe sa ma scol dis de dimineatza sa le fac fetelor pe plac..sa fac testu nu????
sper sa reusesc sa ma trezesc...
noapte buna!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

NADYA spune:
quote:lunii noiembrie 2006 sunt:
Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83lunii decembrie 2005 este:
Martha78 - cap. 97lunii ianuarie 2006 sunt:
floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99
Princess-cap.103
Adriana mica -cap.103
mexxa-cap.103lunii februarie 2006:
MamiFlori -cap 104
Servus fetelor, va mai aduceti aminte de mine? Nu cred, dupa atita lipsa si fara semn de viatza!!!
Pentru inceput as vrea sa felicit fetele cu burticutza si sa le urez o sarcina usoara si un bebe sanatos si plin de izbindii si noroc

Cit despre mine ce as putea sa va spun, nici nu stiu cu ce sa incep, parca v-am spus ca am avut o pierdere anul trecut in iulie(despre care el nu a stiut pina anul asta in ianuarie) deci va dati seama de impact, iar acum incerc sa-mi revin. Am fost iar la doctori ssi am inceput investigatiile din nou anul trecut prin august-septembrie si unul zice eva, altul zice altceva, iar din cauza asta relatiile dintre noi(eu si sotul)sau stricat putin, iar acum incercam sa revemin la linia de plutire si vad ca este mai bine ca la inceput. Ne-am deschis sufletele unul la altul ceea ce a ajutat foarte mult.
In present sunt la ziua 28, cu ovulatie in ziua 13-14, deci sa zic daca pina pe 10 feb nu-mi vin rusii testez, sotul ar vrea sa o fac si acum dar mi-e frica de raspuns, dar el incearca sa ma suporte si-mi tot spune, ca daca e negativ nu-mi spune, iar daca e pozitiv se duce si-mi cumpara florii si ma saruta. Cam asta e situatia la prezent.
Pupici la toate fetele, bafta la testare(LIANA30) si prestare(KITTA)
Nadia & Hamid