Nunta in Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

La multi ani Fetelor si sa aveti parte de nuti superbe (valabil pt viitoarele miresici) sa fiti iubite si apreciate de sotii si logodnicii vostrii.
Magdala grea problema ai de rezolvat, eu zic sa vorbesti cu seful localului cel mic si sa te sfatuiesti cu el si sa vezi ce posibilitati are sa iti aranjeze mesele in asa fel incat sa fie si spatiu de dans. Oricum eu iti mai spun un lucru, sunt multi care spun ca vin si se poate sa te anunte in ultimul moment ca s-au razgandit, ca situatia financiara...etc. Oricum asta nu e un criteriu prea puternic dar e o posibilitate. pana la urma dca vezi ca nu intra si nu intra in loacalul mic mai ai o varianta, o portita.
Livia_Adela stii ca poti conta pe mine la huse daca fetele de la Nataly nu reusesc sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

Buna fetele.
Azi mi-am luat invitatiile nescrise desigur.Am vrut sa le scriu cu auriu dar doamnele mi-au spus ca la ei nu se poate decat cu negru si maro ca ei le fac la imprimanta.Asta pot face si eu acasa si nu ma costa nimic.Asa ca acum ma agit sa gasesc undeva sa le scriu pe auriu dar Dumnezeu stie cat ma va costa si asta.
Magdala grea decizie ai de luat nu stiu ce sa iti zic dar orienteaza-te si estetic.Adica unde iti place mai mult la cel cu terasa sau cel mic.Bafta multa iti urez.
Ancamaria pe ce culori ai husele?Ai si fuste pt mese in culoarea huselor?Si cam ce preturi au?Ne amagisei cu o listuta de preturi. Mai asteptam inca(sau cel putin eu nu am primit nimic).
Ah si vestea cea mai importanta:Am dat comanda la verighete![[/red]black][/black]Le vom avea in 4 saptamani sau 3 depinde de cat de repede vin.
Va pup
Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

quote:
Originally posted by livia_adela

Buna fetele.
Azi mi-am luat invitatiile nescrise desigur.Am vrut sa le scriu cu auriu dar doamnele mi-au spus ca la ei nu se poate decat cu negru si maro ca ei le fac la imprimanta.Asta pot face si eu acasa si nu ma costa nimic.Asa ca acum ma agit sa gasesc undeva sa le scriu pe auriu dar Dumnezeu stie cat ma va costa si asta.
Magdala grea decizie ai de luat nu stiu ce sa iti zic dar orienteaza-te si estetic.Adica unde iti place mai mult la cel cu terasa sau cel mic.Bafta multa iti urez.
Ancamaria pe ce culori ai husele?Ai si fuste pt mese in culoarea huselor?Si cam ce preturi au?Ne amagisei cu o listuta de preturi. Mai asteptam inca(sau cel putin eu nu am primit nimic).
Ah si vestea cea mai importanta:Am dat comanda la verighete![[/red]black][/black]Le vom avea in 4 saptamani sau 3 depinde de cat de repede vin.
Va pup
Livia

Eu ti-am trimis pe mail demult dar se pare ca nu l-ai primit, daca poti intra trimite-mi te rog un mail ca sa am adresa ta si sa iti pot pune un mail cu atasament. Eu ti l-am trimis din forumul despre copii si e posibil sa fii fost mai mare decat permite forumul

Mergi la inceput

Buna fetele si sa aveti parte de o saptamana cat mai frumoasa.
Dar e cam liniste pe aici.Cum mai merg pregatirile miresici?
Eu am gasit unde sa duc invitatiile la scris si acum astept mail de la nenea ala de la tipografie cu asezarea in pagina.Sper sa fie ok sa dau bun de tipar si sa ma apuc sa asamblez invitatiile odata.
Ancamaria nu am primit mailul tau.Sper ca nu l-ai trimis si eu sa nu il fi primit iarasi.Dar daca ai uitat iti reamintesc eu acum ca sunt tare nerabdatoare.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna dimineata, miresici!
Vad ca nu prea e activitate pe forum, doar eu si Livia_Adela pe aici?
Va multumesc mult pentru raspunsuri, pana la urma am hotarat ca terasa corespunde mai mult cerintelor noastre. Asa ca acum vom avea nunta la Terasa Laguna, din Satul de Vacanta. Pentru cine se intreaba este fosta "Casa Buzau" renovata. Patronii au fost foarte dragutzi si in plus vom avea loc de dans, ceea ce ne interesa pe noi.
In rest, Ancamaria, daca nu te superi as dori si eu acea oferta de preturi, multumesc mult. fata.
Fetelor, am observat ca nu mai avem listutza de miresici, cum se poate asa ceva?
Voi scrie un nou subiect cu listutza, de aceea le rog pe fetele care nu se vad acolo, ca de ex. ade, livia_adela, sa-mi trimita un privat mail cu detaliile ca sa le trec pe listutza.
toate .

