Nunta in Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 11
livia_adela spune:
Merci de sugestie Magdala dar cum ai spus si tu la mine pe bloc nu prea am acces.In plus cum urc eu pe scara aia metalica cu ditai rochia,cu pantofi cu toc?O sa ne invartim si noi de 5 ori si asta va fi.In privinta faptului daca sa iti cumperi rochia si apoi verighetele eu zic sa te duci prin magazine sa te uiti de amandoua.Poate vezi vreo rochie care iti place sau poate verighete. Asa ca ceea ce iti place iti cumperi si rezolvi problema.
Eu daca as avea bani as face toate cumparaturile odata sa scap de grija.
cornelianeli spune:
si eu la condicuta
fetelor nu va mai stresati atat cu hora...nici nu o sa va dati seama ca ati dansat hora
eu nu vroiam nici lautar,nici hore,am avut si lautar,am dansat si hora si a fost haios....cu toti vecinii care se holbau la noi,mai ales la mine [:D....si eu preocupata sa nu-mi murdaresc rochita nici ca am bagat de seama ca ne invartim de 2-3 ori
succes la pregatiri
pupici
criss_2081 spune:
va multumesc pentru sfaturile legate de acordeonist
tin sa va anunt ca m-am decis,LUAM ACORDEONIST
sa vedeti ce amuzata o sa fiu eu cand o sa vad cata populatie o sa fie pe la balcoane, toate ca toate numai sa nu ne fugareasca cainii din parcare
va pup si spor la pregatiri!!!
Alina-Bogdana spune:
Buna,fetelor!Am revenit dupa o indelungata absenta.
Eu vreau hora,vreau lautari,vreau acordeonist.De ce nu?Daca asa e obiceiul...in plus,e o ocazie sa fii admirata de toata lumea,sa se oftice unii,sa-i fac atenti pe altii la "marele eveniment",daca nu i-am facut deja.Incerc sa va conving de faptul ca nu avem de ce sa ne stresam cu amanunte de genul,este una dintre cele mai importante zile din viata noastra si nimic nu ne va supara!!!
Cu pregatirile stau destul de bine,zic eu.Nu m-am interesat inca de rochie,dar pana in septembrie mai am timp.Vreau sa va intreb cum faceti:la cununia civila va imbracati cu rochia de mireasa,adica va fi chiar inainte de cununia religioasa sau faceti cununia civila dimineata,iar pe cea religioasa seara?Cum credeti ca e mai bine?Eu nu m-am hotarat inca.
Va pup pe toate si spor la treaba!
magdala spune:
Buna dimineata, fetelor!
Alina-Bogdana, eu am facut mai demult cununia civila.
Din experienta mea, dimineata e mai liber la cununia civila, dupa amiaza, cand se programeaza toata lumea, se decaleaza programul de obicei, din ce am auzit. Eu cred ca va fi o nebunie totala, nici nu ai timp sa te dezmeticesti si sa realizezi ce s-a intamplat, toata lumea se grabeste sa nu intarzie....
Acum sincer nu am trait pe pielea mea o astfel de experienta, poate ne spun fetele care s-au casatorit civil si religios in aceeasi zi cum ar fi mai bine.
Livia_Adela, felicitari pentru verighete, asteptam parerea ta despre ele, si poate chiar si niste poze.
si pt toate fetele.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
ancamaria1979 spune:
quote:
Originally posted by Alina-Bogdana
Buna,fetelor!Am revenit dupa o indelungata absenta.
Eu vreau hora,vreau lautari,vreau acordeonist.De ce nu?Daca asa e obiceiul...in plus,e o ocazie sa fii admirata de toata lumea,sa se oftice unii,sa-i fac atenti pe altii la "marele eveniment",daca nu i-am facut deja.Incerc sa va conving de faptul ca nu avem de ce sa ne stresam cu amanunte de genul,este una dintre cele mai importante zile din viata noastra si nimic nu ne va supara!!!
Cu pregatirile stau destul de bine,zic eu.Nu m-am interesat inca de rochie,dar pana in septembrie mai am timp.Vreau sa va intreb cum faceti:la cununia civila va imbracati cu rochia de mireasa,adica va fi chiar inainte de cununia religioasa sau faceti cununia civila dimineata,iar pe cea religioasa seara?Cum credeti ca e mai bine?Eu nu m-am hotarat inca.
Va pup pe toate si spor la treaba!
Eu iti pot spune din experienta mea, am facut cununia civila la 12.30 au venit doar cei f apropiati si am avut timp sa ma schimb sa imi schimb coafura, machiajul pana la 6.30 cand am avut programarea la biserica; si nici nu a fost deloc aglomerat, la starea civila ma refer, mai era doar o pereche inaintea nostra. Acum pot sa iti spun si ce s-a intamplat la o nunta a unei verisoare care s-a casatorit la 3 luni dupa mine si care a avut starea civila la 5 si biserica la 6, ne-am inghesuit la intrare cu muulllttteeee alte cupluri, dupa oficiere invitatii au putut felicita mirii doar jos in hol pt ca mai trebuiau sa intre alte perechi, iar la starea civila s-a intarziat programul cam cu o ora iti dai seama ca la biserica era o brambureala maxima intra cine venea primul ca nu se mai tinea cont de programari.
Oricum tu mai intereseaza-te si discuta si cu iubitul tau ia in calcul toate aspectele si sigur vei gasi o solutie
cornelianeli spune:
eu am avut cununia civila dupa amiaza,a fost aglomerat insa s-au respectat programarile,nu am asteptat decat 15 minute,la fel si la biserica
acum depinde...eu nu am vrut cununia civila dimineata pentru ca mi s-a parut mai obositor,avand in vedere ca a durat coafatul 2.5 ore si trebuia sa-mi schimb de 2 ori coafura..... ar fi trebuit sa fiu la 7 la coafor,machiaj,imbracaminte...toate cele
dar voi hotarati cum credeti ca e mai bine
pupici
magdala spune:
Buna fetelor!
Stie vreuna dintre voi daca anul acesta mai au cei de la Cristina Mode expozitie de nunta?
Am fost la cea de anul trecut, din pacate nu am fost si la Rex, fetele care ati fost la amandoua, unde a fost mai dragutz, si preturile unde erau mai convenabile?
Va pupic pe toate,
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
livia_adela spune:
O zi buna tuturor va urez!
Magdala eu nu stiu despre targuri dar as crea sa merg la cel de anul asta.Intre 7-9 aprilie parca ziceai.Eu am un examen pe 8 si nu stiu daca ar merita sa vin la targ pe 8 seara sau pe 9.O fi ceva de capul lui?Mai ales ca noi am rezolvat o mare parte din pregatiri si restul de cumparaturi nerezolvate le mai facem si din Bucuresti.
Daca merge cineva pe 7 la targ sa dea de veste daca merita sau nu efortul.
Stiti cumva la starea civila cu cat timp inainte trebuie vorbit?
geba2001 spune:
Buna ziua, tuturor
Am acceptat, cu multa bucurie, acum o saptamana, sa cununam niste prieteni f dragi din Constanta, in aceasta vara.
Suntem f incantati, dar ...
Fiind prima oara cand vom fi nasi, si mai ales la Constanta, va rog sa ma ajutati: care sunt obiceiurile, ce tb sa faca nasii, ce tb sa cumpere nasii, s.a., ca suntem cam pe dinafara.
O parere, un sfat, un link... orice e binevenit.
Multumesc anticipat
Geta