Nunta in Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 10
livia_adela spune:
Buna dimineata fetelor.
Merci de ajutor Magdala dar cu invitatiile am rezolvat.Costa 5000 lei vechi pt o invitatie.E un pret rezonabil zic eu.
In privinta rochiei eu am facut deja comanda si pe data de 24 martie merg la proba.E un pic cam devreme dar eu nu plecasem dupa rochie in ziua cand am trecut pe langa un magazin si nu mi-am mai putut desprinde ochii de la vitrina.Asa ca am zis ca de ce sa mai astept si asta a fost.Dar cand ma mai duc prin oras mai arunc cate un ochi pe la vitrine si am ceva indoieli ca daca imi place alta mai mult.Asta e acum am luato si gata.
In privinta targului sa sti ca n-ar fi rau sa dam o tura si pe acolo.
Eu la Constanta nu am fost niciodata si as fi curioasa in plus poate ne intalnim si noi toate miresicile.
Va pup
ancamaria1979 spune:
Ma bucur f mult pt pregatirile pe care voi le faceti, Magdala sigur ca am sa iti trimit si tie mail dar te rog sa mai astepti putin asa cum i-am spus si liviei am o problema cu calc de acasa unde sunt salvate listutele de preturi, pana atunci daca esti draguta sai imi trimiti un mesaj pe mail pt ca daca trimit mesajul din forumul despre copii nu pot sa atsez fisiere la mail.
PS Am mai gasit un fotograf cu referinte f bune si cu site daca vreti sa vedeti : www.photoverisan.com
livia_adela spune:
Pt fotograf in ceea ce ma priveste e prea tarziu ca l-am angajat deja.Dar e bine de stiut pt cine stie ce alta ocazie.
Voi ce faceti fetelor?
Nu mai are nimeni timp sa intre pe forum?
ancamaria1979 spune:
Cred ca miresele de constanta se pregatesc sarguincios pt marele moment si nu mai au timp sa intre pe forum.
criss_2081 spune:
anca ai dreptate! eu sunt f ocupata cu pregatirile!!!
vai ce minci sunt!!!
numai ca in ultimul timp chiar nu am avut cand sa va scriu,intram putin 5min,citeam repede ce au mai scris fetele si ieeam repede,
dragele mele am si eu o mare nelamurire, cum sta treaba cu acordeonistul, eu nu stiu ce sa zic,parca nu as vrea sa luam acordeonist,nu stiu ce sa fac, voi cum ati procedat sau o sa procedati?
magdala spune:
Buna fetelor!
Uite ca sunt si eu pe aici, cat de cat.
criss_2081, eu cred ca depinde de tine, daca vrei sau nu.
Eu de exemplu, nu as fi vrut, insa nasa mea a zis ca "vrea sa stea muzica dupa ea toata ziua, ca doar de aia e nasa", asa ca am si acordeonist.
Dar fiind nunta ta, sfatuieste-te si cu nasii, daca vrei, si cu viitorul sot, si vedeti voi cum faceti.
Va pupic pe toate si va doresc un WE asa cum vi-l doriti voi.
fetele.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
roxy79ro spune:
Buna fetelor!!!
Fac shi eu prezentza .
Am vazut ca avetzi o problema cu acordeonistul.Eu o sa va povestesc cum a fost la noi.Nici mie nu imi suradea prea tare ideea de aocrdeonist,cu hora din fatza casei care se tot intinde shi nu se mai opreshte etc. ... Intamplarea a facut ca sotzul meu sa aiba un prieten acordeonist asha ca a fost simplu.Baiatul a venit la Dasi acasa a cantat 2-3 melodii inainte de a se pleca la nashi,acolo tot asha vreo 2-3 iar la mine mi-a cantat celebra melodie "i-atzi mireasa ziua buna",iar cand am ieshit in strada am facut o hora shi gata.Cam asta a fost la noi...am respectat traditzia cum am vrut noi.
nunta noastra
livia_adela spune:
Buna ziua la toate miresicile!
Mai fetelor dar voi chiar nu mai aveti timp de scris.
Sa va raspund si eu la problema acordeonistului: nici eu nu am vrut da socrii mei au sarit ca asa ceva nu se poate si ca trebuie sa avem acordeonist.Deja ei au aranjat cu domnul respectiv si pana la urma nu cred sa fie o idee asa rea.Poate va fi distractiv pana la urma. In ceea ce priveste hora nu prea sunt de acord dar nu cred sa am vreo sansa sa scap.Dar cum v-am spus deja ar putea fi chiar simpatica "treaba" asta.
Azi luam verighetele.
Abia astept.
Si mai scrieti si voi cum stati cu pregatirile!
ancamaria1979 spune:
Hai ca vin si eu cu sfaturi referitoare la acordeonist. Nici noi nu eram inebuniti de ideea unui lautar care sa se tina dupa noi si sa cante diverse, de exemplu la starea civila nici nu l-am chemat, doar cand au venit sa mai ia de acasa. Si el a venit direct la mine acasa nu calatorit cu tot alaiul de la mire de acasa... etc. A cantat putin la mine cat m-am mai pregatit eu si am facut o hora f scurta ne-am rotit de max 4-5 ori si pt ca ma intelesesem cu nasa sa nu ne lungim la hore si apoi el s-a dus direct la restaurant pt ca fusese recomandat de formatia noastra, iar la momentul in care invitatii au vrut manele a fost super bun.
Magdala orice ai cumpara in perioada asta e bine venit ori verighetele ori rochia, dar te mai sfatuiesc sa mai astepti totusi cu rochia, pt ca am inteles ca in aprilie o sa fie si targ la rex cred si pote vezi ceva mai deosebit, oricum daca ai pus ochii pe ceva nu cred ca sunt sanse sa pierzi modelul ala, la o adica daca nu mai au rochia in mag o poti oricand comanda, nu?
magdala spune:
Buna ziua, fetelor!
Iata ca fac si eu prezenta la condicutza, sa nu va suparati..
Livia, o idee... de la roxy, parca. Poti tine hora pe bloc, asa nu te vad vecinii, si dansati si in voie fara sa se holbeze nimeni la voi. Eu nu stiu cum o sa fac, ca nu prea am acces pe bloc, pana la urma tot voi avea privitori.
Cat despre nunta, eu cu nasa ma sfatuiesc foarte mult, si cum ii place ei asa fac, daca ne place si noua, daca nu, de obicei negociem. , dar pana acum nu a fost cazul, dansa e foarte de treaba si a zis ca sa facem cum ne place noua, doar e nunta noastra, ea ne-a spus ce i-ar place foarte mult, si daca noua nu ni s-a parut nimic deplasat, am acceptat.
Cat despre pregatiri, sunt nehotarata, daca sa luam intai rochia sau intai verighetele, adica in aceasta perioada. Voi ce ziceti?
tuturor fetelor.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!