Fetele din America (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Simina, ma declar de Ralu.Cred ca nu te mai saturi privind-o si acum a mai si crescut si va cunoaste pe cei ai casei,nu-i asa?Toti sunteti niste scumpi,tati un haios de nu se poate in poza de dinaintea cezarienei si Deiu are asa o alura de baiat bun.Sa va tina dumnezeu sanatosi si norocosi!Of,abia apuc sa treaca saptamanile sa vina si la mine barza!Dar pana vine barza,vine mami meu vineri.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Delia, ma bucur ca o vei avea pe mama ta linga tine! Sa dea Domnul sa fie bine!

Janin, am instalat flashget-ul ala, dar mai departe ce fac cu el?!? Am salvat chestia aia cu extensia flv, are vreo 92-93 de megi, dar nu o deschide cu nika! Si chiar am incercat cu mai multe programe!!! Multumesc.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetelor.....vreau si eu sa ma cadorisesc inainte sa apara bebe-strumf cu o antena sa prind posturile de tv din Romania ,daca tot o sa stau acasa ceva luni de zile.Aveti idee unde sa sun,preturi ,etc?Va rog mult informati-ma si pe mine!

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Simina, cum ai facut sa salvezi fisierul? Am instalat si eu flashget dar la mine nu vrea sa downloadeze, incerca dar ceva nu merge la comunicarea cu serverul de la tvr...

Iuliana

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Pai, Iuliana, am copiat sus la adresa ce a zis Llaura si cind am dat sa mearga acolo, mi-a aparut automat o intrebare daca vreau sa salvez acel program si am apasat pe save si gata! Dar degeaba-l am pe hard, daca nu se deskide cu nimiiic!!!...

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Janin spune:

Simina, pana sa raspund eu, am vazut ca ai reusit. Fisierul are extensia .rm si merge cu RealPlayer sau cu RealAlternative (Media Player Classic). Fisierul cu extensia .flv (Flash Video) merge cu Macromedia Flash Player 8 sau alt player capabil sa deschida Flash Video.
Iuliana (Nematics),nu tot timpul merge, uneori dureaza si cateva zile sa traga un fisier mic, trebuie lasat in functiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Janin,

mie imi da mesaj de eroare si se opreste dupa 100 de incercari - atunci cind zici ca nu merge, "nu merge" inseamna ca si tie iti da eroare?

Multumesc!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Mie mi l-a "dat jos", il am pe HDD, dar cam atit. Adica am incercat sa-l deschid cu flashget-ul ala si nu mere neam! Acum incerc sa dau jos flashplayeru' pe emule, dar vad ca dureaza zile multe si pina atunci cred ca va disparea reportajul respectiv de pe lista.....

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Janin spune:

Flashget-ul il folositi numai ca sa trageti fisierul de pe net, dupa aceea, se va deschide numai cu Media Player Classic. Simina, fisierul am inteles ca l-ai salvat, deci in momentul cand ai playerul, il poti vedea sigur, doar il ai pe HDD. Iuliana, merge pana la urma, poate incerca de sute de ori, sa-mi zici daca reusesti sa-l iei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Dragutele, cica asta:
http://www.tekool.net/flash/flv_player/index_en.html
este un flv player care are numai 800k (pot sa il trimit eu prin email daca il vrea cineva).
E mai buna ideea cu flashget, dar la mine nu merge ca e numai pt windows :-(

Mergi la inceput