Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
nicole74 spune:
Ina f. frumoasa Ilinca! Si ce ochi mari!
Irina merci!
Am uitat sa va zic ca Ioana cade lata la 20, se scoala la 22 mananca si apoi la 5-6 incepe sa cante, sa vorbeasca. Bine ca nu plange, dar tot nu mai pot sa dorm avand in vedere ca stau cu ea in camera. Ii dau sa manance dupa 1 ora si apoi mai doarme pana la 8. Daca imi face asa cand voi merge la munca o iau razna. Nu stiu ce are. Ea se culca la 10, se scula la 7-8 manca si apoi dormea pana la 10. Cred ca ii fac eu baia prea devreme, dar altfel adoarme.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
country girl spune:
Nicole si Irina, multumim pentru complimente. Risc sa ma repet, dar va spun ca nu-i nici meritul nici vina mea pentru fizicul fetei: e leit tat-su!
Dar ma consolez ca are temperamentul meu!
Mie imi plac toti bebeii nostri! Fiecare are ceva special, numai al lui
Imi pare tare rau de copilasii bolnavi in perioada asta. Vremea e tare pacatoasa si vad ca in Romania e un frig de crapa pietrele
Cred ca v-am scris deja ca eu si tat-su suntem raciti copti morti. Slava Domnului Ilinca pare sa faca deocamdata fatza asaltului nostru microbian.
Mi-au lipsit tare mult povestile despre micile-marile noastre intamplari zilnice. Am sa incerc sa intru pe forum, dar am programul zilnic atat de strans ca nu stiu zau cum sa o mai scot la capat.
poze Ilinca
country girl spune:
Exceptand noptile ultimelor doua saptamani, Ilinca adoarme la 21 imdeiat dupa baitza si se trezeste o singura data sa manance la 3 dupa care readoarme pana la 7-8.
Acum ma dispera cu trezirile dese pentru maraiala in fiecare seara.
Jadi, sarumana pentru suport si incurajari. Incerc sa vad partea buna in toata treaba cu cresa. Desi nu-mi cade bine, e stilul in care sunt crescuti copii aici si oarecum trebuie sa se integreze si Ilinca, fiindca n-am chef sa patesc ca alti parinti veniti cu copiii maricei aici si care au probleme de adaptare.
poze Ilinca
Hildegard spune:
Salutare gagici,
Am mai imbatranit cu un an. Facui azi 29. am serbat ieri cu parintii si nasii.
In 28 serbam pe tati cu 37.
Alta masa festiva si nasa tine odata cu noi pentru ca e nascuta tot pe 28.
copilul meu doarme de 3 zile ziua in patutul lui fara brate. Mama ce progres. Doarme vreo 3/4 ore, papa mai sta vreo 1h 30 min si somic.
Seara doarme de pe la vreo 11 dar vrea sa adoarma in brate. Atata mai am de muncit, sa-l dezvat seara de brate ca in rest e ok.
Voi ce ziceti? Pe ce drum a luat-o Stefanut? E spre bine cu programelul asta?
Va tuc
Vero
Stefan, 7 nov. 2005
http://community.webshots.com/user/hildegard122
kid2003 spune:
Nicole, bravo pentru dintisorul Ioanei! Bag si io deshtu in gura fetei in fiecare zi dar nu observ nimic. Dar ea e mai mica.
Tineti pumnii, diseara cica diversificam si noi cu cereale. 5 lingurite la 180 de ml lapte (de fapt sunt cam 200 dupa ce pun masurile de lapte). Incerc cu tetina cu flux variabil, dupa cum mi-a recomandat Jadi. Incep cu masa de seara ca poate o dormi mai mult, cu toate ca am citit ca la unii copii are efectul invers: le provoaca insomnie Jadi, cat pui tu? 5 lingurite la cantitatea asta? Ca pe cutia de reisflocken de la Milupa e reteta pentru piure, cu 5-6 linguri la 200 de ml, dar eu nu vreau sa ii fac piure, doar sa ingros. sper sa nu fie o problema.
alexla spune:
La multi ,multi,multi ani fericiti Vero!
