Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
b_irina_c spune:
Am uitat sa specifi bb e doar noaptea, ziua doarme 3 reprize de 1-2 h fiecare. Vrea multa atentie, dar cine nu vrea ?
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Va rog sa-mi ziceti si mie, cele care ati "ingrosat" sucul de morcov, l-ati ingrosat cu pulpa de morcov crud sau cu pulpa de morcov fiert? Am inteles, de la mai multe surse, ca nu e bine sa dam prea mult morcov intr-o zi; e adevarat (nu am timp sa fac research pe tema asta)? Care e limita?
Azi la 4 i-am dat 70 ml lapte praf cu o lingura praf de orez Nestle; si atit a mincat la o masa, of of. Nici nu am curaj sa o cintaresc ...
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Ioana, eu l-am ingrosat cu mar ras si apoi banana. Si ii dau morcov (crud) in fiecare zi. de ce nu e bine, se coloreaza pe dinauntru?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
country girl spune:
Ioana, , de o mie de ori ! Imi sta si mie pe creier fapta marshava pe care am comis-o!
Codruta, marul il coc ca pentru mine in cuptorul cu microunde, cam 12 minute la maxim. Cum n-o sa avem slobod de la inceput la un strop de unt pe mar, am sa ma abtin; ca si de la scortzishoara, desi tare-i buna. Ma gandesc ca la inceput, cam o saptamana sa il amestec cu cate o lingurita de cereale instant de la Nestle, cu care va fi deja obisnuita. De morcov, asa stiam si eu ca ar constipa; deci fie oparesc 2 minute morcovul inainte de a-i da suculetzul crud, fie il dau fiert si pasat impreuna cu putin din cartoful impreuna cu care a fiert in supa.
poze Ilinca
country girl spune:
Iar io! Am actualizat finally linkul de poze cu cateva poze facute ieri. Ca tot face maimutzica acushica 5 luni...
Si sa trimitem si bunicilor ca nu le-am trimis din decembrie poze cu nepoata. Ca nu prea mi-a ars de sedinte foto si scrisori familionului.
poze Ilinca
nicole74 spune:
Nu e bine sa dam prea mult morcov pentru ca anemiza (asa scrie in cartea de pe mail) si pentru ca se coloreaza palmele si talpile in portocaliu (asa mi-a zis doctora). Eu ii dau (acum mai nou dupa ce am aflat asta) un sfert de morcov in suc si restul il fierb in supa si pasez la piure doar jumate.
Mar copt i-am dat si eu la inceput, apoi am citit ca scad vitaminele si i-am dat crud. E si mai comod !
Banana eu o fac tot la storcator, si marul si morcovul si para. Mi-e lene sa fac banana cu blender sau furculita. Iese super.
Avem un dintisor. Inca nu se vede bine, dar s-a spart gingia si se simte la mana!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
karmenutza spune:
Morcovul crud nu constipa, din contra. Rezolva problemele. Morcovul fiert constipa.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
b_irina_c spune:
Ioana si eu am ingrosat tot cu mar...
Ina e superba Ilinca . Si foarte fotogenica.
Nicole felicitari pt dintisor !!!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
anirim spune:
Salutari,
Am revenit dupa o perioada mai mare de absenta, insa se pare ca inceputul noului an nu a fost foarte norocos pentru noi. Andrei a facut mai intai otita si rosu in gat, iar acum ,de vreo 3 zile ne luptam cu o bronsiolita... imi este asa mila de el, dar asta e....
Noi va multumim pt urari si poate ne facem timp sa mai recuperam cu cititul
va pup dulce si multa sanatate
Anirim si Andutzu