Fetele din America (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Dragutele, eu sunt in proces de mutare in Canada si tot stuff-ul meu e deja acolo, ceea ce inseamna ca seara nu am net decat daca imi ar un laptop de la serviciu (ceea ce nu prea fac), si atunci reactionez mai incet.
Dati-mi un PM cu adresa ca sa trimit player.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Wow, Iuliana, chiar esti tare!!! Pai daca-l ai tu tot e bine, ca daca chiar nu reusesc, poate facem cumva... Incerci si cu primul episod? Noi azi avem de umblat pentru diverse, ne-am luat chiar liber, deci cred ca pe net iar de abia spre seara.

Sinziana, noi am venit cu calcu' facut bucati din Ro si inca-l avem pe ala si merge brici (bine, era si nou, o configuratie beton). Fratele meu, ca el e calculatoristul, l-a dezmembrat si l-a impachetat in bule si l-am avut in bagajul de mina. Iar aici sotul meu l-a asamblat din nou dupa instructiunile precis scrise ale fratelui meu. De aici am cumparat daor carcasa si monitorul. Si a mers perfect.

Noi avem cablu pt. internet, pt. ca intr-adevar nu se compara viteza. Si noi dam doar 26.99/luna.

Spor la impachetat!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Americancelor - chiar nu vine nici o famile in Aruba. Ne-ar place sa avem cu cine bea coktailuri.

desperate wife

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

ok mercic,amuleta..ma gandeam sa downloadez de pe aici de undeva,dar e ok si office max...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Americancelor - chiar nu vine nici o famile in Aruba. Ne-ar place sa avem cu cine bea coktailuri.
desperate wife

pai da, mah, da' aruba e buna pentru voi, ca aveti iarna si deci zapada la discretie de care probabil ca v-ati saturat. noi o sa va trimitem bezele de la schi din west virginia, yuhuu, abia astept sa ma tavalesc prin zapada si sa strig ferice "existaaa!". :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu stiu ce facurati cu ala ca eu m-am pierdut pe drum da' mi-am vazut numele pomenit:)), ma bucur ca putui fi de folos:)))

Simina, cine-i Iuliana? Nematics?..sorry nu stiam.

Sanziana, cand te duci la magazin si le zici ca vrei un laptop primul lucru care te intreaba e la ce il folosesti, ca depinde de memoria hardului si de procesor. Parerea mea e ca laptoapele de la 1000 in sus nu-si merita banii decat daca esti om de afaceri superbizi, mereu cu posterioru' in masina. Noi avem deja un desktop si nu ne luam laptop daca nu incepeam sa ma cert cu sotamiu pe el. Am luat unul mai ieftin ca sa fie ca un fel de back-up, adica daca unul din noi e la desktop si alalalt i se face chef de bantuit pe net, poate sa stea cu laptopul in brate. Ala ce l-am luat este www.pcmag.com/article2/0,1759,1825173,00.asp" target="_blank">asta, a fost si la oferta cu 700usd, incepeau scolile si dupa cum se vindea cred ca popular printre copii. Nu e top of the line da' pentru back-up e suficient.
Nu merita sa iei second hand ca sunt doar putin mai ieftine decat unul nu-neaparat-ultimul-racnet, nou-nout. Second hand sunt stricate si reconditionate si nu stii niciodata ce e in ele, asa ca mai bine nu. Daca va fi singurul computator din casa poti sa te arunci la ceva mai scump.
Cu Internetul depinde cu ce vrei sa te legi, dial-up nu merita ca e prea lenes. DSL la vreo 20usd e rezonabil, cable e mai scump pe la 50-60usd depinde de companie si oferte. Cred ca intr-o saptamana doua ai putea fi legata la net.

Llaura, mutare placuta
Sanca, sper ca scapasi de animalul ala puturos
Mirela, vacanta placuta.
Laurel cam morbida activitate da' necesara:)))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Oana B, animalu nu a mai venit, dar in masina miroase inca vag... Aduce un pic cu mirosul de masina noua

As vrea si eu in vacanta in Aruba, dar se face prea mult pana acolo. Deocamdata e soare si frumos acasa, asa ca ma simt ca in vacanta. Imi fac singura cate un Pina Colada, si scutesc niste bani

Maine merg la meciul de tenis, Romania vs Roddrick si Blake in cupa Davis. Eu tin cu ai nostri, chiar ma gandesc de unde sa fac repede de un stegulet al Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

O, ce fain, Sanca, sa ne povestesti cum a fost! Colegii mei romani voiau si ei sa organizeze ceva sa mergem si noi, dar uite ca pana la urma nu ne-am ocupat suficient si a picat planul Distractie placuta!

Si eu poftesc la zapada, fetelor, ati fost vreuna la Big Bear (Bear Mountain sau Snow Summit)? Cum e? Vad ca nu prea ninge, fac ei ceva zapada artificiala, da' nici din aia nu pot face tot timpul, uneori e prea cald. Bine, ei tot timpul zic ca merita sa te duci, da' acuma stiu si eu?

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Lai, am fost la Big Bear acum vreo 2 saptamini, in we. Ce sa-ti zic, frumos pe drum (la vreme ma refer), frumos si la urcare, frumos si la Arrowhead, desi cam frig, dar la Big Bear era un cancer de friiiiiigggg.... mama, Doamne!!! Am clantanit de am murit pe acolo! Cred ca ne-am dezobisnuit de friguri din astea. Si se dadeau aia pe pirtii de n-aveau nici o apasare! Si vroiam si noi, dar cind am vazut ce coada imensa era la inchiriat diverse si apoi la urcatul sus pe pirtia cea mai mica, ne-am facut un calcul cam cit frig avem de inghitit si... am plecat! Si vreau sa-ti spun ca am fost in grup mare, vreo 12-13 persoane in 4 masini. Adica nu am fost singura care a concluzionat ca nu mai suporta frigul, toti au hotarit ca nu pot sta atit in ger.

In concluzie, zapada este, frig este, telescaun este (functional, adica), restaurante unde sa te incalzesti sint, magazine cu haine de iarna-sport sint (cu geci de 2-300 $, ca deh, esti la Big Bear!). Merita mers pentru cine rezista la frig. Conditii sint.

Distractie placuta!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

salut si scuze ca sunt off topic.

dupa ce am sunat la consulate de mi-a venit rau si dupa ce am trimis 2 plicuri pentru cererea de pasaport ...am ajuns la concluzia ca nu pot sa imi refac pasaportul din cauza ca eu am fost maritata inainte sa vin in USA iar dupa ce am terminat divortul(japonez-roman) eu nu am ajuns in romania sa termin cu divortul si in romania.
acum sunt maritata civil aici de 3 ani si pasaportul expira in iulie anul asta ...si nu pot sa depun actele ca am pasaportul cu numele fostului sot iar grencardul este cu numele de acum...

pe cererea pentru pasaport se cere sa scriu daca sunt divortata si sa fac copie dupa certificatul de divort( il am dar este doar cel din japonia tradus in engleza-romana) iar in romania eu sunt inca maritata la starea civila...

suna foarte complicat pentru mine si acum vin cu intrebarea :(

Am, sau nu am nevoie de pasaport ! imi este frica sa nu am probleme cand depun actele pentru cetatenie , sotul meu spune ca nu este nevoie de pasaport cand depun actele pentru cetatenie ...el zice ca este necesar doar grencardul !!!!

deci; este nevoie de pasaport cand depun actele pentru cetatenie! eu anul acesta depun actele pentru cetatenie ??????

va multumesc mult.

Elena

Mergi la inceput