Bravo pentru Stefanut! Cum ai reusit? Alexandra mea adoarme doar in brate! Macar e bine ca poate adormi in bratele oricui: ale bunicilor, ale bonei, ale lui taica-sau, ale meleeeee!
Ina ce pui frumos ai!
Anirim multa sanatate pentru baietelul tau!
Flavia_Hurducas spune:
Salutare mamicute!
La multi ani cu sanatate si fericire pentru voi si familiile voaastre! (Bine ca nu va zic la sfarsitul anului)
Nu stiu daca va mai amintiti de mine, pentru ca nu am mai intrat pe forum de un secol, dar timpul imi lipseste foarte tare.
Stefan are acum 4 luni si 2 saptamani 7100 gr si 65 cm, este sanatos, voinic, foarte vesel si f.f.f. cuminte. De cand s-a nascut m-a sculat o singura data noaptea. Doarme cate 11 ore pe noapte, iar ziua sta si se joaca mai tot timpul singurel. Asta pana vine tata de la serviciu, ca dupa aceea incepe joaca in doi. Am mai pus poze in album prin noiembrie, iar maine voi pune ultima selectie.
Acum mananca si suc de fructe, mar cu biscuite, branza de vaca, la pranz supe, creme si pureuri. Ce mai...lapte mai bea doar dimineata si seara si in rest solide.
Eu nu am inceput inca serviciul, insa imi omor timpul de proiecte si aprobari, cu arhitecti, topografi si alti experti pentru a putea sa incepem mansardarea casei, in paralel ma mai ocup si de firma nostra (contabilitate primara), mai fac si cate o curatenie prin casa, mancare la baietel, plimbare, gimnastica (pentru ca mai am de dat jos 4 kg din cele 21 pe care le-am pus) si uite asa, am ajus intr-o mare criza de timp. Mai nou imi vine si maseuza acasa si imi mai fura cate 2 ore (dar macar asta este o extraordinara relaxare). Si cand mi-as gasi si eu putin timp de DC, atunci merge netul foarte incet, iar dupa un sfert de ora de asteptare renunt. Asta este, noi suntem inca pe dial-up, pentru ca la case inca nu vinevoiesc cei de la RDS sa bage cablu.Sper insa ca anul 2006 imi va aduce mai mult timp si pentru DC si internet prin cablu.
Am fost cu Stefan si in Postavarul la ski si astazi l-am adus pentru prima data la restaurant.
Miflore multumesc pentru urarile de Revelion. Mi-ai facut o surpriza tare placuta!!!
Sper sa apar mai des, ca tare mult imi lipsiti.
Am uitat sa va spun ca Stefan este foarte zambaret, chiar ranjit si gangureste mereu. Dar inca nu se intoarce de pe o parte pe alta, decat daca il ajut, adica sa aiba in ce sa se impinga cu talpile.
Flavia si Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
b_irina_c spune:
Vero multi ani traiasca, multi ani traiasca, LA MULTIII ANI!!!
Poate o sa ziceti ca aberez dar acum o juma de h am cautat sa vad ce user are Flavia, sa vad poate a pus poze (stiam ca internet avea numai la servici, dar am zis sa incerc). Asa ca Flavia normal ca ne amintim de tine. Bine ai revenit!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
nicole74 spune:
Kid merci!
Bafta cu cerealele! Eu ii dau penultima masa cereale si avem din toate tipurile, insa pana acum i-am dat doar mar si morcov si orez si porumb pentru ca nu trebuie tinute mai mult de 1 luna. Dupa ce le termin pe astea trec la urmatoarele. Dar vad ca nu are preferinte, ii plac la fel de mult.
Nicole&Ioana Alexandra
poze