Nunta in Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 5
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by ada_buc
De asemenea, mi s-a parut ca sunt cam inflexibili in ceea ce priveste posibilitatile de combinatii - nu fac anumite modele decat intr-o culoare, nu fac modificari la modelul unei rochii decat daca ma duc eu la Piatra Neamt si fac comanda special...asta mi s-a parut cea mai tare...
ada
cunosc,cunosc.... si eu am fost tare dezamagita de agnes toma
si am o prietena care a intrebat ce inseamna aceasta comanda speciala.iti fac rochita exact cum vrei tu,cu dimensiunile tale,dar pretul este pe masura......mult peste monica darie,gabriela,etc
sa spun si eu de buchet,l-am facut la floraria anthurium,exact cum l-am vrut din 11 cale albe,al nasei la fel numai culoarea calelor a fost galbena au costat 2.200.000 lei impreuna
iar coafatul la lucia style,la georgiana 1.200.000 lei
pupici
Mara76 spune:
Eu am avut rochia de mireasa de la Agnes Toma, dar norocul meu a fost ca si culoarea, si modelul si marimea au fost la marele fix. Insa acum, cand am mers cu Ada la cautat rochita, am intrebat si pentru mine, rochie de ocazie, de nasa... n-aveau nimic care sa fie cat de cat ok. Iar ca nuante: clasicul rosu, ceva negru (cam multe si mie chiar mi se pare total aiurea sa ma imbrac in negru ca nasa) si ceva verde oliv. Evident ca marimea mea n-aveau... iar domnisoara care ne-a "ajutat" a fost de o acreala considerabila. Apropos de asta, mi-aduc aminte ca si eu cand mi-am luat rochia de mireasa am fost socata ce acra era duduia care m-a servit, desigur pana sa spun ca iau rochia. Urat! Cele de la magazinul din Constanta cum sunt?
ancamaria1979 spune:
am probat si eu un model la agnes toma dar parca rochia nu era deloc speciala, mi se parea comuna, dar fetele de la magazin destul de dragute, nu mi s-au parut acre, singura problema a fost ca nu m-au lasta sa ma pozez in ea, desi eu o facema dosr cu scopul de a ma compara in diferitele rochii si modele pe care le-am probat!
Fetelor ati observat ce de la o vreme nu se mai numara mesajele?
Nu se mai tine cont de stelute?
ancamaria1979 spune:
In perioada 17-18-19 feb la marriot si la palatul parlamentului are loc targul de nunti, daca vreti sa va convingeti intrati pe expomariage.ro
criss_2081 spune:
buna fetelor! sunt si eu o mireasa de constanta, dar nu foarte indrazneata, cred ca va citesc zilnic cam de o luna, dar nu prea am indraznit sa intru.noi avem nunta pe 30 sept. la restaurantul Condor, iar biserica este Adormirea Maicii Domnului II,iar pregatirile noastre se limiteaza cam la atata.
am luat si formatia, pt care am o groaza de emotii, avand in vedere ca nu i-am ascultat niciodata, am mers pe recomandarile unor priteni, ca dupa cateva zile sa auzim de alti prieteni, ca nu au fost multumiti de ei, deci va dati seama ce e in sufletul meu.totusi sper sa fie bine.
eu maine mi-am propus sa ajung la bucuresti la targ, sa imi fac si eu o idee pt. ca rochie nu indraznesc sa imi iau de acum, mi-e frica sa nu ma plictisesc de ea si pe urma sa tanjesc dupa alt model.poate imi dati si mie niste sfaturi cu bautura, sunt complet derutata,noi ne-am gandit ca nu vor fi mai mult de 120 de persoane. de restaurantu Condor ce stiti?eu nu am mai fost la nici o nunta acolo,dar noi ne-am hotarat la el pt ca a fost singurul care mai avea o sambata libera in luna septembrie.
succes la pregatiri!
criss_2081 spune:
pe toti pe care i-am auzit ca au facut nunta la dacia au fost f. multumiti,am fost si noi la ei, dar nu ne-au acceptat ca avem mai putin de 150 de persoane si nu accepta o nunta asa mica( noi am zis ca avem in jur de 120 de persoane).
vulpitzayam spune:
Cris , ms mult de tot.M-am cam desumflat , noi avem pana acum in jur de 125 persoane , dar nu am mai pus la socoteala si persoanele din formatie si cameraman , fotograf.
Anyway , sper ca apna la nunta sa ma starng 25 de persoane , ca sa fac acolo.
ada_buc spune:
Buna fetele...revin dupa o absenta de cateva zile in care am fost la Iasi. Si nu am ratat ocazia de a merge la magazinul Agnes Toma de acolo...am avut supriza (f placuta, de altfel) sa constat ca fetele din magazin erau mult mai dragutze si prompte decat cele din Buc (au venit chiar cu sfaturi f bune ref la modelul de corset ce m-ar avantaja, am probat si o rochitza care nu as fi crezut ca o sa-mi stea bine..si culmea, chiar imi sta :)). Nu va spun ca preturile acolo sunt mult mai mici decat in Bucuresti (oarecum explicabil). De asemenea, am probat in Buc o rochitza de care mi-au spus ca nu o au decat in nuanta de bej...sa va spun ca am gasit-o in Iasi pe culoarea alba???
Referitor la posibilitatea de a combina modele - mi s-a spus ca din vara o sa se poata face si acest lucru la ei (stiti ca acum se spune ca nu se poate, decat daca mergi la Piatra Neamt).
Ma intreb oare ce-as gasi in Piatra Neamt????
Va mai spun ca in Mall-ul din Iasi am gasit si alte colectii AT - de zi sau de seara - care aratau f bine si pe care nu le-am gasit in Bucuresti...hmm, ciudat, nu asa????
PS: A fost cineva la targul de we asta de la Mariott? Ceva interesant?
pups
livia_adela spune:
Buna fetele.
Eu am fost la targ la Marriot pt cine intreaba. A fost mare si frumos. Cel mai frumos dintre toate targurile care au mai fost pe aici.Au fost multe rochite si foarte frumoase si nici prea scumpe. Aveai de unde alege.Eu am comandat invitatiile si florile de pus in piept.Aveau reducere 30% pt invitatii si 20%pt flori. Am vazut si o rochita maine ma duc sa o probez.E cam devreme dar mi-a placut f mult si sper ca pana in septembrie sa imi placa la fel de mult.
Unde este Vanimar fetelor?
Va pup