Nunta in Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 6
ancamaria1979 spune:
quote:
Originally posted by livia_adela
Buna fetele.
Eu am fost la targ la Marriot pt cine intreaba. A fost mare si frumos. Cel mai frumos dintre toate targurile care au mai fost pe aici.Au fost multe rochite si foarte frumoase si nici prea scumpe. Aveai de unde alege.Eu am comandat invitatiile si florile de pus in piept.Aveau reducere 30% pt invitatii si 20%pt flori. Am vazut si o rochita maine ma duc sa o probez.E cam devreme dar mi-a placut f mult si sper ca pana in septembrie sa imi placa la fel de mult.
Unde este Vanimar fetelor?
Va pup
Vanimar este in zona delfinariu. Dupa ce treci de delfinariu mergand spre mamaia, dupa liceul Energetic nu prima a doua strada la dreapta si vei intra intr-o curte in incinta careia sunt mai multe firme inclusiv laboratorul care e mai in capat.
Au si un punct de desfacere in spate la trandafirul tot pe b-dul Mamaia
ancamaria1979 spune:
Ce s-a intamplat cu voi de sunteti asa tacute?
Roxy ce s-a intamplat cu concursul vostru de foto, pe loc ati iesit?
Cristina, Cornelia, Magdala, sper ca sunteti bine, mie una mi-e tare dor de voi!
roxy79ro spune:
quote:
Originally posted by ancamaria1979
Ce s-a intamplat cu voi de sunteti asa tacute?
Roxy ce s-a intamplat cu concursul vostru de foto, pe loc ati iesit?
Cristina, Cornelia, Magdala, sper ca sunteti bine, mie una mi-e tare dor de voi!
Pupici
AncaMaria
http://community.webshots.com/user/ancamaria100
Salutare fetelor !!!
Sorry ca n-am mai scris de mult, dar am avut shi ceva pbl cu calculatorul dar cel mai important am avut ultimele examene pe care slava domnului le-am terminat.In iunie avem dizertatzia shi gata, scapam.
In ceea ce priveshte concursul, nu am cashtigat decat premii de consolare ,care sunt nishte mouse-pad-uri, dar pe care nu le-am primit ink.Le ashteptam cu nerabdare pentru ca speram sa fie personalizate cu pozele cu care m participat, pentru ca altfel nu ar avea nici o valoare.Oricum nu cred ca le vom primi, dar sa vedem.Am fost tare dezamagitzi.In primul rand nu shtim decat poza cashtigatoare, in rest nu ne-au dat un clasament ...asha sa shtim shi noi ce-am facut.Hai ca nu va mai bat la cap cu concursul.
Promit ca de acum sa postez mai des.
nunta noastra
cornelianeli spune:
buna fetelor
eu sunt bine,anca si mie imi e dor de voi,poate reusim sa ne intalnim saptamana viitoare
am o super veste sa va dau(scuze pt ca sunt off-topic dar trebuie sa ma laud) M-AM LASAT DE FUMAT!!!!!!!!!!
am aproape o luna si ma simt excelent
roxy nu fiti dezamagiti,important este ca ati participat,felicitari pentru sesiunea trecuta cu brio
magdala tu ce faci?
pupici
ancamaria1979 spune:
quote:
Originally posted by cornelianeli
buna fetelor
eu sunt bine,anca si mie imi e dor de voi,poate reusim sa ne intalnim saptamana viitoare
am o super veste sa va dau(scuze pt ca sunt off-topic dar trebuie sa ma laud) M-AM LASAT DE FUMAT!!!!!!!!!!
roxy nu fiti dezamagiti,important este ca ati participat,felicitari pentru sesiunea trecuta cu brio
magdala tu ce faci?
pupici
FELICITARI!!!!!!!!!!!!
eu ma bucur f mult pt tine stiu ca iti doreai demult si sper sa nu t3e mai apuci niciodata. As vrea sa ne vedem sapt viitoare, daca si restul fetelor au timp?
roxy79ro spune:
quote:
Originally posted by cornelianeli
buna fetelor
pupici
FELICITAAAAAAAAAAAAARI !!!!!
Chiar ca e o super veste.Ma bucur foarte mult ca ai reushit.Acum numai bine ... vine Alex acasa shi va putetzi pune pe treaba sa facetzi un bblush.
Inca o data felicitari !!!
nunta noastra
cornelianeli spune:
multumesc fetelor pentru incurajari,sa stiti ca mi-a fost mai usor decat credeam
asa e roxy abia astept sa vina sotul meu acasa sa facem bebelush
voi ce mai faceti?
cam liniste pe aici,miresici de 2006 ce faceti?
pupici
roxy79ro spune:
La multzi ani fetelor !!!!!!!!!!!
Va doresc o primavara plina de impliniri, bucurii shi multa iubire .
nunta noastra
criss_2081 spune:
LA MULTI ANI LA TOATE MIRESICILE DE CONSTANTA!!!
multi ghiocei, soare si bucurii!
am si eu o mare mare nelamurire,am fost la targ la marriot si in toata febra de acolo eu am avut stralucita idee sa comandam invitatiile de la tbz, si cum nu am putut sa ma duc eu personal sa le ridic, mi le-a luat o prietena,doar ca invitatiile mele erau impartite in 3 pungi:1punga plicurile, 1punga funditele, 1puga caronasul pe care vom imprima textul.
noi am ales sa comandam acum invitatiile, dar sa le imprimam mai tarziu, ne-au zis ca se poate.
aveti idee in momentul in care avem textul si ne ducem cu pungile la tbz le vor asambla ei acolo?
pupici
livia_adela spune:
La multi ani la toate miresicile!Sa aveti o primavara frumoasa plina de lumina,fericire si mai ales iubire.
In legatura cu invitatiile Cristina si noi le-am comandat tot de la Marriot,initial am vrut de la TBZ dar apoi ne-am decis sa le luam de la Deluxe.In fine eu nu le-am luat inca dar sper sa nu mi le dea neasamblate.Depinde de model unde este fundita sus?sau pe mijloc adica sa prinde ca un fel de cadouas.Nu stiu cat de explicita am fost dar daca intelegi ceva e bine.Iti zic asta pt ca poate trebuiesc imprimate si apoi legate.Nu se poate face imprimarea altfel.Zic si eu nu stiu.
Va pup
Livia