Nunta in Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Cryssy spune:
quote:
Originally posted by ancamaria1979
Am sa iti pun niste detalii pe mail si poti sa verifici ca deja nr de tel al fotografului ti l-am trims tot pe mail
Pupici
AncaMaria
http://community.webshots.com/user/ancamaria100
Imi trimiti si mie nr de telefon al fotografului? Multumesc anticipat.
ancamaria1979 spune:
quote:
Originally posted by geba2001
Buna ziua, tuturor
Am acceptat, cu multa bucurie, acum o saptamana, sa cununam niste prieteni f dragi din Constanta, in aceasta vara.
Suntem f incantati, dar ...
Fiind prima oara cand vom fi nasi, si mai ales la Constanta, va rog sa ma ajutati: care sunt obiceiurile, ce tb sa faca nasii, ce tb sa cumpere nasii, s.a., ca suntem cam pe dinafara.
O parere, un sfat, un link... orice e binevenit.
Multumesc anticipat
Geta
Obiceiuri sunt f multe dar depinde f mult de finii tai ce vor sa respecte si ce nu vor, din cate stiu eu nasii platesc lumanarile, buchetul miresei si voalul. In rest te poti consulta cu fina ta in privinta turtei miresei care se rupe in 4 deasupra capului ei cand iese afara si se arunca sub forma de cruce si bucatile treb prinse de catre invitati. Mai e unobicei la restaurant cand se danseaza gaina asta e a nasului si el trebuie sa o cumpere de la cei care o danseaza, sunt nunti la care nu se tine obiceiul respectiv, dar depinde iar f mlt de miri. Cam atata situ eu ca ar trebuii sa faca nasii
geba2001 spune:
Multumesc mult, Anca Maria
Vad ca sunt cam aceleasi obiceiuri ca si in zona noastra - si cu turta si cu gaina...
Ce e drept, nu am discutat prea mult cu fina inca, deoarece au fost sapt trecuta la noi, ne-au lansat provocarea, si au plecat... scurt si la obiect.
Ei abia ce s-au hotarat sa se casatoreasca in vara si acum cauta sala, cauta sa fixeze data, etc.
Am emotii deja, deoarece sunt primii nostrii fini pe bune; am mai cununat odata in Botosani, dar atunci trebuiau sa cunune socrii mei si ne-au impins pe noi in fata, in ultimul moment...
Dar astia sunt finii nostrii de suflet...
Va urez sa aveti primavara si in suflete, asa cum e in Bacau astazi
Pupici,
Geta
cornelianeli spune:
buna dimineata
geba2001 bine ai venit la noi,atat cat putem iti vom raspunde la toate intrebarile pe care le ai
sa ne tii la curent cu detaliile despre nunta
este un gest foarte frumos ca ati acceptat sa-i cununati,obiceiurile-decideti impreuna ce faceti si ce nu important este sa discutati fiecare detaliu si sa nu transformati relatia nasi-fini intr-o obligatie ci intr-una de prietenie
o zi minunata va doresc
pupici
criss_2081 spune:
am auzit un zvon!!!
cica de vineri pana duminica e targ de nunti in Mamaia la Select!!
voi stiati?sau e vrajeala?
roxy79ro spune:
Salutare fetelor !!!!!!!!
Eu una nu shtiu daca ash putea spune ca mi-a placut un targ mai mult decat altul,pentru ca amandoua au fost slabutze rau de tot.Sa zicem ca la Rex a fost mai bine pentru ca au fost mai multe firme,pe cand la Casa de cultura a fost doar expozitzie Cristina Mode.
Week-end-ul trecut a fost un targ la Cazino in Constantza.Am aflat azi de la o prietena .O sa incerc sa ma interesez daca e ceva in week-end-ul asta la Select.Daca aflu ceva va anuntz in timp util.
nunta noastra
Alina-Bogdana spune:
Buna,fetelor!Si eu stiam ca este un targ de nunti saptamana aceasta,dar nu stiam unde.Asa ca,despre cel de la Select trebuie sa fie vorba.La Cazino am fost,dar nu am gasit nimic pe gustul meu.Poate gasim la Select ori la Rex ceva sa ne placa.Spor la cumparaturi!
Cum stati cu pregatirile?
Pupici!
livia_adela spune:
Buna fetelor!
E targ in Constanta saptamana asta?
Unde e Select?
Vin si eu La Constanta sambata si chiar mi-as dori sa merg la targ.
Abia astept sa vad poate gasim ceva de cumparat si de pe acolo desi dupa cate am inteles de la voi slabe sanse.Dca aflati poate imi spuneti si mie orele intre care este deschis targul.
Noi cu pregatirile am stagnat.Nu mai avem bani dar prin aprilie pe la sfarsit speram sa ne revenim cu banii si sa mai facem ceva cumparaturi.
Azi mi-am luat rochita(era la facut dadusem comanda de ceva timp). imi spune si mie cineva cum se pot pune poze pe forum?
Va multumesc si va pup dulce
Livia
Alina-Bogdana spune:
Felicitari pt rochita!Poate ne-o arati si noua!Cred ca trebuie sa intri in album foto si pe acolo pe undeva trebuie sa scrie ceva de genul "editeaza album" ori ceva asemanator.Select este langa Perla(sper ca nu te-am bagat in ceata,m-am gandit ca este mai cunoscut).
Despre orele de vizitare nu stiu nimic inca,dar cand am informatii in acest sens, te anunt.Sau poate ne lamureste altcineva mai bine informat
Ce devreme te-ai hotarat asupra rochitei!Eu n-am gasit nimic pe gustul meu inca.Vreau sa fie transparenta sus(bineinteles,cu cupe sau brodata,adica...nici transparenta..asa..de tot),am vazut ceva,dar nu m-am decis inca.Of!Poate gasesc la targ ceva!
Am uitat sa spun de biserica:Adormirea Maicii Domnului 2,ca am inteles ca 1 este cea din spatele magazinului Tomis.Mai este cunoscuta sub denumirea de biserica alba,cred,oricum,este cea dintre Dacia si Mercur,pe bulevardul Tomis.Mai face cineva acolo?Parca mai era cineva,dar nu mai tin minte exact.
Va pup pe toate!
livia_adela spune:
Nu m-ai bagat deloc in ceata.Hotelul Perla stiu unde e.Iar in privinta rochiei asa e m-am decis foarte repede desi nu asta a fost intentia mea.Cred ca am scris mai demult ca mergeam in cautare de cizme cu o prietena si am vazuto in vitrina intamplator.Mi-a placut si asta a fost m-am decis.
Deci la targ daca merg sambata cred ca e in regula adica e deschis sambata banuiesc.
Eu fac la Catedrala dar intr-adevar parca era cineva care facea la Adormirea Maicii Domnului.
Noapte buna