Nunta in Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 17
livia_adela spune:
Ce fac fetele?
Nu mai scrie nimeni nimic pe aici?
Voi cu ce va mai ocupati pt ca noi ne tot gandim unde sa mergem in luna de miere.
Voi v-ati gandit?
Dar fetele maritate unde au fost?
Va pup
Alina-Bogdana spune:
Of!!!Luna de miere...Noi o sa mergem doar 4-5 zile la munte,ca el are rezidentiatul in noiembrie si o sa invete.Dar dupa rezidentiat,daca da Domnul sa-l ia anul asta,vedem noi unde mergem.Dar nu ne gandim pana nu da iar rezidentiatul.La inceput am zis ca nu o sa mergem nici la munte,dar ne-am razgandit,am zis ca oricum nu o sa reia invatatul chiar din saptamana imediat urmatoare.Livia,voi pe unde mergeti?Si celelalte fete?
Va pup!!!
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by livia_adela
Voi cu ce va mai ocupati pt ca noi ne tot gandim unde sa mergem in luna de miere.
Voi v-ati gandit?
Dar fetele maritate unde au fost?
Va pup
noi am fost in antalya si a fost superb
spor la pregatiri
pupici
Alina-Bogdana spune:
Ce mai fac fetele?Presupun ca nu ati mai facut nimic pt nunta,din moment ce nu a mai scris nimeni.
Va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Si va astept cu vesti!
Va pup!
roxy79ro spune:
Salutare fetelor !!!!!!!!
Vad ca nici una din voi nu a mai postat.Eu am intrat scurt sa va urez sarbatori fericite pline de lumina.Sper sa petrecetzi frumos sarbatorile de Pashte.
nunta noastra
ancamaria1979 spune:
Sper sa aveti parte de un paste fericit si linistit sa va puteti incarca bateriile si ca sfat personal nu faceti exces cu prajiturile.
livia_adela spune:
Sarbatori Fericite va urez tuturor!
Sa aveti parte de lumina,iubire,fericire si pace in suflet si sa va bucurati de noaptea Sfanta alaturi de cei dragi.
Cu drag
Livia
cornelianeli spune:
cu intarziere "HRISTOS A INVIAT"
anca eu am cam exagerat cu dulciurile dar odata e pastele,nu???
va doresc toate cele bune iar viitoarelor miresici o nunta ca-n povesti
pupici
ancamaria1979 spune:
quote:
Originally posted by cornelianeli
cu intarziere "HRISTOS A INVIAT"
anca eu am cam exagerat cu dulciurile dar odata e pastele,nu???
va doresc toate cele bune iar viitoarelor miresici o nunta ca-n povesti
pupici
Asa cum te sitiu eu nu cred ca prea multe dulciuri reprezinta o problema pt tine. Ultima data cand ne-am vazut tin minte ca toate fetele ti-au spus sa pui mana si sa te mai ingrasi
roxy79ro spune:
Am gasit un site interesant.Poate miresicile se vor inspira cu ceva din el ... asta daca nu shtiatzi deja de el
http://www.calinevents.com/
nunta noastra