Fetele din America (60)
Raspunsuri - Pagina 5
Laura _Oprescu spune:
salutare tuturor!
fetele ,incercam de o mie de ani sa ne facem life insurance si inca nu am reusit..acum avem o idee cam ce si cum inclusiv nu-s ce companie recomandata de cineva insa as prefera sa imi fac lectiile dinainte ...Compania asta, mai intai iti fac analizele medicale si dupa aia , esti ok forever.Daca nu ma insel e vorba de vreo 50$ pe luna. Voi ce fel de asigurari aveti si ce sfaturi in sensul asta? de ce e bine sa tii cont? ce anume e bine sa intrebi ?
asa si daca tot facem si asta, facem si testamentul:))..are cineva un site de unde sa il downloadam?nu e cazul de proprietati si alea alea asa ca nu as apela la avocat...
pup si multam fain...
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Dragutele, cica asta:
http://www.tekool.net/flash/flv_player/index_en.html
este un flv player care are numai 800k (pot sa il trimit eu prin email daca il vrea cineva).
E mai buna ideea cu flashget, dar la mine nu merge ca e numai pt windows :-(
Laura, il vreau eu, de poate? Multumesc mult de tot!
Mie totusi nu-mi deschide fisierul cu nici unul dintre programele de vizionare (media playerul clasic, BS Player, si inca unul). Si asta dupa ce a stat 15 minute sa-l dea jos!!!
Si cred ca in inca 2-3 zile va disparea reportajul de acolo, de pe site! Nu puteti sa-l luati careva, care va pricepeti mai bine, si apoi vedem noi cum il interschimbam?!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
amuleta spune:
Te duci la office Max si cumperi un testament gata tiparit, intreaba-l pe vinzator ca stie.
nematics spune:
Simina,
inteleg ca tu ai fisierul in format flv, are 80 mega, dar nu poti sa-l citesti
eu il am in format r1m, are 50 mega si nu il pot citi
flasgetul meu incearca de ieri dupaamiaza sa il downloadeze (janin - n-am reusit si nici n-am sperante )
daca tragem line se pare ca fisierul il avem si se pare ca nu avem alta alternativa viabila (alt format) sa-l obtinem...
poate merge cu softul propus de Laura
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
nematics spune:
Hey,
am pus la flashget la URL
rtsp://ushelix.tvr.ro/video/DATA-2006-02-05-6-04.rm
si acum downloadeaza ceva!
daca e ce cred eu, e format .rm care se poate citi cu Real Player (daca la Oana a mers, trebuie sa mearga si la noi)!!
Simina, incearca si tu!
Iuliana
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
EDITEZ:
extensia fisierului este .rm.JC!
(inclusiv semnul exclamarii)
asta e...
acu' e 12 noaptea, cred ca plec spre casa, nu mai incerc nimic in seara asta
nematics spune:
BINGOOOOO!
s-a downloadat cu flashgetu' (Thks. Janin),
are extensia .rm (am scapat de .jc!), thks. Oana pentru URL!,
Simina, thks. pentru teste, m-am lamurit ce sa nu incerc pina nu am playerul de la Laura (Thks Laura!) sa citesc flv-uri
deschid RealPlayerul si pun sa deschida fisierul cu el, se cheama
DATA-2006-02-05-6-04.rm
SI MERGE!!!!!
si in final multumiri tuturor cititoarelor/cititorilor de pe-aici care ne suporta "pasareasca" la topicul asta!
Oricum, in tinerete am invatat in slogan, care se pare ac a functionat si de data asta (slightly adapted, desigur): Din eroare in eroare, spre noi pasi in programare!
nematics spune:
Ta-Naaa-na! Partea inti a povestii (episodul intii) aici:
http://www.tvr.ro/webcast/emisiuni.php?k=1&em=CEALALTA%20ROMÂNIE#text
adica pt. downloadat, la fel ca mai sus doar ca fisierul se cheama
DATA-2006-01-29-6-00.rm
sinzi_ana spune:
Vroiam si eu sa va mai intreb ceva...
Dupa ce ne mutam, va trebui sa ne luam un laptop (mai probabil decat un comp ca e mai usor "mutabil") si cam cat dureaza sa ne conectam la net??? Si cam cat e un laptop??? (probabil ca second hand!!!)
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Llaura spune:
Vorba cu eroarea si programarea se aplica si la case mai mari (adica in sensu' de persoane care traiesc din asta :-) ).
Eu am emisiunea offline, nu e pb daca tvr-ul o scoate.
Cu netul ce sa zic, acum e la moda dsl, am inteles ca verizon vinde cu 15 dolari pe luna daca semnezi pe un an, instalarea cred ca dureaza 2-3 zile cu telefon cu tot. Se poate si pe cablu, dar e mai scump (cam 45 pe luna, viteza insa incomparabila cu dsl).
Eu nu mi-as lua laptop second hand; iti poti face o idee pe eba sau pe craigslist.org.