Scandinavii stiu DC (105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by lilanda

!!!)[/size=1]

Jyllands Posten tocmai a anuntat ca va www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/02/08/173242.htm" target="_blank">prelua caricaturile despre holocaust pe care intentioneaza sa le publice ziarul iranian....huh

ba mai mult vrea sa colaboreze cu ziarul iranian si sa le publice in aceeasi zi ... zic astia de aici, da' parca in articolul dat de tine JP dezminte asta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Adela99
da' parca in articolul dat de tine JP dezminte asta, nu?

Da, zice ca informatia aia fuse doar o neintelegere din partea CNN-ului si ca le vor publica, abia dupa ce vor vedea daca-s bune ori nu ...hehehe...(incepe sa ma calce pe nervi expresia asta cu "standardul calitativ" ).

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

voi dezbateti de zor si io la datorie - dupa unt danez - luat lurpak

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by voljena

voi dezbateti de zor si io la datorie - dupa unt danez - luat lurpak

Pune-l repede pe ebay in Arabia Saudita, ca cica aia pling dupa el!!!!

Doruleantza, si ziarul tau o aparut in presa daneza !!! :-)) Cu mentinuea ca si redactorul sef, Phillippe Val intentioneaza republicarea caricaturilor iraniene...intre timp, redactorul sef de la Jyllands Posten, s-a razgindit si nu mai publica nimic...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

neah, ce stiu ei ce-i bun?!

Mergi la inceput

fostul ministru de externe (acelasi partid ca si Rasmussen) spune ca redactorul JP-ului ar trebui sa-si dea demisia (ca nu poate fi dat afara dupa scandalul asta) ca doar singur a recunoscut ca nu a luat o decizie tocmai buna, deci unul care nu ia decizii bune si nu poate evalua consecintele deciziei ar trebui sa-si dea demisia ...

Mergi la inceput

no, doruletz ma iei de nounou mai bine de nounou decat de motz :-) (de maine is libera)

Mergi la inceput

Tot io, ca sa vi-l arat si pe Shark, opera de arta, cenzurata in Belgia, pe motiv ca ar inflama spiritele!!!

Mergi la inceput

pai iote ce ne-am incins io una ma duc la inot sa ma racoresc... ca vad ca shark e in alta parte azi... si intre timp raman de acord cu omul meu de baza http://www.danielpipes.org/article/3360

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Offff...io-s cu problemele mele (neimportante)...adica ccc crize de personalitate la cupil de 4 ani..., nounouri si alte alea...

Imi place sa citesc discutiile voastre. Nu ratez nici un post! Macar d'acilea sa mai aflu si eu cite ceva, ca un ziar sau o carte n-am mai deschis de nu stiu cind... Nu stiu cum fac altii, da' eu nu mai apuc sa fac nimic pt mine, nu mai am timp liber deloc, in schimb probleme cu ghiotura...

Mi-e dor de Rayu.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput