Nunta in Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 15
livia_adela spune:
Buna dimineata!
Ce fac fetele ca vad ca sunt cam singurica pe aici.
Am scapat de examen cu bine si mi-am luat o mare piatra de pe inima.
Dar mai am unul sambata si nu mai am chef deloc de invatat. E frumos afara si m-as duce la plimbare.
vulpitzayam spune:
Livia , felicitari pt. examen.Ce ai mai facut cu restaurantul?
Intre 7-9 este targ de nunti la Rex.
Alina-Bogdana spune:
Felicitari pt examen si multa bafta la urmatorul!
Legat de nunta,n-am mai facut nimic.Maine sper sa gasesc ceva la targ.In rest..m-am apucat de invatat pt licenta..si n-am chef deloc!
Va pup!Va scriu maine ce am gasit la targ(daca gasesc ceva),ca eu merg maine,sambata muncesc
Alina-Bogdana spune:
Fetelor,mie de ce imi apare ca am scris un singur mesaj,indiferent de cate mesaje scriu?Si sa nu uitati sa ma treceti si pe mine pe listuta cu biserica,va rog!
cornelianeli spune:
buna miresici harnice
care e programul targului?maine am sa merg si eu cu prietena mea care are nunta pe 1 iulie
spor la pregatiri
pupici
livia_adela spune:
De invatat pt licenta si eu trebuie sa ma apuc dar... am un chef nemaipomenit.
In legatura cu restaurantul eu nu am avut nici o problema cred ca Magdala a avut ceva probleme din cate imi amintesc.
Acum plec la rochita la noua proba si am emotii.Cand ma intorc va povestesc ce s-a intamplat.
Eu la targ v-am spus ca nu pot veni si imi pare f rau.Poate o trimit pe soacra mea ca ea e foarte interesata de targuri.
Magdala tu ce mai faci?Toate bune?
livia_adela spune:
A si in legatura cu mesajele.Am inteles ca de o bucata de vreme incoace nu se mai contorizeaza.De ce nu stiu sa iti spun dar am mai citit pe aici pe forum despre aceasta problema.
criss_2081 spune:
am fost la targ la rex, mie mi s-a parut cam micut si am avut impresia ca nu au fost toate firmele care erau trecute pe lista cu firme participante, dar ma bucur ca am fost.
Era o prezentare si pt renumita "fantana de ciocolata", dar la capitolul rochite mi mi s-a parut chiar slabut, eu inca nu mi-am luat rochia, inca o caut, dar sper ca pana in vara sa o gasesc, cei de la bilutzi cica lanseaza noua lor colectie cu ocazia acestui targ, am vazut cateva modele dragute la ei.
va pup si weekend placut in continuare!
vulpitzayam spune:
Si eu am fost la targ la Rex.Am fost dezamagita.Nimeni nu prezenta vreun interes , sa iti vorbeasca frumos , sa iti dea detalii.
In plus , promoter-itele purtau rochii de mireasa.Dupa targ , astia le baga la vanzare si spun ca sunt noi.Nu mi se pare frumos.
Concluzie : lipsa de profesionalism.
livia_adela spune:
Buna dimineata si sa aveti o saptamana frumoasa!
Sa inteleg ca nu prea v-a placut nimic la targ.Fantana aia de ciocolata cat costa?Si ce firma a prezentat-o?
Altceva?Fetele de la Nataly au fost?
Parca cineva zicea ca va merge pe mana fetelor de la Nataly pt decoratiuni.Stiti cumva daca si-au facut huse?Ca atunci cand am fost eu nu aveau dar urmau sa faca.
Ceva rochite?
Eu mi-am luat rochita.A iesit totul bine si acum sunt foarte multumita de ea.Gata m-am linistit.Abia astept sa o port.
Va pup