Nunta in Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Neatza fetelor !!!
Criss,banuiesc ca dupa ce vetzi scrie invitatziile,voi vetzi fi cei care le vor asambla.Cel mai bine este insa sa va interesatzi inainte.Shi noi am avut invitatzii care au trebuit asamblate,shi le-am facut singuri.E drept ca le-am tiparit noi acasa,dar imi amintesc ca atunci cand lucram,le asamblam doar cand aveam timp shi in functzie de cate erau.Nu shtiu daca te-a lamaurit prea mult raspunsul meu,dar cel putzin tzi-am zis parerea mea.

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

multumesc mult pentru informatii!!!
hai ca acum m-am mai lamurit, pana pe 30 sept o sa tot am timp sa le asamblez numai ca nu ne-am decis la text.
va pup si va doresc o zi frumosa cu o BABA blanda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Fetelor o primavara frumoasa si care sa vina cat mai repede ca ne-am saturat de frig!
Cris din cate stiu multe firme care comercializeaza invitati procedeaza in felul asta adica mirii sa ansambleze invitatiile. Oricum totdeauna e un procedeu f simplu si cred ca iti va face chiar placere sa stii ca ti-ai pus si tu ampenta asupra felului cum vor arata invitatiile tale.
Daca vrei idei de texte, intra pe orice site cu initatii si acolo au f multe variante, de obicei se foloseste si un moto ca sa personalizezi mai mult invitatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

Daca stiti vreun site cu texte pt invitatii v-as ruga frumos sa imi spuna si mie.Eu am cautat si nu am gasit texte pe nicaieri.Cred ca nu m-am uitat eu bine.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

Va rog frumos ...cine poate sa-mi recomande si mie un cameraman care nu filmeaza pe caseta VHS...si bineinteles sa se priceapa...va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Buna fetelor !!!
Livia, ca sa gaseshti texte pentru invitatzii dai search pe google cu "texte pentru invitatii de nunta" e imposibil sa nu gaseshti ceva.
http://www.nuntasibotez.com/cgi-bin/inv/personaliz.pl
www.gesica.ro asta mi-l amintesc de anul trecut si e super interesant.
Cryssy eu tzi-l pot recomanda pe cameramanul nostru:0722229585.Il cheama Burghisan Ion.Il sunatzi shi voi shi vedetzi ce oferta are.Tipul este shi fotograf.
Va urez bafta.

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

Multumesc mult Roxana pt link-uri.Sa stii ca am fost la Nataly.Ne-a placut ce am vazut asa ca vom merge pe mana lor.Ne-a scris in caietel acolo data nunti.Mama e ingrijorata pt faptul ca nu au vrut sa facem contract sau sa dam un avans.Nu avem nici o garantie ca in ziua nuntii ei vor organiza nunta noastra si nu alta.Mie fetele mi s-au parut de incredere dar mama e cam nelinistita si ma tot bate la cap.La voi cum a fost?Ati facut contract ceva?
Am ajuns si la Vanimar si mi-au aratat un album cu poze fetele. Mi-a placut si acolo ce am vazut.Am vazut in schimb un tort foarte frumos din acela cum vedem prin poze ca o fantana alba.Poate stiti ca l-ati vazut si voi pe acolo.Dar tanti aia mi-a zis ca este o comanda mai speciala(de parca nu toate torturile sunt comenzi speciale) si ca trebuie sa vorbesc cu seful de la productie care momentan era in concediu.Voi ati vazut tortul ala?Stiti ceva?
Hai ca m-am lungit.
Va pup
Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

livia eu nu am avut contract cu nataly dar nu a fost nici o problema,ai toata increderea in ele,vor fi acolo si isi vor face treaba foarte bine
ma repet dar am fost incantata de ce au facut
eu despre vanimar......ma abtin
o zi buna

pupici

Mergi la inceput

Livia, shi noi am facut aranjamenteul la local cu Nataly shi nu au fost nici un fel de probleme.Nu am semnat nici un contract.Shi pe noi ne-a trecut in caietzelul lor shi totul a fost ok .... am fost super multzumitzi de ele.In plus am platit totul dupa nunta, ceea ce a fost bine ... asha ca stai linishtita ca totul va fi bine>fetele sunt super serioase.
Tortul l-am avut facut la Vanimar shi a fost foarte bun.L-au adus la local la timp, deci totul a fost ok.Despre cel de care zici chiar nu am habar.Poate nu l-am observat in cataloagele cu poze.Au fost shi mici chestii care m-au deranjat la ei, dar la sfarshit totul a fost ok.Shi o sa-tzi zic shi ce m-a deranjat, ca nu cumva sa te panichezi.In primul rand m-a deranjat ca ne-a pus sa platim florile de zahar pe care le-au folosit la decorare,ar fi putut sa le bage in pretzul total al tortului.Iar al doilea lucru a fost ca au vrut sa ne bage pe gat shi prajituri shi tot ce mai fac ei, ca shi cum daca luam tortul de la ei eram obligatzi sa luam tot.Atitudinea lor shi felul in care trateaza clientzii cam lasa de dorit.Se comporta de parca ar fi singura firma care face torturi pentru nuntzi.Dar ma repet ... la sfarshit am fost f.f.f multzumitzi de ei.

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

quote:
Originally posted by roxy79ro

Buna fetelor !!!
Livia, ca sa gaseshti texte pentru invitatzii dai search pe google cu "texte pentru invitatii de nunta" e imposibil sa nu gaseshti ceva.
http://www.nuntasibotez.com/cgi-bin/inv/personaliz.pl
www.gesica.ro asta mi-l amintesc de anul trecut si e super interesant.
Cryssy eu tzi-l pot recomanda pe cameramanul nostru:0722229585.Il cheama Burghisan Ion.Il sunatzi shi voi shi vedetzi ce oferta are.Tipul este shi fotograf.
Va urez bafta.

nunta noastra

Multumesc mult de tot....o sa-l sunam si o sa vb cu el...o zi buna

Mergi la inceput