Nunta in Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 8
livia_adela spune:
Merci mult pt informatii fetelor.Asa mi s-a parut si mie in legetura cu cei de la Vanimar.Adica mai intai ne-au flituit sub pretextul ca erau ocupat si nu aveau timp.Apoi nici poze nu au vrut sa ne arate. Dar pana la urma i-am pacalit.Oricul daca spui ca va fi ok pana la urma inseamna ca asa va fi.
Va tin la curent cu noutatile
Va pup
Livia
ancamaria1979 spune:
Mai poti sa gasesti texte de invitatii pe www.invitatii.ro, dar am impresia ca treb sa incepi sa completezi o invitatie(intrii pe orice invitatie si ai sa vezi o lista cu detalii care trebuie completate, dai jos clic pe pasul urmator si ai sa gasesti text pt invitatii si de acolo iti poti alege). La vanimar eu chiar nu m-am lovit de nici o problema, a fost totul super ok, mi-au adus la cunostinta intradevar ca pot executa si fursecuri, dar nu mi le-au bagat pe gat, iar catalogul l-am vazut imediat, fara sa ma grabeasca nimeni sau sa imi stea pe cap. Le-am spus ca il vreau decorat cu floricele albastre pe care mi le-au aratat, deci ca sa mai zic s-au purtata super ok, iar tortul deliciosdin 20 kg au mai ramas 2.5
criss_2081 spune:
la multi ani pentru toate fetele!!!!!
am primit invitatiile si sunt foarte bucurosa, mie imi plac pentru ca sunt ale noastre.ma bucur ca am ma scapat de o grija, acum trebuie sa gasim un text care sa ni se potriveasca si sa ne decidem daca le imprimam noi sau le trimitem iar la tbz,mai vedem noi.
eu va doresc o zi frumoasa sa fiti iubite si sa iubiti!
livia_adela spune:
La multi ani tuturor fetelor!
Roxana m-am uitat putin pe pozele tale si vroiam sa te intreb daca tu ai avut dj pe Sorin Petcu de la teatru.Ca nu mai tin minte parca de la tine am nr. de tel.
Va pup
Livia
livia_adela spune:
Tot pe subiectul Dj.
Sigur a fost acelasi ca al Corneliei?Pt ca din pozele ei vad ca DJ au pe masa mixere din alea sau cum s-or numi iar in pozele tale vad un calculator.
Ma lamureste cineva si pe mine?
roxy79ro spune:
La multzi ani fetelor !!!!
Livia,da l-am Dj pe Sorin Petcu.La noi a venit cu calculator,deshi ne spusese ca va veni cu mixere.Pana la urma a fost bine.Cornelia nu shtiu ce DJ a avut,dar a apelat la aceeashi firma.Cel mai bine e sa mai trecetzi pe acolo shi sa le amintitzi ink o data ce v-au promis.Oricum shi cu calculatorul a fost foarte bine.
nunta noastra
cornelianeli spune:
La multi ani doamnelor si domnisoarelor!
O primavara frumoasa si multa iubire va doresc
Livia la noi a venit chiar dl Butnaru in persoana,asa ne-a promis si s-a tinut de cuvant
este un om foarte priceput si a facut o atmosfera super super
pupici
livia_adela spune:
Multumesc de raspuns fetelor.
M-am cam speriat pt ca daca tineti minte eu cand am intrebat de Dj chiar am zis ca nu vreau sa aiba calculator ca nu imi place cum da.Ar putea folosi un lap top macar e mai estetic.Pe Dl. Butnaru l-am recunoscut in pozele tale Cornelia.E dl cu care am vorbit noi cand am facut contractul dar era si Sorin Petcu atunci cu el.Nu stiu care va veni dar o sa vorbesc cu ei in privinta aparaturii pt ca nu se poate sa te intelegi intr-un fel si sa se faca altfel.
Cu pregatirile celelalte miresici cum mai stau?
Noi am mergem vineri sa dam textul pt invitatii si am vazut niste verighete dragute cred ca maine mergem sa dam comanda.
Cam atat deocamdata,sper sa isi faca huse fetele de la Nataly pana in toamna ca sa nu ma mai agit eu si pt astea.
Cum ati petrecut ziua de 8 martie?
Pt ca eu am fost la scoala si atat cam deprimant.
Va pup
magdala spune:
Buna ziua fetelor!
Am sarbatorit 8 Martie .... prin munca
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
magdala spune:
Buna ziua fetelor!
Imi cer scuze ca nu am mai scris de atata timp, dar am avut motive serioase.
In primul rand Va urez tuturor ca primavara de afara sa soseasca si in sufletul vostru, sa vi-l umple de bucurie si sa aveti parte numai de fericire!.
Am citit cum continuati cu pregatirile....
Eu am fost foarte deprimata, poate fi si astenia de primavara, dar au mai intervenit si altele.
Cris, felicitari pentru decizia ta de a avea un bebe. Viata voastra se va schimba complet si ai sa vezi ca este minunat sa fii mama. viitoarea
Cornelia, si tie felicitari pentru decizia de a nu mai fuma, sa nu te lasi doborata daca vor apare noi tentatii, este cel mai bine pentru tine si pentru cei din jur. Si mai ales pt bebe-ul pe care il vreti.
Roxy, imi pare rau ca nu ati castigat premiul cel mare, pozele erau superbe si unice. fata.
Acum sa va spun ce am mai facut eu pt nunta.
Ne-am luat pantofi de la targ, eu si Clau, si lui i-am luat costum, ii sta superb.
Mai trebuie sa-mi iau eu rochie, verighete, invitatii, mai sunt atat de multe ca nici nu stiu ce sa fac mai intai.
Insa am o mica-mare problema, si pt asta am mare nevoie de parerea voastra.
Este foarte posibil sa avem mai multi invitati decat am preconizat, care s-au autoinvitat practic, si noi nu suntem oamenii care sa le zica sa nu vina...
Problema este ca localul pe care l-am arvunit este cam mic, la fel si locul de dans, iar la noi se va dansa nu gluma. Daca vin mai multi, o parte din invitati vor sta separat, la etaj.
Mai avem posibilitatea sa alegem o terasa unde vom avea destul loc.
Insa acolo, cu intrarea separata(de fapt totul separat) va mai avea loc o nunta. Intrarea la cele doua nunti se va face dintr-o alee lata de 10 m, pe terasa se va intra la dreapta si drept inainte in local, -acesta are aer conditionat, dar oricum stiu ca oamenii vor iesi si pe afara.
Voi e parere aveti? Care credeti ca ar fi mai potrivita? Terasa cu doua nunti sau localul mic?
Am mare nevoie de ajutorul vostru, caci eu chiar nu stiu ce sa fac.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!