Nunta in Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

quote:
Originally posted by livia_adela

Of dupa mari eforturi si multe incercari am reusit sa pun cateva poze.Cu rochita mai trebuie sa asteptati pana cand va fi gata pt a doua oara.
http://community.webshots.com/user/livia_adela
Sper sa mearga.
Sa imi spuneti ce parere aveti.
Pupici

Sunt f frumoase verighetele voastre si finute. Si florile de piet cu bun gust abia astept sa veem si rochita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Livia, a mers.Te-ai descurcat shi ai reushit sa pui pozele.Felicitari pentru verighete sa le purtatzi sanatoshi shi iubitzi ... sunt foarte frumoase shi finutze.Iar florile de piept de asemenea finutze.Vorba Ancai ... ashteptam cu nerabdare rochitza ...shi stai linishtita ca va fi ok , o sa o faca exact asha cum va trebui.
pentru Criss ... shi te mai ashteptam pe la noi, de ce nu shi cu sotzul tau .
Spor la pregatiri shi multzi pupici la toate fetele

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_adela spune:

Multumesc fetelor pt aprecieri.Sper sa fie totul bine cu rochia.Abia astept sa merg la targ.

sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna fetelor!
Livia, sunt de acord cu fetele, toate cele pentru nunta ta sunt tare dragutze si finutze.
Si acum despre targ, va confirm ca ESTE TARG LA SELECT, daca stiti unde e perla, exact langa hotel este si targul, este un afis mare acolo.
Acum, sa va spun despre targ, caci eu azi am avut cateva ore libere si am dat o fuga pe acolo,
-sunt cam max. 10 firme cu rochii de mirese.
Printre cele care mi se par demne de mantionat, White Lady mi-a placut cel mai mult. Mai erau Demetrios si Pronovias, sigur daca ati cautat pe net stiti despre ce vb.
Preturi .... de la 7,5 mil in suuuuuuus cat de mult vreti.
Si... intrarea la targ costa 40.000 mii/pers.
Programul: 10-18 pana duminica. Azi bineinteles ca era mai liber.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor !!!!!!!
Cum a fost la targ ???? Atzi fost?Atzi gasit ceva care sa va placa?

nunta noastra

Mergi la inceput

Buna fetelor!
eu am fost sambata la targ.Cam micut dar nu prea aglomerat. Eu speram sa fie si ceva firme de decoratiuni pe acolo sa mai vad si eu ce se mai gaseste pe piata din Constanta.Erau rochite multe dar cam incarcate pt gustul meu si oricum eu am comandato deja dupa cum bine stiti.
Voi ce ati facut?V-a placut ceva?
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina-Bogdana spune:

Buna!
Livia,imi pare rau pt problema cu rochita,dar sigur o sa iasa bine pana la urma.
La targ...tare micut si ..nu prea aveai de unde alege.Am probat doua rochite,dar parca erau prea incarcate.Vreau ceva mai simplu si mai modern,sa nu par desprinsa dintr-o poveste
Ca fotograf,eu l-am luat,pana la urma, pe Iulian Verisan,il recomandase Anca(Maria),formatia este cea de la Colonadelor,rochita cred ca am gasit-o(intr-un final).Astept si targul de nunti din week-end,ca sa ma decid.Nu am luat invitatii,nu-mi place mai nimic.Ajutati-ma si pe mine cu cocardele,ce culoare le-ati luat?Si pt cine tb sa fie mai deosebite?Am inteles ca nu tb sa fie toate la fel(adica stiu ca pt parinti si nasi,dar mai sunt si altii care beneficiaza de tratament diferit?)
Legat de decoratiuni,cred ca o sa lucrez cu fetele de la Nataly,mi se par foarte dragute,flexibile,in plus,au si cel mai bun pret,din cate am vazut.A mai lucrat cineva cu ele?Cum vi s-au parut?
Am mai cumparat whiskey,vodca,restul de bauturi o sa-l luam atunci,cu o saptamana sau doua inainte.
Voi cum stati cu pregatirile?Vreo sugestie,vreun sfat ori un pont,eu sunt interesata.
Multi pupici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alina-Bogdana

Buna!
Ajutati-ma si pe mine cu cocardele,ce culoare le-ati luat?Si pt cine tb sa fie mai deosebite?Am inteles ca nu tb sa fie toate la fel(adica stiu ca pt parinti si nasi,dar mai sunt si altii care beneficiaza de tratament diferit?)
Legat de decoratiuni,cred ca o sa lucrez cu fetele de la Nataly,mi se par foarte dragute,flexibile,in plus,au si cel mai bun pret,din cate am vazut.A mai lucrat cineva cu ele?Cum vi s-au parut?
Multi pupici!

Intr-adevar cocardele trebuie sa fie mai deosebite pentru mire,socrii, nashi,cavalerii de onoare shi daca vretzi voi pentru fratzi sau surori, daca avetzi.Noi am avut cocarde obishnuite pentru meseni,iar cele speciale au fost din flori naturale.La domnishoara de onoare am vrut sa-i fac floare de mana ... dar floraria unde am facut buchetele shi lumanarile nu facea asha ceva.
Noi am facut aranjamentul cu cele de la Nataly shi am fost foarte multzumitzi, iar pretzurile au fost foarte bune.Exact cum ai spus shi tu fetele sunt dragutze shi flexibile.
Spor in continuare la pregatiri.

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina-Bogdana spune:

Multumesc frumos pt raspuns,Roxy!Sunt asa de incantata cand aud ca au mai lucrat si alte persoane cu cei la care apelam noi si au fost mutumiti de serviciile lor
Fetelor,ce mai faceti?Cum mai stati cu pregatirile?Livia,ce ai mai facut cu rochita?
De abia astept targul!Sper sa gasesc invitatiile ideale!Si poate sunteti mai vorbarete dupa cumparaturile pe care o sa le faceti la targ[;D]

Mergi la inceput

Buna fetelor ce mai faceti?
Eu sunt foarte stresata cu niste examene destul de grele.Unul il am chiar azi si mi-e frica de nu mai pot asa ca va rog sa imi tineti pumnii.
In legatura cu rochita se pare ca imi vor face alta sper de data asta asa cum trebuie.Vineri merg la proba si va povestesc noutatile.
Imi pare rau ca nu pot merge la targul din weekend pt ca am examen din nou.
Spor la cumparaturi si sa gasiti ceea ce va place.
Va pup

Mergi la inceput