Nunta in Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

quote:
Originally posted by Alina-Bogdana

Fetelor,mie de ce imi apare ca am scris un singur mesaj,indiferent de cate mesaje scriu?Si sa nu uitati sa ma treceti si pe mine pe listuta cu biserica,va rog!

Buna fetelor!
Alina-Bogdana, mai spune-mi te rog odata la ce biserica te vei cununa, sa modific in listutza. fata.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

Am adaugat cateva poze cu mine imbracata in rochie.
Mi-am sters fata ca nu eram machiata deloc si nici cine stie ce coafura nu imi facusem.
Voi ce mai faceti?
Numai eu pun poze?Celelalte mirese de ce nu puneti ca doar ceva achizitii trebuie sa fi facut.

Mergi la inceput

Am uitat sa pun link-ul.
http://community.webshots.com/user/livia_adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

livia_adela e superba rochita!!!! sa o porti sanatoasa si sa radiezi in ziua cea mare!!!
eu, sincer, nu prea am ce sa pozez, nu am luat decar verighetele si invitatiile, dar cum o sa ne facem mai harnicuti si vom achizitiona mai multe o sa punem si noi pozici!!!
fetelor eu am o groaza de fluturi in cap, eu imi doresc ca florile pt invitati sa le pun naturale, initial m-am gandit la crizantemele olandeze care sunt mai multe pe un fir sau mai sunt niste floricele care se numesc santini, am intrebat si mi s-a spus ca nu ma ajunge mai mult de 70000 o floricica, numai ca toata lumea cand m-a auzit a zis ca nu o sa-mi tina, ca o sa ofileasca, nu stiu ce sa fac?
a mai avut cineva flori naturale si pt invitati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

quote:
Originally posted by livia_adela

Am adaugat cateva poze cu mine imbracata in rochie.
Mi-am sters fata ca nu eram machiata deloc si nici cine stie ce coafura nu imi facusem.
Voi ce mai faceti?
Numai eu pun poze?Celelalte mirese de ce nu puneti ca doar ceva achizitii trebuie sa fi facut.

E foarte frumoasa rochia ta nici prea incarcata nici prea simpla si sunt convinsa ca vei fii o mireasa superba.
Imi pare rau pe de alta parte ca ati fost dezamagite de targ, oricum o experienta in plus nu strica fie ea buna sau rea.
Ma bucur ca v-au fost de folos recomandarile mele, me refer la Iulian la fotograf, sigur nu vei fii dezamagita,Alina-Bogdana, e un profesionist

Mergi la inceput

Multumesc fetelor!
Ma bucur ca va place.
Dar mesajul meu cu intrebarea despre targ si despre Nataly nu a vazuto nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina-Bogdana spune:

Frumoasa rochita,Livia!Sa te bucuri din plin de ea,de "Marea Zi" si de tot ceea ce se va intampla dupa!
Eu ziceam ca o sa lucrez cu fetele de la Nataly,dar,din pacate,nu stiu nimic de huse,pt ca la restaurantul la care fac eu exista huse,nu platesc pt ele.Dar,cand mai ajung pe acolo,o sa intreb si iti spun(daca nu ajungi tu inaintea mea).Legat de decoratiuni,eu am fost multumita de ceea ce am vazut la Nataly,si calitativ,si ca pret.
Cununia religioasa va fi la Biserica Adormirea Maicii Domnului II,adica la biserica aceea alba de pe Tomis,dintre Dacia si Mercur.
NU stiu ce sa zic despre florile de pus in piept,Criss....daca se ofilesc?
La targ n-am gasit absolut nimic,am fost f dezamagita!Atat de dezamagita incat nici macar n-am vazut fantana de ciocolata!!
Cam atat...aaa...m-am apucat sa fac florile de pus in piept!
Pupici!!!

Mergi la inceput

Bravo tie ca ai rabdare sa iti faci floricelele singura.Spor la lucru si sa iasa frumoase.
Pai la Nataly o sa ajung inainte de paste probabil sau dupa.
Era cineva la subiectul mirese de 2006 care vroia sa isi faca florile de piept naturale.Si cineva care avusese deja nunta ii spunea ca si ea le-a avut tot naturale si ca au rezistat fara probleme.
Daca gasesti ceva accesibil ca pret de ce nu.
Eu am tot umblat si e destul stres cu toate asa ca nu mai am puterea sa imi bat capul si cu florile de piept naturale.
O sa le fac naturale pt invitatii cu statut mai important(nasi.parinti...).
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina-Bogdana spune:

Florile de pus in piept pt cei mai importanti vor fi naturale si la mine.Pt restul invitatilor o sa le fac singura.Eu ziceam sa iau trandafiri pt invitatii mai speciali,dar nu stiu sigur...se ofilesc foarte repede,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

quote:
Originally posted by Alina-Bogdana

Florile de pus in piept pt cei mai importanti vor fi naturale si la mine.Pt restul invitatilor o sa le fac singura.Eu ziceam sa iau trandafiri pt invitatii mai speciali,dar nu stiu sigur...se ofilesc foarte repede,nu?

Daca florile sunt proaspete nu se ofilesc in 24 ore, mai ales ca sunt insarmate, lucru care ajuta sa nu cada capul florii, mai ales la trandafiri

Mergi la inceput