Fetele din America (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

salutare tuturor!
fetele ,incercam de o mie de ani sa ne facem life insurance si inca nu am reusit..acum avem o idee cam ce si cum inclusiv nu-s ce companie recomandata de cineva insa as prefera sa imi fac lectiile dinainte ...Compania asta, mai intai iti fac analizele medicale si dupa aia , esti ok forever.Daca nu ma insel e vorba de vreo 50$ pe luna. Voi ce fel de asigurari aveti si ce sfaturi in sensul asta? de ce e bine sa tii cont? ce anume e bine sa intrebi ?

asa si daca tot facem si asta, facem si testamentul:))..are cineva un site de unde sa il downloadam?nu e cazul de proprietati si alea alea asa ca nu as apela la avocat...

pup si multam fain...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Llaura

Dragutele, cica asta:
http://www.tekool.net/flash/flv_player/index_en.html
este un flv player care are numai 800k (pot sa il trimit eu prin email daca il vrea cineva).
E mai buna ideea cu flashget, dar la mine nu merge ca e numai pt windows :-(

Laura, il vreau eu, de poate? Multumesc mult de tot!

Mie totusi nu-mi deschide fisierul cu nici unul dintre programele de vizionare (media playerul clasic, BS Player, si inca unul). Si asta dupa ce a stat 15 minute sa-l dea jos!!!

Si cred ca in inca 2-3 zile va disparea reportajul de acolo, de pe site! Nu puteti sa-l luati careva, care va pricepeti mai bine, si apoi vedem noi cum il interschimbam?!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Te duci la office Max si cumperi un testament gata tiparit, intreaba-l pe vinzator ca stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Simina,

inteleg ca tu ai fisierul in format flv, are 80 mega, dar nu poti sa-l citesti

eu il am in format r1m, are 50 mega si nu il pot citi

flasgetul meu incearca de ieri dupaamiaza sa il downloadeze (janin - n-am reusit si nici n-am sperante )

daca tragem line se pare ca fisierul il avem si se pare ca nu avem alta alternativa viabila (alt format) sa-l obtinem...

poate merge cu softul propus de Laura

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Hey,

am pus la flashget la URL
rtsp://ushelix.tvr.ro/video/DATA-2006-02-05-6-04.rm

si acum downloadeaza ceva!

daca e ce cred eu, e format .rm care se poate citi cu Real Player (daca la Oana a mers, trebuie sa mearga si la noi)!!

Simina, incearca si tu!

Iuliana

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
EDITEZ:

extensia fisierului este .rm.JC!

(inclusiv semnul exclamarii)

asta e...

acu' e 12 noaptea, cred ca plec spre casa, nu mai incerc nimic in seara asta

Mergi la inceput

BINGOOOOO!

s-a downloadat cu flashgetu' (Thks. Janin),

are extensia .rm (am scapat de .jc!), thks. Oana pentru URL!,

Simina, thks. pentru teste, m-am lamurit ce sa nu incerc pina nu am playerul de la Laura (Thks Laura!) sa citesc flv-uri

deschid RealPlayerul si pun sa deschida fisierul cu el, se cheama
DATA-2006-02-05-6-04.rm

SI MERGE!!!!!

si in final multumiri tuturor cititoarelor/cititorilor de pe-aici care ne suporta "pasareasca" la topicul asta!

Oricum, in tinerete am invatat in slogan, care se pare ac a functionat si de data asta (slightly adapted, desigur): Din eroare in eroare, spre noi pasi in programare!

Mergi la inceput

Ta-Naaa-na! Partea inti a povestii (episodul intii) aici:

http://www.tvr.ro/webcast/emisiuni.php?k=1&em=CEALALTA%20ROMÂNIE#text

adica pt. downloadat, la fel ca mai sus doar ca fisierul se cheama

DATA-2006-01-29-6-00.rm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Janin spune:

Iuliana,cu cea mai mare placere. Extensia .jc! este temporara, este data de flashget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Vroiam si eu sa va mai intreb ceva...
Dupa ce ne mutam, va trebui sa ne luam un laptop (mai probabil decat un comp ca e mai usor "mutabil") si cam cat dureaza sa ne conectam la net??? Si cam cat e un laptop??? (probabil ca second hand!!!)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Vorba cu eroarea si programarea se aplica si la case mai mari (adica in sensu' de persoane care traiesc din asta :-) ).
Eu am emisiunea offline, nu e pb daca tvr-ul o scoate.
Cu netul ce sa zic, acum e la moda dsl, am inteles ca verizon vinde cu 15 dolari pe luna daca semnezi pe un an, instalarea cred ca dureaza 2-3 zile cu telefon cu tot. Se poate si pe cablu, dar e mai scump (cam 45 pe luna, viteza insa incomparabila cu dsl).
Eu nu mi-as lua laptop second hand; iti poti face o idee pe eba sau pe craigslist.org.

Mergi la inceput