Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
LiaMia spune:
salutare, mamici si bebici!
ioana75, faptul ca miruna a mancat mai putin decat de obicei cand ai lasat-o cu altcineva nu cred ca tre sa te mane repede cu gandul la analize... si florin mananca altfel cand il las cu altcineva. poate ca nu i-a respectat programul de masa si de-aia nu a mancat. lui bb, daca ii micsorez intervalul dintre mese (cel putin 3 ore) sigur tre sa ma astept ca nu mananca tot.
a intrebat cineva de mar. eu ii dau dimineata mar cu banana si mai nou si cu o lingura de cereale de la humana cu lapte si maracuja si piesici. vreau sa zic ca linge tot castronelul de cand ii pun si lingura de cereale!
codruta dupa diversificare s-a schimbat kk lui florin: mai in fiecare zi ma rugam sa nu fie constipat. facea tare si cu greutate, dar s-a reglat copilul si acum imi face si de 4 ori pe zi, putin cate putin!!! si nu am renuntat la banana, insa nu ii dau decat putina (tai cam trei cm de banana - nu stiu in grame cat e...).
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
jadi spune:
Buna ziua fetelor!
Am dormit si m-am trezit cu ganduri mai bune despre mine, ce mai, lapte sa am ca restul nu mai conteaza!
Bb al meu nu vrea sa mai doarma ziua, ma chinui cu el teribil, acum a tras o repriza de 20 de minute dar tot mi se pare foarte putin. Si de mancat a inceput sa faca iar nazuri, cum scot vitaminele cum ii scade pofta de mancare... chiar o sa ii dau vitamine toata viata?
Chiar ma gandeam ca poate diversificarea va fi placut la noi ca la lapte se pare ca nu prea tragem. Eu am baut lapte pana in liceu cand am facut o colita care nu ma mai lasa sa beau lapte si sa mananc mere. La mere am revenit, dar capitolul lapte e inchis de 17 ani. Sotul cica nu mai bea lapte de cand e sugar. Copilul asta nu stiu cu cine seamana dar laptele de orice fel nu ii e pe gust.
Ma mai chinui exact 2 luni fara 1 saptamina si dupa il trec pe lapte praf.
Ina asa te vreau, mai optimista.
Fimiu s-a inecat si cind a tusit mi-a umplut ochelarii de saliva.
Deni & Vlad 28 sept 2005
codruta_grg spune:
Jadi, mai bine mai astepti 2-3 luni si il treci direct pe laptele de vaca .
LiaMia
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
jadi spune:
Mai bine astept inca 18 ani sau chiar mai putin si il trec pe bere direct .
Deni & Vlad 28 sept 2005
LiaMia spune:
am revenit: am hranit bebeloiul, adica sotul, cu ciuperci umplute, la cuptor si pulpe la cuptor, dar si bebicul, cu carnita de pui fiarta si tocata la mixer amestecata cu putina supa pasata (cand pasez eu pun si morcovul si radacina de patrunjel si pastarnacul si telina si cartoful!), ca sa nu-i stea in gat :)) a papat bebicul tot din castronel si a adormit cu bibe in gura pe urma :))). asa ca am profitat de somnul lui profund si i-am taiat si unghiile, dupa care l-am predat sotzului!
codruta am uitat sa-ti spun ca eu i-am dat de la inceput lui florin si CARTOF in supa pasata. in CC scrie ca pentru cei cu tentinta la constipatie (T.L.C.) se pune de la inceput si cartof pe langa morcov pasat!!! si lui florin i-a priit. poate functioneaza si la petra!!! si inca ceva: ai scris ca-i dai suc de morcov. inteleg ca nu mai pui nimic in suc. morcovul constipa si el pentru ca are pectine (asa scrie in cc), drept pentru care iti sugerez din 'propre experenta' sa mai adaugi in suc si clementine sau asemenea, care ajuta in cazul celor cu T.L.C.
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
godzila spune:
Alexia si a mea plange seara cand ii ofer sanul. Din cauza ca e f.f. obosita si mai plange pana incepe sa curga laptele. Asa ca evit sa devina suprasolicitata in sensul ca ii ofer sanul cat de repede pot inainte sa inceapa sa planga rau si uneori daca plange la san mai ma plimb cu ea prin casa tinand-o la san, ii vorbesc calm sa se linisteasca si masez sanul sa curga laptele mai repede. Sper sa se rezolve situatia.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
alexla spune:
Buna ziua dragele mele si multumesc frumos pentru raspunsuri!
Astazi Alexandra a implinit 5 luni,multumim pt urari, si e la al cincilea biberon cu Nan din viata ei!
Eu nu sunt acum la CM , ci mi-a venit acum 3 saptamani(4 zile ca de obicei si pa!), si de aceea am facut eu legaturi, mai mult sau mai putin inspirate, au avut loc ceva revolte hormonale,eu stiu?!
M-am muls si i-am dat lapticul de la mine - nu a fost bun! I-am dat Nan - bun,bun!
Aproapa 4 saptamani m-am chinuit : cand adormea hop langa ea in pat,titi in gurita si manca! Asa fac si acum, doar ca suplimentez cu Nan, 100,120ml max la o masa, si uite asa n-am control cat mananca!
Am inceput de trei saptamani cu suculetul de mar+morcov+mandarina(40,50 ml/zi) iar de maine ii fac prima supica! Oricu luna a 5-a a luat dor 400g in greutate.
Multumesc mult, mi-ati fost de ajutor! Sa speram ca o s-o scoatem noi la capat cumva!
Laura&Alexandra(5 sept 2005)
codruta_grg spune:
LiaMia eu i-am dat de la inceput suc de morcov crud. Asta nu a constipat-o de loc, chiar facea kk si de 3 ori/zi. Maine am sa ii dau si suculet de portocala sa vedem cum va fi. Eu nu i-am dat inca nimic fiert.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
alexla spune:
Da,ce frumos, bravo mie! Se vede ca azi n-am avut ajutoare acasa, am fost doar noi 3 , de foame, mananc litere!
Laura&Alexandra(5 sept 2005)
b_irina_c spune:
Ce liniste pe forum... Se vede ca e WE... Ma duc sa papa clatite ca a facut soacra .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze