Bazar pt Alex (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by inaioana

As vrea si eu sa cumpar : 015, 023, 329, 348, si 373.
Pot ajunge in Bucuresti saptamana viitoare, cel mai probabil in week-end. Sau tot saptamana viitoare se poate intalni cineva cu sotul meu in Bucuresti, intr-una dintre zilele de lucru (dar nu stiu exact care de acum).
In rest mi-ar mai placea sa gasesc la bazar un scaun de masa, un scaun de masina pentru bebe de peste un an si un balansoar din ala (bouncer) pentru bebe mici (asa ceva : http://www.gracobaby.com/products/subcategory.asp?N=45+500&act=A20 )

Ioana 26 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

inaioana,

avem scaun de masa, pozitia 387, este un scaun marca BREVI, nou (nefolosit). l-am primit la botez, dar pentru ca am mai primit altul, am ales sa-l pastram pe cel de-al doilea (de aceea nu mai avem ambalajul original al acestuia). in comert costa peste 3 milioane, nu stiu exact cat, noi l-am pus la bazar cu 2 milioane si jumatate.

pentru pozitia 373 ma intalnesc cu sotul tau cand vine la Bucuresti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041" target="_blank">Bazar, ajutor pentru un ingeras

Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Tia, mersi frumos de informatie. Eu m-am uitat numai pe primele 4 pagini cu poze si am ales de acolo ce mi-a placut. Am crezut ca alea sunt toate si nu vazusem scaunul. Am sa vorbesc si cu sotul meu despre el (ca e o investitie mai serioasa) si mi-ar placea sa-mi spui si ce culoare este, eventual o pozica ceva sau un link cu ceva asemanator...
Si am mai ales doua chestii, tot de la tine si anume 384 si 375. Ca erau pe paginile pe care nu ma uitasem...
Daca nu le mai liciteaza cineva , atunci sa le pui si pe astea in pachetel.
Sotul meu vine in tzara duminica si cred ca de luni e la serviciu (in Bucuresti) asa ca o sa postez eu cand aflu exact ce si cum.

Tomecica, e perfect asa!

Mergi la inceput

inaioana,

mergi la lista si vezi ca sunt postate niste link-uri despre scaun. daca te ajuta il montez diseara si ii fac niste poze ;)

375 e mortal, are o oitza brodata pe piept :))

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=4" target="_blank">Bazar, ajutor pentru un ingeras

Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Tia, da , daca nu e prea mare deranj mi-ar placea sa vad niste poze, sa vad exact culorile, etc. Am vazut link-urile dar sunt desene si nu-mi dau seama prea bine. Sau macar un link cu el daca e pe vreun site ca eu am cautat dar nu am gasit modelul. Tu cred ca stii mai bine. Chiar asa, nu are ham?

Am vazut oitza brodata, e super haioasa!

Mergi la inceput

inaioana, are ham, pozele nu sunt stralucite, le-am scanat dupa instructiunile de utilizare

ce-mi amintesc ca mi-a placut la scaunul asta e faptul ca se pliaza si ocupa f. putin spatiu. este un avantaj serios pentru cine cauta acest lucru. spre exemplu cel pe care-l avem noi cand il pliezi ocupa un spatiu dublu, dar nu poti sa le ai pe toate :)

ok, il pun pe sotul meu sa-i faca poze deseara :)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=4" target="_blank">Bazar, ajutor pentru un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Inaioana, inteleg ca vrei sa licitezi si pt 375 si 384...te-am trecut in lista.
Ce n-am inteles eu, unde te uiti tu de vezi doar primele 4 pagini? Cumva doar pe situl cu poze? Nu urmaresti produsele in listuta de pe prima pagina si apoi te uiti doar la pozele care te intereseaza?

Tia, ar fi super dc ai reusi sa faci o poza la scaun! Multumim frumos!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Tia, astept pozicile atunci. Mersi frumos!

Roandre, m-am uitat pe prima pagina de aici dar apoi am gasit ca mi-e mai usor sa ma uit direct pe webshots sa vad tot albumul si am ales asa din album, confruntand cu prima pagina de aici. Si prima data cand am facut asta (ieri) nu am vazut decat primele 4 pagini din album, am avut senzatia ca alea sunt toate. Mersi ca m-ai trecut pe lista la licitari, ai inteles bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna seara!

am reusit sa depun in cont 30 de ron, pentru:

300. Costumas dama (bluza cu maneca scurta si pulover) nou, marimea 38 (emma27) – 20 RON : herra - 20 RON

si:

352. Bluza cu maneca scurta neagra (noua), marimea 10 (38-40) (lulu75) - 7 RON : herra - 7 RON

scuze pentru intarziere si multa sanatate lui Alex!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are un an si patru luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Herra, am trecut cei 3 RON ca donatie din partea ta pt ca aveai de achitat doar 27 RON. Multumim frumos!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

roandre, ti-am trimis pozele

Mergi la inceput