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna fetelor
magdala ma bucur ca ati gasit solutia potrivita pentru voi succes la pregatiri in continuare
anca ti-am trimis un mail,sper ca l-ai primit
o zi buna

pupici

Mergi la inceput

ZANELE CONSTANTEI

Miresici de 2005

Ancamaria1979 28 mai 2005 -Biserica Adormirea Maicii Domnului - Restaurant Zorile
Angelique 23 iulie 2005 - Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril (Capela Militara) - Restaurant Nord
Dorinitza 3 septembrie 2005 - Biserica Sf. Nicolae Vechi - Rest. Tic-Tac Mamaia
Roxy79ro 10 septembrie 2005 - Biserica Sf. Nicolae cel Vechi - Restaurant Flora
Sisimop 1 octombrie 2005 - Biserica Sf.Nicolae - Restaurant Triumph
Cornelianeli 15 octombrie 2005- Biserica Sf.Nicolae cel Vechi - Restaurant Zorile
Ariana_2005 22 octombrie 2005 - Biserica SF. Mina - Restaurant Zorile

Miresici de 2006

Vulpitza25 22 iulie 2006 - Restaurant Colonadelor - Biserica ...
Cryssy 19 august 2006 - Restaurant Rapsodia - Biserica Sf. Gheorghe
Bianca82 26 august 2006 - Restaurant Parc - Biserica ...
Magdala 26 august 2006 - Restaurant Laguna (Sat Vacanta Mamaia)- Biserica: Sf. Mina
Livia adela 2 septembrie 2006 - Restaurant Melody, Mamaia - Catedrala
Alina Bogdana 23 Septembrie - Restaurantul Ovidiu,din Mamaia(imediat dupa Flora)- Biserica Adormirea Maicii Domnului II
Ada_Buc - 23 Septembrie - Restaurant Perla - Biserica Sf. Nicolae

noi
Avem si site
Magda & Claudiu

Mergi la inceput

Magdala de ce zici ca nu sunt pe listuta?Ca sunt.Ori ai vrut sa zici altceva si n-am inteles eu?
Imi pare bine ca ai rezolvat problema restaurantului si bafta in continuare cu pregatirile!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by livia_adela

Magdala de ce zici ca nu sunt pe listuta?Ca sunt.Ori ai vrut sa zici altceva si n-am inteles eu?
Imi pare bine ca ai rezolvat problema restaurantului si bafta in continuare cu pregatirile!

Buna dimineata!
Ai dreptate Livia_Adela, esti, dar se pare ca eu eram cam ametita la ora aia. fata.
Am vazut ca vrei sa printezi cu auriu, incearca la o tipografie, sigur iti vor face, dar nu stiu cat costa, insa eu cred ca nu strica sa intrebi, ce zici?
Uite ce am gasit eu pe net : "Am dat desenul care ma interesa la o tipografie si mi l-a facut cu 0,17 eurocenti pagina A4. Plus 20 euro pregatirea sitei serigrafice", dar mesajul e din iunie/2004, si nu stiu cat de complicat a fost desenul cerut, dar macar sa-ti faci o idee...Dar tot mai bine dc te interesezi personal.
Fetelor, viitoare miresici, stiti ca in per. 7-9 aprilie e targ de nunti la Rex? Stiu ca nu e cine stie ce de capul lui, dc va fi ca anul trecut, dar macar mai vedem cate ceva.
V-ati cautat rochie? Ca eu fusei la Nataly, sa vada al meu pui cam ce i-ar place si mai mult m-a lasat nedumerita. Cea mai buna remarca pe care am scos-o de la el dupa ce am vazut 3(trei) cataloage cu rochii a fost mmmm!!!. Pana la urma am hotarat ca o sa ma duc fara el si o sa-mi iau ce-mi place mie, nu?
Hai ca am vb destul, va astept la condicutza, daca puteti.

noi
Avem si site
Magda & Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
magdala semnez eu condicuta
poate merg si eu la rex cu prietena mea...nu a gasit inca invitatiile perfecte

pupici

Mergi la inceput